Takmičenje u skidanju grudnjaka?

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Takmičenje u skidanju grudnjaka?

grudnjak-012.jpg

Ko će najbrže jednom rukom skinuti osam grudnjaka, bilo je pitanje dana u shopping centru u Guangzhouu gde je pobedniku takmičenja obećana nagrada od neverovatnih 1000 juana, preračunato – 8500 dinara. Organizatori su naglasili kako se ne radi o objektifikaciji ženskog roda, već o nečem daleko humanijem – edukaciji muškaraca. “Mehanizmi grudnjaka su misterija za mnoge muškarce i ova aktivnost im pomaže da bolje razumeju kulturu tog odevnog predmeta i istraže njegove tajne”, veselo je izjavio PR centra. Izgleda da je bio debelo u pravu, s obzirom da je nagradu najbrže ruke pokupila žena. Otkopčala ih je za 21 sekundi.

CKM
, 11.06.2010.

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
E, sad sam definitivno siguran da je kod tih "zutih" sve moguce

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
“Mehanizmi grudnjaka su misterija za mnoge muškarce i ova aktivnost im pomaže da bolje razumeju kulturu tog odevnog predmeta i istraže njegove tajne”

Sa ovim se potpuno slažem, jer kada je najzanimljivije to "ne znanje" upropasti svu romantiku i uzbuđenost. yes3

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ovo me podseti na film Bull Darham... Ima ona scena kada Timoti Haton koji glumi mladog napaljenog igrača bejzbola pokušava da otkopča haltere Sjuzen Sarandon... I, ne uspeva... A, onda, sledeća scena - ista situacija ali ovog puta Kevin Kostner, koji glumi već otpisanog igrača, prilazi i brže od pgleda otkopčava haltere...

Dobro je to, mislim vežbati ali čini mi se da nije bitna brzina koliko samo znanje tehnike...

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Zbog čega bih čekala da mi muškarac otkopčava grudnjak? Kada mi se sviđa, skidam ga sama. I ne samo grudnjak.

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Zbog čega bih čekala da mi muškarac otkopčava grudnjak? Kada mi se sviđa, skidam ga sama. I ne samo grudnjak.

Draga, ovaj forum čitaju i "deca" i ovo je sve u edukativne svrhe! Ne može on da bude "lenština" i čeka sve na gotovo, mora i sam nešto da uradi... Znači prvo on ,otkopčava a posle ako je dobar đak , grudnjak se otkopčava sam...
Piggy nemoj da učimo "decu" da može "leba bez motike"...

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Draga, ovaj forum čitaju i "deca" i ovo je sve u edukativne svrhe! Ne može on da bude "lenština" i čeka sve na gotovo, mora i sam nešto da uradi... Znači prvo on ,otkopčava a posle ako je dobar đak , grudnjak se otkopčava sam...
Piggy nemoj da učimo "decu" da može "leba bez motike"...

Ostajem pri svom. Neka on pokaže veštinu posle skidanja a petljanje oko grudnjaka je moj problem.

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ostajem pri svom. Neka on pokaže veštinu posle skidanja a petljanje oko grudnjaka je moj problem.
Znam, sve znam i potpuno te razumem ali moraju "deca" da krenu od nečega sa naukom...Mislim, mogla bi "deca" da se zbune od (lepote) prizora i da veština u opšte ne dođe do izražaja... Neka ih malo, neka vežbaju...

ps ti znaš da ja ne volim da se konfrontiram sa tobom i imam predlog - u opšte ne nositi grudnjak, nema petljavine samo veština dolazi do izražaja... Može?

Natrag