- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Hoću da čujem tvoj stav, konkretno. Šta znači u 2022 da trebamo opominjati?
Što to znači 2022???????? Isto što i 52. kada je sveti apostol Pavao živio i ovako opominjao:
1 Kor 6,9: Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici,
Kako ti to radiš, recimo? ..... To me zanima, kako ti to opominješ, ali samo konkretno.
Upravo ovako kao i ovdje. Baš po uputi svetog Pavla - "opominjite neuredne" - i ja ljude opominjem da neće baštiniti Kraljevtvo Božje ustraju li u svome pederluku. I ne samo ovdje na forumu, nego u svakoj prilici, kada se razgovara o ovakvim i sličnim temama, ja ljude upozoravam na Božju pedagogiju - Bog je zbog pedera i pederluka, još prije Isusa, spalio Sodomu i Gomoru, a i nakon Isusa, saznajemo od svetog Pavla, pederi će jednako završavati.
Za razliku od Božje pedagogije, kroz primjer Sodome i Gomore, i za razliku od naučavanja Kristove crkve (citirao sam svete apostole Pertra i Pavla), vi koje je angažirao đavao šutite o ovoj Božjoj istini, i još gore i strašnije, pederima poručujete i hrabrite ih da se bore za svoja tzv. "ljudska pederka prava" i na taj način im "kupujete kartu za pakao".