Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti si tvrdio da Isus i apostoli nisu držali do židovske predaje i da se nikada na nju nisu pozivali. Ja sam ti na primjeru borbe za Mojsijevo tijelo, o kojoj ne piše baš ništa u Tori, pokazao i dokazao da su se držali. Dakle, ti si naprosto lagao. :) Odakle ti tolika ljubav prema lažima?

Ima i to u Zahariji, posredno.

Nego ne postoji pozivanje na rabine ni u tom citatu. Evo navedi gde se pominje učenje rabina u pomenu na Mojsijevo telo? Nema.
Zašto?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ima i to u Zahariji, posredno.

Nego ne postoji pozivanje na rabine ni u tom citatu. Evo navedi gde se pominje učenje rabina u pomenu na Mojsijevo telo? Nema.
Zašto?

Ti si tvrdio da se Isus i apostoli nisu pozivali općenito na židovsku predaju, a ne samo na rabine. Ja sam i tebi i svima drugima ovdje pokazao da se ipak jesu pozivali na židovsku predaju. Dakle, pokazao sam da si lagao. Zato te ponovo pitam, odakle ti tolika ljubav prema lažima? I koliko si još dugo spreman braniti laž koju si iznio?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti si tvrdio da se Isus i apostoli nisu pozivali općenito na židovsku predaju, a ne samo na rabine. Ja sam i tebi i svima drugima ovdje pokazao da se ipak jesu pozivali na židovsku predaju. Dakle, pokazao sam da si lagao. Zato te ponovo pitam, odakle ti tolika ljubav prema lažima? I koliko si još dugo spreman braniti laž koju si iznio?
Nikada nisu pominjali ni tradiciju ni rabine.

Uostalom i sam tu istu tradiciju ne voliš a sada je braniš.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Koja? Da li "Nulta Tačka" navela tu studiju, gde je pravljena, kada, gde je objavljena a ne da oni interpretiraju?

Pise ti u The New England Journal of Medicine, pa proveri.. Nego ti moras odma, ko, gde, kada, sta.. Pa Jovane, sto si toliko negativan? Zar ne vidis i sam da sada ide kampanja protiv vakcina i u vasim medijima i casopisima? To je zato sto moraju da zaustave sve ovo..

Na kraju se vidi da smo mi bili u pravu a ti nisi, a tebe to boli.. Na tvoju zalost sve vise i vise ce se o tome pisati.. Sad su tek poceli da izvestavaju o protestima protiv kovid tiranije u vasim medijima, a do sad su cutali i sakrivali. Jel se pitas zasto?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pise ti u The New England Journal of Medicine, pa proveri.

Nisi razumeo. Pitam koja je to Izraelska studija koja je obrađivala podatke iz The New England Journal of Medicine ?

Pominje se izraelska studija. Lako je proveriti podatke iz ovog časopisa. Mene zanima koja je to studija u Izralelu kako je navedeno?

A podaci u ovom časopisu iz Enleske ne govore o posledicama vakicne..pogrešno protumačeni podaci. Ovo je klasika već od početka pandemije. Kada se objave neki podaci u stručnim časopisima odmah antivakseri krenu u izvrtanje činjenica.

Zato te pitam koja je to Izraleska studija?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Nikada nisu pominjali ni tradiciju ni rabine.

Jesu, upravo su se na tradiciju pozvali kad govore o borbi za Mojsijevo tijelo, jer o tome nema ni riječi u Tori. Zato, dokle ćeš notornu drskost ovdje pokazivati niječući notornu istinu?

Uostalom i sam tu istu tradiciju ne voliš a sada je braniš.

Opet besmislice iznosiš. Mi kršćani Tradiciju Crkve svetom smatramo, jer ona je Duhom Svetim nadahnuta jednako kao i Biblija.

P.S. Na koncu, i vi subotari imate svoju tradiciju, 100 tisuća stranica plagijata EGW. Doduše, ona nije od Svetog Duha nego od Kristova neprijatelja, jer je naučavala da je 22.10.1844. Krist prestao posredovati za grešnike i da je tada završilo vrijeme spasenja za grešnike.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jesu, upravo su se na tradiciju pozvali kad govore o borbi za Mojsijevo tijelo, jer o tome nema ni riječi u Tori. Zato, dokle ćeš notornu drskost ovdje pokazivati niječući notornu istinu?

Opet besmislice iznosiš. Mi kršćani Tradiciju Crkve svetom smatramo, jer ona je Duhom Svetim nadahnuta jednako kao i Biblija.

P.S. Na koncu, i vi subotari imate svoju tradiciju, 100 tisuća stranica plagijata EGW. Doduše, ona nije od Svetog Duha nego od Kristova neprijatelja, jer je naučavala da je 22.10.1844. Krist prestao posredovati za grešnike i da je tada završilo vrijeme spasenja za grešnike.
Prvo to je samo jedan citat kod Jude. Nigde se ne poziva na tradiciju i rabine.

Gde se poziva, možeš li to navesti?

Natrag