Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A s druge strane dolazi:

Izrael ukida covid potvrde? ‘Nisu utemeljene ni u medicini ni u epidemiologiji, siju paniku‘​

----------------------
Dobro je da ljudi mogu zorno vidjeti da si ti zagovornik "mjera koje nisu utemeljene ni u medicini ni u epidemiologiji i mjera koje siju paniku".
Samo ministar finansija, koji iznosi svoje mišljenje.

I sam tekst iz NarodHr je sa znakom pitanja za Izrael. Kao što se vidi, sam tekst ne govori o Izraelskim vlastima, već postavlja znak pitanja..da li će u Izraelu biti ovakav narativ zvaničan, koji iznosi ministar finansija.

Izrael se ipak odlučio za zdravlje na uštrb ekonomije.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne možemo služiti dvojici gospodara, Bogu i đavlu - Istini i laži. Ako odaberemo služiti Bogu Istini, zadaća nam je raskrinkavati vas 'kovidiotske koronaciste" koje je upregnuo otac laži da na sve moguće načine spriječite da istina dođe do Božjih ljudi. Borba između vas i nas nikada neće prestati, jer vi istinu prihvatiti nećete a mi od nje odustati nećemo.

Uostalom, ti si sam priznao da bi na silu cijepio, uveo obvezno cijepljenje, to su radili nacisti i boljševici. Ti si sam priznao da bi necijepljenima ograničio slobodu kretanja, uveo strogu karantenu, to su radili nacisti i boljševici. Ti si sam priznao da bi 'prekršitelje kažnjavao,, uveo razne kazne, to su radili nacisti i boljševici. Ti si zapravo najbolji primjer naci-boljševika u formi modernog koronacista.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Uostalom, ti si sam priznao da bi na silu cijepio, uveo obvezno cijepljenje,

Ja sam za mere prevencije. Ako ti je nije jasno..pogledaj Kinu. Zašto tamo nema razbolelih u velikom broju kao u Evropi? Zato što tamo mere se ne ismejavaju i zato što postoji disciplina. Plus ogroman broj vakcinisanih

Pa ti sada budi protiv mera preventive i pričaj bajke o slobodi izbora..slobodi od mera preventive koje vode u smrt.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322

(Video) Policija uhitila 9-godišnju djevojčicu jer nije imala Covid potvrdu​

1642949797708.png
Izvor: New York Post

“Traumatizirate malu djevojčicu”, „Kamo je odvodite?“, dovikivali su ogorčeni prosvjednici policiji, pitajući se – jesu li svjesni što čine i kakve će dugoročne ožiljke ovaj nemili događaj ostaviti na ovo dijete. „Ovo je zlostavljanje djece!“

Nezavisni mediji sa sjedištem u NYC-u izvijestili su javnost o ovom nemilom događaju i kasnijim uhićenjima koja su uslijedila. Nevjerojatno, ali istinito. Autor jednog od najpoznatijih logotipa I love NY, Milton Glaser bi da je živ sada zasigurno rekao: I love NY more than ever… u nadi da se nikada više ovakvo ludilo ne ponovi.

_______________________________________________________________-

Ovde se nema što dodati , na ovu hrabrost ovi idijota , sotone u ljudskom obliku

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Копнена Кина​

Укупан број случајева
105.605
Пријављено јуче: +58
Нови случајеви (14 дана)
Графикон трендова за 14 дана

09.–22. јан: +1.986
Преминули
4.636
Пријављено јуче: +0

Укупан број примљених доза
2.956.218.000

Нове примљене дозе (14 дана)
Графикон трендова за 14 дана

07.–20. јан: +76.225.000
Потпуно вакцинисане особе
1.220.584.000
% популације: 87,1%

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322

Aleksander Zverev – Đoković je nepravedno deportiran, Melburne je prepun zaraženih tenisača ali o tome se šuti​

===========================================================================

Fra Mario Knezović: Đoković je vrhunski sportaš a ne kreten kako neki pišu​

1642951888895.png
Đoković je vrhunski sportaš. Točka, nije, kako neki pišu, kreten. Točka. Đoković samo želi slobodno i savjesno donositi svoje životne odluke. Točka.
Ako su savjest i sloboda postali zabranjeni i opasni onda nema više točke, sve je otišlo naopako i u nepovrat za ovu civilizaciju!

Ljudi kakav je ovo svijet, kakvi smo ljudi postali, zar je to toliko važno jesmo li cijepljeni ili nismo! Zato što netko nije primio spasonosnu bocku nije vrijedan živjeti!

Novak je upravo postao najveći tenisač u povijesti i jedan od najvećih sportaša u povijesti.

Da i svi bi ga trebali podržati i cijepljeni i necijepljeni jer ovo nije pitanje cijepljenja vec slobode.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja sam za mere prevencije.

Nije meni teško još jednom tebe citirati, pa će svatko vidjeti za što si ti, evo:

Jovan Prezviter je napisao(la):
Virus se širi, i to je njegova specifičnosti, da probija sve moguće barijere. Znači, ne samo vakcine, već i Covid propusnice i maske i karantin, koliko god je moguće. Jednostavno je tako. Voleli mi ili ne.

