Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Na muškarce. Jer muškarci prenose. Sve od muškaraca. Šta je netačno?

Istaknula je kako se 99 posto od 2891 slučaja majmunskih boginja potvrđenih u Sjedinjenim Državama odnosi na muškarce koji imaju spolne odnose s muškarcima, dodavši da se zarazilo i nekoliko žena i “transrodnih muškaraca”.
------------
Veliš, nije pederska bolest!?!? Tebe je baš gadno mlatnulo mokrom krpom po glavi. :mig:

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nisi se uplašio. Pa što onda ovde deluješ svojim pisanjem kad da ti kolena klecaju od majmusnkih boginja? Znaš kako deluješ uplašen?

Nisam se uplašio, a i zašto bih?

Na današnjoj nedjeljnoj Svetoj misi slušao sam prvo čitanje upravo o uništenju Sodome. I vas današnje "sodomlije" Bog će zatrti jednako kao i one iz vremena Abrahama. I ponovit ću, ne plašim se vas sodomlija ni najmanje, ali ste mi gadljivi jednako kao i zmije.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Priznaj, do kolena drhtiš. Jer ako ti je svejedno nećeš o tome pisati toliko.

Znači ako je toliko bolest u neendemskim zemljama vezana za gej polulaciju, pa šta te briga. Ionako će samo oni bolesti biti podložniji. Jel tako?

Naravno da mi nije svejedno, ali ne zbog straha od vaše "sodomlijske bolesti", nego zbog opasnosti da druge ljude ne zavedene i otrujete. Zbog toga toliko pišem o najezdi vas pedera.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Najveća smrtnost do sada od COVID-a u Novom Zelandu, a potpuno cijepljeno čak 84 % ljudi​

Novi val koronavirusa brzo se širi Azijom, a stanovnici od Novog Zelanda do Japana upozoreni su da poduzmu mjere opreza da bi usporili izbijanje i spriječili preopterećenost zdravstvenih sustava.

Vlada Novog Zelanda najavila je besplatne maske i brze antigenske testove dok pokušava ublažiti pritisak na zdravstveni sustav, koji se nosi s priljevom oboljelih od COVID-a.

Važan je podatak da je na Novom Zelandu cijepljeno gotovo cjelokupno stanovništvo. Čak 87 % Novozelanđana je cijepljeno, a 84 % potpuno cijepljeno. Osim toga, ova otočka država “na kraju svijeta” ima i vrlo restriktivna pravila za ulazak u zemlju, kao i vrlo represivne lockdowne koji su često izazivali prosvjede građana, kao i u susjednoj Australiji.

To sve nije spriječilo širenje koronavirusa, a smrtnost od COVID-a je posljednjih tjedana dosegla najveće razine na Novom Zelandu od početka pandemije.

I Australija, visoko procijepljena i poznata po brutalnim i represivnim zaključavanjima u ove dvije i pol godine, u četvrtak je zabilježila jedan od najvećih brojeva dnevno umrlih. A hospitalizacije su gotovo na rekordnim razinama. Australija je još procjepljenija od Novog Zelanda, tamo je cijepljeno 88 % ljudi, a potpuno cijepljeno 86 %.

Australija posljednjih dana bilježi rekordne brojeve umrlih. U četvrtak je zabilježeno 89 smrtnih slučajeva, a u srijedu 90.
-------------------
Sad se sjetih svojih upozorenja ovdje kako se radi o "genocid cjepivu", i evo sada se to i pokazuje - najcijepljeniji imaju najviše obolijevanja i umiranja.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Naravno da mi nije svejedno, ali ne zbog straha od vaše "sodomlijske bolesti", nego zbog opasnosti da druge ljude ne zavedene i otrujete.

Nije ti svejedno iako se radi o bolesti koju u Evropi može da pogodi gotovo samo gej populaciju. Sada kažeš da se mogu otrovati i drugi ljudi...pa kako kada je to gej bolest? Ti izgleda sam sebe pobijaš..zato sam ti i rekao da si sam sebe pobedio...ja ne moram da se trudim.

Danima navodiš da se radi o gej bolesti a sada se plašiš i za ljude koji nisu gej. Pa onda ili bolest nije gej ili ako jeste onda obični ljudi nisu ugroženi. De usaglasi se sam sa sobom

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Sada kažeš da se mogu otrovati i drugi ljudi...pa kako kada je to gej bolest? Ti izgleda sam sebe pobijaš..zato sam ti i rekao da si sam sebe pobedio...ja ne moram da se trudim.

Nisam govorio o zarazi majmunjačom drugih ljudi, nego sam mislio na svakovrsno moralno-duhovno trovanje otrovima koje vi sodomlije širite svakim svojim činom, kao ti ovdje.

Pa onda ili bolest nije gej ili ako jeste onda obični ljudi nisu ugroženi. De usaglasi se sam sa sobom

Samo idioti niječu da je majmunjača pederska bolest. Vidi:

Liječnica Jennifer McQuiston, zamjenica voditelja CDC-ovog odjela za patologiju i patogene s teškim posljedicama istaknula je kako nije iznenađujuće što su se pojavili pedijatrijski slučajevi majmunskih boginja, ali da “do danas nema dokaza da se ovaj virus proširio izvan zajednica homoseksualaca, biseksualaca i drugih muškaraca koji imaju spolne odnose s muškarcima”.

Istaknula je kako se 99 posto od 2891 slučaja majmunskih boginja potvrđenih u Sjedinjenim Državama odnosi na muškarce koji imaju spolne odnose s muškarcima, dodavši da se zarazilo i nekoliko žena i “transrodnih muškaraca”.

Poslednja izmena:
Natrag