Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ovde imate folder, zipovan. Sva obaveštenja su sada preko TTS i ne morate dodavati snimljene audio fajlove.
Primer podešavanje obaveštenja.
U aplikaciji idite na Podešavanja/Obaveštenja/Prekršajne kamere/Zvuk/Upišite šta bi aplikacija trebala reći
Folder TTS Serbian dodati na putanji Android/data/com.sygic.aura/files/res/voices
You need to reply to this thread or react to this post in order to see this content.
Treba da se prilagodi srpski tts tekst. U zaglavlju srpskog umesto
ISO=SRB
Language=Srpski TTS
LanguageISO=sr-RS
zameniti sa
ISO=HRV
Language=Hrvatski TTS
LanguageISO=hr-HR
ostali tekst prilagoditi
NOTE: Podršku sam dodao samo u ovoj aplikaciji!
Ukoliko neko zna da raspakuje i zapakuje dex/apk neka se javi ovde. Da mu napišem kako da uradi. Jednostavno je.
TomTom 2022.11 SYGIC20.x.x mape su za verzije Sygic 20.x.x TomTom 2021.09 su mape za verzije Sygic 18.8.6 i nize verzije. HERE 2022.09 su mape za Sygic Truck navigacije uz mogucnost koriscenja u Sygic Aura 20.x.x. TomTom 2022.09 V9 su mape za Sygic InCar i GPS Navigation World.
Napomena - Contenet.info kojeg dobijete sa HERE 2022.09 mapama koristite za SygicTruck navigacije.
Ako želite koristiti - TomTom 2022.09 V9 - mape u verzijama Sygic Aura 20.x.x onda koristite content.info kojeg dobijete sa mapama - TomTom 2022.10 SYGIC20.x.x ili TomTom 2021.09
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Sygic 22.4.5-2125 - Unlocked bazirano na verziji - Balatan
Napomena - Ako imate instalisanu prethodnu verziju Sygic 22.4.4-2120 - Unlocked bazirano na verziji - Balatan - ovom novom nije moguce "pregaziti" prethodnu.
Da ponovo ne ucitavate mape koje vec imate u uredaju, preporuka je da uradite sledece -
* u folderu - Android/Data, preimenujte folder "com.sygic.aura" u npr. "com.sygic.auraX" * Deinstalisite Sygic. * U folderu Android/Data, preimenujte folder "com.sygic.auraX" to "com.sygic.aura" * Instalisite novu verziju Sygic-a * Pokrenite navigaciju...
Integrisano - Glasovno upozorenje za Prekrsajne kamere i Prelaz preko pruge - Vedrana Prekoracili ste brzinu - Jovanka
Podrzava - armeabi-v7a - arm64-v8a
Ako želite promijeniti glasovna upozorenja instrukcije imate - Ovdje
Hvala - braonpas
Ako zelite koristiti Srpski TTS instrukcije imate - Ovdje
Hvala - braonpas
Nekome radi, nekome ne, jedna/druga/treća verzija svejedno, ispostavilo se da nema pravila.
Još nije utvrđeno zasigurno zašto, za sada se pretpostavlja da je glavni krivac device ID ...
Probao sam sve i meni ne radi. U aplikciji sam podmetnuo drugi android_id i opet ne radi. Instalirao sam od dude gde pise da je podmetnut ID ali app nema veze. Meni je isti ID. Verovatno menja nebitan device_id umesto android_id.