A sve ovo za što si ti je praksa nacista i boljševika. Dakle, ti si najbolji primjer naci-boljševika u formi modernog koronacista.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa da je tako bilo bi manje ljudi, depopulacija o kojoj pričate podrazumeva smanjenje ljudi...a ne povećavanje. Nema ništa od te priče, hvala Bogu.

Da, hvala Bogu, jer njemu jedino i mozes zahvaliti sto sotona ne uspeva u svom naumu! Depopulaciju je sotona izvrsio jos u vreme potopa, tako sto je naterao Boga da unisti svet! I sta je prva stvar koju je uradio nakon potopa - gradnja vavilonske kule! Tada je mogao uspeti u naumu, jer je bilo malo ljudi, a to je i hteo, da vec tada ceo svet odvuce u ponor, ali Bog nije dao!

Sta je prva stvar koju je uradio odmah nakon 1. i 2. svetakog rata? Nakon miliona zrtava i depopulacije uzrokovane ratom? To je formiranje UN tj. lige naroda, hteo je naime da odmah nakon depopulacije ujedini svet u obozavanju sotone. Ali Bog nije dao!

Ti dakle veze sa biblijom nemas! Svi ratovi koji su ikada vodjeni, su vodjeni u cilju - depopulizacije! Njemu odgovara da se ljudi ne radjaju, da ih bude sto manje, jer brze i lakse ce zavesti manjinu, nego vecinu, i ako se ljudi nastave radjati, to je vise posla za njega, takodje sto vise ljudi se radja vise je i Bozjih sluga, a on to ne zeli!

Zato s vremena na vreme uzrokuje ratove, da se ljudi medjusobno pobiju, da se ne radjaju vise toliko, zeli da smanji brojnost, jer sto se vise ljudi radja, to je teze za njega, oduzima mu vreme, i zahteva vise resursa! Demoni moraju vise da rade i vise napora da uloze, procentualno ide jedan demon na jednog coveka, a da li si ti ikada razmisljao ima li djavo neophodne resurse i dovoljno demona za taj posao?

Zato se njemu nikako ne isplati toliko velika populacija na zemlji, i zato uzrokuje ratove, zato truje ljude na svaki moguci nacin da sto pre skoncaju, da ih oslabi umno da ne mogu da shvate, zato uzrokuje bolesti jer bolesnom nije ni do cega a kamoli da radja, zato gej, lezbo i genderizam na svakom koraku, zato unizavanje moralnosti da bi unistio brak i porodicu, i tako smanjio populaciju!

Ti nisi svestan da je djavo ubica, vi mislite, a neki od vas ga cak i hvale kao dobrotvora! On je zao, ispunjen mrznjom i da mu sada dozvolis on bi pobio sve ljude, tako da ne ostane ni jedan!

Na kraju, sta mislis zasto "elita" kako si je ti nazvao, pravi tajne baze i gradove pod zemljom, zato sto ce se u poslednji dan sakriti po rupama zemaljskim i to ce im biti grob - "vikace gorama i kamenju padnite na nas i sakrijte nas od lica onoga sto sedi na prestolu i od jagnjeta". Sve ti tamo pise! Oni su ti koji vuku konce, ali ti ne citas, nas nazivas "teoreticaraima zavera" a biblija o tome svo vreme govori!

Što se tiče dolaska Gospodnjeg, treba što pre, to je prava želja hrišćanina a ne odlaganje. To nije želja hrišćanina.

Zelja je Bozja da se "svi ljudi spasu" a to ukljucuje i nerodjenu decu! Da si ti u pravu, onda bi Bog spustio sa neba Hrista, zrtvovao ga za Adama i Evu i zavrsio posao jos u samom vrtu! Ne bi dozvolio da imaju potomke!

Ali ne, nego Bog zeli da se ljudi radjaju, on voli ljude i zeli da ih bude sto vise, a sotona mrzi ljude i zeli da ih sve pobije, i one koji su jos u utrobi!

A ti buduci da podrzavas abortus ne mozes ovo ni shvatiti, da su Bogu svi zivi, cak i oni u utrobi. Zivot je dragocen, i onaj koji jos nije zacet! Svi smo mi zgresili jos sa Adamom, jer bejasmo u utrobi njegovoj kad je on zgresio (kaze biblija), a to ti pokazuje kako Bog gleda na nerodjeni zivot, njemu su svi zgresili zajedno sa Adamom! I Hristova zrtva ne bi imala smisla da to nije tako, jer se primenjuje na Adamovo potomstvo, koje je tada bilo u njegovoj utrobi!

Molitva i zelja Hriscanina je dakle - "da dodje carstvo tvoje" a ne - "da dodje STO PRE"! Nije cilj da ono dodje odmah, vec da se "sto vise ljudi spasi", a kod Boga to ukljucuje i nerodjene!

