Mire, kako god želiš veruj, ali smrtnost je posledica post-covid sindroma jer Covid19 uništava krvne sudove
Jovane, znam 10 ljudi koji su umirli direktno od primljene vakcine. Uglavnom mladi ljudi oko 30 god, dvoje su stariji oko 50. Covek poplavi i umre, za nedelju dana. Ostali imaju problema sa zgrusavanjem krvi, nakon primljene vakcine. Doktor o kojem sam ti pricao, njemu je ruka poplavila nakon sto je primio vakcinu od moderne. Brate, ti si u ozbiljnoj zabludi ako mislis da je vakcina sigurna.
Drugo je post covid sindrom. Neko ima povisen pritisak, neko probleme sa srcem, neko se umara.. Sto moze biti i od straha. Moze biti i posledica izmurenosti organizma, ne mora biti nista posebno. A posledice po srce ostavlja i svaka prezana obicna gripa pa cak i prehlada. Cim je organizam napadnut, srce radi brze da poboljsa cirkulaciju, to ostavlja posledice.. Ovo zna svaki doktor. Tako da je i to dosta naduvano..
Ja brate ne znam da je vakcina nekome pomogla. Cak mogu da posvedocim da odmaze!
Pricao sam ti o mom kolegi koji je uprkos 3 doze zavrsio u bolnici na kiseoniku, malo je falilo da umre. Majka mu je isto vakcinisana, 3 doze i zena je umrla od covida. A on je preziveo, i nema posledice, ali nemaju posledice ni oni koji nisu vakcinisani.
Evo na primer, moj drugi kolega je dobio covid kad i prvi (zapravo zarazili su jedan drugog - isti soj), i on nije vakcinisan, a nije imao nikakve simptome osim temperature, sto se sve povuklo u roku od nedelju dana. Zena njegova je isto je dobila covid od njega i imala je blage simptome poput prehlade..
Ipak, kao sto vidis iz ovog primera, vakcinisan i zasticen covek je zavrsio u bolnici, suprotno misljenju da su vakcinisani zasticeniji i da imaju blaze simptome.
On je bio bukvalno na samrti, nije mogao da dise, a majka mu je umrla.
I tu nisu u pitanju godine, da se ne vadis na to. Kolega koji je zavrsio u bolnici je mladji covek oko 50 god, a kolega koji je nevakcinisan i zena, su stariji i imaju 70 god. On je sad otisao u penziju.
onaj ko je preležao teži oblik virusa je u opasnosti jer je ovaj virus jači oko 100 puta od običnog-po smrtnosti od običnog virusa(u vreme zatišja pandemije)
Ne znam o cemu pricas? Ove moje kolege su dobila covid u vreme kad je epidemija bila najjaca. Mislim da je tada delta varijanta vladala. I nijedan nema nikakve posledice. Ali ovaj vakcinisani je umalo umro, dok mu je majka sada na zalost pokojna.
Svako ko je preležao ovaj virus u opasnosti je da premine(ne govorim Mire napamet, veruj mi). Teži oblik preležanog virusa je izuzetno opasan.
Aha, razumem sad sta hoces reci..
Od cega da premine? Citas Jovane svasta. Nemoj citati te prevarante, namerno plase ljude.
Kod mene je bar 30 ljudi nevakcinisano prelezalo kovid. Posle toga su imali i prehlade i razlicite bolesti, i nikom nista ne fali.. Nikakav post covid sindrom..
Suprotno tome, vakcinisani teze podnose i prehlade i slicne bolesti sada..
Evo bas pre koji dan, kod nas je bila epidemija prehlade (virus neki), moj kolega sto je bio u bolnici na samrti (vakcinisan), dobije prehladu, lomi ga temperatura, ne moze na posao. Ja dobijem isto, za 2 dana sam ozdravio, nisam ni temperaturu imao, nista.. A on je to vukao dve nedelje, i od toga ima posledice, upalilo mu se uho.
Sad ti meni objasni, zasto?
I to nije da kazes post covid sindrom, ja radim u velikom kolektivu, i kada se javi bolest to se prenosi kao od sale. Nevakcinisani su bili bolesni do 2 dana max. , obicno na nogama i ne idu na bolovanje, to je prehladica obicna, malo ti curi nos, grebe grlo, a vakcinisani su to isto vukli i po 10 dana sa kasljem i temperaturom, ne mogu da nadisu vazduh (zbog cega sam pomislio da nije opet covid), obicno ne dodju na posao.
Ti nemas uzorak koji ja imam, da bi ti objektivno iz licnog iskustva mogao da sagledas situaciju. Zato ti verujes novinama.
Zato Mire, umesto da pričamo o teorijama zavere
Nema kod mene teorija, samo realno stanje brate moj. Znam iz iskustva, video sam licno i doziveo. A sta pisu novine ili prica Mario Bojic, to nista ne uzimam zdravo za gotovo dok se sam ne uverim. Pa i kada sam se izlozio namerno da se zarazim, shvatio sam sta i kako se prenosi... Virus moze da dobije samo imuno kompromitovana osoba, ako ti je imunitet jak, nema sanse da dobijes virus, ili ako dobijes neces ni znati da si dobio...
Od toga su napravili toliku dramu da to nije normalno..
Da ne pricam sta rade po bolnicama sa terapijom, odnosno sta su radili i za vreme covida. Ti ne znas brate moj kako truju ljude neadekvatnom terapijom a ponekad namerno ne daju pravu terapiju.. I sada posle covida, ne daj ti Boze da zavrsis u Novom Sadu u instititu u kamenici iz bilo kog razloga. Veruj meni, sve sam video sta rade. Cast izuzecima, doktorima koji savesno rade svoj posao, takvih je malo, i obicno ne mogu da se odrze..
Ovo je jasna opomena od Boga. Moramo se poniziti i skrušiti, tražiti od Boga pomoć jer ovo je kazna za greh celog sveta. Bog nas opominje na pokajanje.
Mogu se sloziti da Bog ovom situacijom opominje ljude, na taj nacin sto dopusta da nekoliko ljudi na vrhu zloupotrebi svoje znanje moc i novac da dovede svet na ivicu kolapsa (bolestima, ratovima itd..) da bi nakon toga uspostavili NWO. Ako se ljudi ne osveste, Bog to nece zaustaviti. Ali ako se ljudi obrate njemu, on ce odloziti te dogadjaje za neko buduce vreme..
Sta mi treba da radimo? Verni ljudi nista, osim da budu Bogu verni, da se malo preispitaju u pogledu licnih greha, i da upoznaju ostale sa desavanjima.. Dok neverni trebaju da se obrate Bogu...
Medjutim, kako stvari stoje, mislim da od obracenja nema nista.. Zato sam i rekao, da se varas ako mislis da ce to ostati.. Dogadjaji ce se ubrzavati..
Ti si se meni suprotstavio rekavsi da ne treba ljudima pricati o teorijama zavere, da ne bi ismejali i odbacili to.. A sve je to je jedna velika zavera, cela biblija je zavera, jer onaj koji se zaverio protiv Boga i ljudi je satana - djavo sa svojim slugama na zemlji. Oni uzrokuju sve ovo sto danas gledamo...
Rekao si da ne treba podrzati ni Marija ni slicne, a koga da podrzimo? Ja podrzavam svakog koji je na strani dobra, makar on imao brkove i tetovaze i nedostatke, a podrzavam i adventiste koji se bore da ljudima otkriju pozadinu svega sto se danas desava. Takvih ima dosta i ne bojim se sto ce neki to ismejavati i nazivati teorijama zavere... Onaj koji to ismejava, ce svakako i bibliju ismejati.