Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znači nisi za to država spreči paradu? Ne zahtevaš da država ograniči njihova prava.

Četrnaest puta je trebalo da daš neki kakav takav odgovor.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa ko nam to brani? Ko tebi brani da se većima Bogu pokravaš?

Nitko. Zato se ja i pitam zašto ti pedere ne upozoravaš da neće u kraljevstvo Božje, kao sveti Pavao, nego pedere sokoliš i hrabriš da inzistiraju na svojim pederskim pravima kao 'ljudskim pravima', zbog kojih će završiti jednako kao Sodomljani? Zar nimalo ne osjećaš grižnju savjesti zbog toga što svojim činima podrške pederluku, ljude šalješ u pakao?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Ako te niko ne ugrožava, ako te oni ne ugrožavaju, zašto su onda oni predmet tvoje opsednutosti?

Zato se ja i pitam zašto ti pedere ne upozoravaš da neće u kraljevstvo Božje, kao sveti Pavao, nego pedere sokoliš i hrabriš da inzistiraju na svojim pederskim pravima kao 'ljudskim pravima',

Pošto njihova sloboda ne ugrožava moju, ne smatram da tu slobodu njihovu treba ukinuti. Ja govorim o slobodama uopšteno koje branim. Jer kao što ja ne bih želeo da neko moju slobodu da služim Bogu na način koji smatram ispravnim voleo da neko ugrožava, tako nije pravedno i pošteno da nečiju drugu slobodu dovodim u pitanje.

No, šta ti podrazumevaš tačno pod "upozoravanje" homoseksualaca? Na koji način ti smatraš da se to treba raditi?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
No, šta ti podrazumevaš tačno pod "upozoravanje" homoseksualaca? Na koji način ti smatraš da se to treba raditi?

Na isti način na koji je to činio navjestitelj Isusova evanđelja, sveti apostol Pavao, dakle, upravo ovako:

1 Sol 5,14: Potičemo vas, braćo: opominjite neuredne, sokolite malodušne, podržavajte slabe, budite velikodušni prema svima!

1 Kor 6,9: Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici,
-----------------

Međutim, s obzirom da ti nisi kao sveti apostol Božji sluga, nego đavliji, ti pedere sokoliš da traže svoja 'ljudska prava na pederluk' i na taj način im pomažeš da završe u paklu.

P.S. Jednom peder uvijek peder.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Hajde budi konkretan. Kaži, šta to treba tačno da se radi, najkonkretnije? Na koji način ćeš ih opominjati?

Što ne čitaš?

Na isti način na koji je to činio navjestitelj Isusova evanđelja, sveti apostol Pavao, dakle, upravo ovako:

1 Sol 5,14: Potičemo vas, braćo: opominjite neuredne, sokolite malodušne, podržavajte slabe, budite velikodušni prema svima!

1 Kor 6,9: Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici,
-----------------

Međutim, s obzirom da ti nisi kao sveti apostol Božji sluga, nego đavliji, ti pedere sokoliš da traže svoja 'ljudska prava na pederluk' i na taj način im pomažeš da završe u paklu.

P.S. Jednom peder uvijek peder.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Hoću da čujem tvoj stav, konkretno. Šta znači u 2022 da trebamo opominjati? Kako ti to radiš, recimo? Ideš li na njihove skupove pa im pričaš, ili nosiš transparente kada imaju povorke ili o tome govoriš svojoj zajednici? To me zanima, kako ti to opominješ, ali samo konkretno.

Natrag