Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti ne treba da se pozivaš ni na kakav verski autoritet jer ti Bibliju smatraš verovatno jevrejskom zaverom. Tako da nema šta mi verski da pričamo. Možemo o politici ,ideologiji..ali na drugom blogu.

Ti ćeš meni zabraniti i odrediti na što ću se ja pozivati!?!? Tko si ti? Da tebe nije rodio kakav muškarac? A pogotovo da to nije muškarac Židov? :) Da, ne pozivam se i nikada se neću pozivati na "autoritet Židovstva", jer je Stari savez i Stari zavjet za vas robove. Nas kršćene je Krist za slobodu oslobodio:

Gal 5,1: Za slobodu nas Krist oslobodi!

2 Kor 3,14: Ali otvrdnu im pamet. Doista, do dana današnjega zastire taj prijevjes čitanje Staroga zavjeta: nije im otkriveno da je u Kristu prestao.

Samo ću ponoviti - oko za oko zub za zub vrijedi za vas robove divljake. Mi smo kršćani, Isusova braća i sestre. A ti si ovo dolje - "balo-molohist".

1656663158890.png

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja u tebi ne vidim verujućeg već političara i ideologa jer tako deluje tvoje pisanje. Tako da mi ponekada deluje da je bacanje uludo vremena sa političarem o veri.

Kojoj stranci pripadaš ako nije tajna? Nešto mi deluje da si blizak Kolakušiću?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja u tebi ne vidim verujućeg već političara i ideologa jer tako deluje tvoje pisanje. Tako da mi ponekada deluje da je bacanje uludo vremena sa političarem o veri.

Kojoj stranci pripadaš ako nije tajna? Nešto mi deluje da si blizak Kolakušiću?

Samo jednoj stranci pripadam, Božjoj, kršćanin sam.

Ja tebe neću pitati kojoj stranci pripadaš, vidi se s Marsa, pripadaš balo-molohističkoj poganskoj sekti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja sam simpatizer Demokratske stranke, nije tajna.

Koje Demokratske stranke? Čije?

Ali razdvajam politiku od vere i pitanja vere ne tretiram na politički način.

Kako ti to uspjeva? Na primjer, ako ti politika, zakonima, dopušta ubijati nevine, a Bog kaže - NE UBIJ. - kako ćeš postupiti? Hoćeš li se zalagati za poštivanje sekularnih zakona koji ženi daju "pravo da ubijaju vlastitu djecu", ili ćeš inzistirati da se poštuje Božja zapovijed NE UBIJ?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Koje Demokratske stranke? Čije?

Kako čije? Nisam razumeo.

Kako ti to uspjeva? Na primjer, ako ti politika, zakonima, dopušta ubijati nevine, a Bog kaže - NE UBIJ. - kako ćeš postupiti? Hoćeš li se zalagati za poštivanje sekularnih zakona koji ženi daju "pravo da ubijaju vlastitu djecu", ili ćeš inzistirati da se poštuje Božja zapovijed NE UBIJ?

Uspeva, jednostavno. Ne mešam se u svetovno zakonodavstvo, ne želim da mi svetovno zakonodavstvo sprovodi verske ideje za koje se zalažem. Ne treba mi to. Kada bi došao na takvu ideju meni bi to bio poraz jer ako mi treba svetovna vlast kao podrška verskim nazorima onda znači da ti nazori sami po sebi nisu dobri i kvalitetni. Zato smatram da život samo posvećen treba da menja ljude oko mene a ne zakon.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kako čije? Nisam razumeo.

Postoji tisuće "Demokratskih stranaka" na svijetu. Na koju si ti mislio? Na onu u Bugarskoj, Srbiji, Americi ili neku četvrtu.

Uspeva, jednostavno. Ne mešam se u svetovno zakonodavstvo, ne želim da mi svetovno zakonodavstvo sprovodi verske ideje za koje se zalažem. Ne treba mi to. Kada bi došao na takvu ideju meni bi to bio poraz jer ako mi treba svetovna vlast kao podrška verskim nazorima onda znači da ti nazori sami po sebi nisu dobri i kvalitetni. Zato smatram da život samo posvećen treba da menja ljude oko mene a ne zakon.

Zašto ne odgovoriš na pitanje, zašto se praviš mutav? Dakle - Ako ti politika, zakonima, dopušta ubijati nevine, a Bog kaže - NE UBIJ. - kako ćeš postupiti? Hoćeš li se zalagati za poštivanje sekularnih zakona koji ženi daju "pravo da ubijaju vlastitu djecu", ili ćeš inzistirati da se poštuje Božja zapovijed NE UBIJ?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pa pošto sam u Srbiji znači iz Srbije.

Ne mogu više da se mrcvarim sa istim pitanjem oko abortusa jer rekoh šta Biblija o tome kaže. Ne znam kako ti ne dosadi jedno isto. To smo pojasnili jedni drugima. Osim što to nisi odgovorio da li ostavio ženu da umre ukoliko joj je život ugrožen...

Ovde je važnije pitanje da li očekuješ da ti svetovna vlast podrži verske zakone. Meni je to nespojivo. A tebi?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne mogu više da se mrcvarim sa istim pitanjem oko abortusa

Nisi uopće odgovorio na pitanje koje sam ti više puta postavio. Dakle - Ako ti politika, zakonima, dopušta ubijati nevine, a Bog kaže - NE UBIJ. - kako ćeš postupiti? Hoćeš li se zalagati za poštivanje sekularnih zakona koji ženi daju "pravo da ubijaju vlastitu djecu", ili ćeš inzistirati da se poštuje Božja zapovijed NE UBIJ?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Odgovorio 100 puta. Biblija nema takav stav o abortusu kao ti.

A ti nisi odgovorio da li bi ostavio ženu ma cedilu ako znaš da nema drugi način da preživi osim abortusa. Šta bi ti tu uradio?

Natrag