Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Samo idioti niječu da je majmunjača pederska bolest

Pa što se onda sekiraš ako je to samo gej bolest? Vidiš da ne mogu da naude nikom osim sebi. Usaglasi se sam sa sobom šta tačno hoćeš. Jer isticanjem da je neko podložniji bolesti, znači da se bojiš za druge. A pošto je strah neopravdan ne postoji razlog za isticanjem toga.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nisam govorio o zarazi majmunjačom drugih ljudi, nego sam mislio na svakovrsno moralno-duhovno trovanje

Ako su ti oni opasnost za moralno i duhovno zdravlje, znači da ti je ono jako slabo. Ako jedan gej može da te otruje, ti onda samo pokazuješ koliko malo imaš vere...bolje nemoj to isticiati jer time samo kompromituješ svoju veru i moralne principe.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ako su ti oni opasnost za moralno i duhovno zdravlje, znači da ti je ono jako slabo. Ako jedan gej može da te otruje, ti onda samo pokazuješ koliko malo imaš vere...bolje nemoj to isticiati jer time samo kompromituješ svoju veru i moralne principe.

Priznajem, vi sodomlije jeste mizerna manjina, ali ste svu vlast preuzeli i maltretirate normalne ljude. Tirani ste.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Onda je tvoja vera slaba. Moja recimo je mnogo jača, jer mene gej ne može da pokoleba. Zato mi ne smeta njegova šetnja. Slabome u veri to itekako smeta.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Onda je tvoja vera slaba.

Moja vjera je toliko jaka da sam siguran da će ti i vi pederi 21. stoljeća završiti jednako kao oni u Sodomi.

Moja recimo je mnogo jača, jer mene gej ne može da pokoleba. Zato mi ne smeta njegova šetnja.

Kad su oni tvoji a ti njihov. Sam si desetine puta ponovio kako treba sve učini da pederi zatrudne. Naravno da tebe pederi onda ne pokolebavaju, oni tebe zagolicavaju.

P.S. Zar ti se ne čini bolesnim da jedan drugome gurate onu stvar u guzici!?!?!? Ni životinje ne rade ovo što vi radite.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Štakorska bolest nije Gej bolest.

majmunske boginje nisu „gej bolest”

Liječnica Jennifer McQuiston, zamjenica voditelja CDC-ovog odjela za patologiju i patogene s teškim posljedicama istaknula je kako nije iznenađujuće što su se pojavili pedijatrijski slučajevi majmunskih boginja, ali da “do danas nema dokaza da se ovaj virus proširio izvan zajednica homoseksualaca, biseksualaca i drugih muškaraca koji imaju spolne odnose s muškarcima”.

Istaknula je kako se 99 posto od 2891 slučaja majmunskih boginja potvrđenih u Sjedinjenim Državama odnosi na muškarce koji imaju spolne odnose s muškarcima, dodavši da se zarazilo i nekoliko žena i “transrodnih muškaraca”.
-----------------
Izgleda da su posljedice "majmunjače" baš je**bene. Nekima sprži mozak pa notorne gluposti laprdaju.

Natrag