Što se imuniteta tiče, znači smatraš da je imunizacija i pomoć tom imunitetu potrebna. To je onda uredu. A to i čini vakcina. To i jeste cilj vakcine, svake vakcine. Da omogući imunitet da čovek ne mora da pretrpi bolest. Svaka pretrpljena bolest nije dobra za organizam. Zato je dobro izbeći je ili izbeći najteži njen oblik. To čine sve vakcine pa i ove. Zato su antivakseri svi(sa razlogom ispravno nazvani) koji ističu potrebu prirodnog imuniteta, kroz zarazu. To samo po sebi nije dobro

Kakve veze ima sta antivakseri isticu i uce, kada protivnici Covid vakcina ne mogu tako da se nazovu?

Rekao sam, zloupotrebili ste taj naziv "antivakser" i lepite ga ljudima koji nisu protiv vakcina! A to radite, da bi obezvredili ono sta pricaju!

Prica antivaksera u sustini nije ni pogresna naucno. Prirodni imunitet jeste jaci od bilo koje vakcine, ali covek danas ne zivi vise u skladu sa prirodom, uticaj okoline je degradirao njegov imunitet, i zato su neophodni stimulansi u vidu lekova i vakcina. A ti stimulansi svakako ne bi bili potrebni da covek zivi u drugacijoj sredini a ne u gradu. U prirodi imas sve neophodne stimulanse koji unapredjuju imunitet, aromaticne supstance bilja koje se udisu jacaju odbrambeni sistem, jer biljke luce antivirusne i antigljivicne mirise! Veci je efekat kada se one redovno udisu (to se danas naziva aromaterapijom), i to je kao da svaki dan primas vakcine i lekove (prevenciju), a u slucaju hitne intervencije se spravljaju cajevi da se to sto brze razgradi u krvi, tako se spasavaju zivoti..

Dakle - coveku u prirodi, nisu potrebni lekovi i vakcine pa cak ni cajevi, osim u izuzetnim slucajevima, dok je coveku u gradu to neophodno stalno. I kada bi se vratili prirodi, kada bi odrzavali planetu zdravom i cistom, nakon nekog vremena bi se i degradirani imunitet povratio u normalu - prvobitno stanje! To je naucno i medicinski dokazano! Labaratorijski dokazano! A ono sto ti ovde propagiras i ucis, zagovarajuci vakcinu i samo vakcinu, je zamlacivanje naroda! To je antimedicina, koja je potekla iz vasih "miki maus" skola, farmaceutskog lobija. Dobro je rekao Miroljub Petrovic da ste vi "miki mausi", jer ste naivni i neobrazovani!

Savršen imunitet nećemo imati ovde na zemlji, nikada. Niti je to Bog rekao igde

Bog je coveka stvorio savrsenog, sa savrsenim imunitetom! Nije predvidjeno da covek oboljeva zbog greha, vec da mu se zivot ugasi nakon odredjenog vremenskog perioda. I u proslosti ljudi nisu oboljevali, nego su svi "tonuli u san" (odatle se u bibliji i tradiciji smrt i naziva "snom"), gasili su se nakon odredjenog vremenskog perioda! Takoreci, umirali su od starosti!

Bolest je posledica uticaja sredine u kojoj covek boravi! Recimo, uzmi coveka premesti ga na mars, on ce umreti za par dana, a to ce se desiti zbog uticaja okoline! Medjutim, ako se nalazi u svom prirodnom stanistu on ce ziveti duze i umrece od starosti!

Nijedno bice ne moze kvalitetno ziveti van svog prirodnog stanista, pa ni covek! Gradovi su "kavezi"! I to nije prirodno covekovo okruzenje, nego vestacko, koje negativno utice!

Svakako, ni uslovi u prirodi vise nisu idealni kakvi su nekada bili, ali se mozemo pribliziti prvobitnom stanju, mnogo bolje izbegavati bolesti ako se vratimo svom stanistu!

To je prava medicina i nauka, a ne ova lakrdija koju ti ovde zagovaras, da mi treba da se neprestano pelcujemo da bismo ziveli! Vrati se prirodi i budi zdrav!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Onako hrišćanski baš... hožeš ti pridobiti ljude ali gore od sebe. Na žalost. Ali verne ne..ne takvim načinom.

On se bar ne pretvara, ne tvrdi da je bez greha za razliku od nekih. Mnogo je gore praviti se fin, ako nisi fin. Izraz "govno-čekeri" je odgovarajuci izraz, nije to nesto nehriscanski, niti uvredljivo.. Ako nekog nesto odbije, odbice ga podrska abortusu ili merama koje ugrozavaju ljudsku slobodu itd.. a ne prvenstveno recnik..

Sve zavisi od namere, iz koje je nesto izreceno.. I Hristos kaze 'budale slepe..' sigurno nekog i to moze sablazniti.. Npr. tebe sablaznjava onaj "Marko Kraljevic" s brkovima.. A nije bitno kako neko izgleda, ili koji recnik koristi, vec srce koje iza toga stoji.. Bog procenjuje ljude po srcu, a recnik se moze menjati..

Zasto dakle stalno gledate na spoljasnjost? Kako nikada ne primetite necije dobro srce i pozitivnu zelju, i zasto je ne pohvalite?

Ja bih ipak voleo da se i drugi ukljuce u diskusiju, da cujem sta oni misle, osim vas dvojice..

Poslednja izmena:
Natrag