Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ovde imate folder, zipovan. Sva obaveštenja su sada preko TTS i ne morate dodavati snimljene audio fajlove.
Primer podešavanje obaveštenja.
U aplikaciji idite na Podešavanja/Obaveštenja/Prekršajne kamere/Zvuk/Upišite šta bi aplikacija trebala reći
Folder TTS Serbian dodati na putanji Android/data/com.sygic.aura/files/res/voices
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
You need to reply to this thread or react to this post in order to see this content.
Treba da se prilagodi srpski tts tekst. U zaglavlju srpskog umesto
ISO=SRB
Language=Srpski TTS
LanguageISO=sr-RS
zameniti sa
ISO=HRV
Language=Hrvatski TTS
LanguageISO=hr-HR
ostali tekst prilagoditi
NOTE: Podršku sam dodao samo u ovoj aplikaciji!
Ukoliko neko zna da raspakuje i zapakuje dex/apk neka se javi ovde. Da mu napišem kako da uradi. Jednostavno je.
TomTom 2022.11 SYGIC20.x.x mape su za verzije Sygic 20.x.x TomTom 2021.09 su mape za verzije Sygic 18.8.6 i nize verzije. HERE 2022.09 su mape za Sygic Truck navigacije uz mogucnost koriscenja u Sygic Aura 20.x.x. TomTom 2022.09 V9 su mape za Sygic InCar i GPS Navigation World.
Napomena - Contenet.info kojeg dobijete sa HERE 2022.09 mapama koristite za SygicTruck navigacije.
Ako želite koristiti - TomTom 2022.09 V9 - mape u verzijama Sygic Aura 20.x.x onda koristite content.info kojeg dobijete sa mapama - TomTom 2022.10 SYGIC20.x.x ili TomTom 2021.09
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Sygic 22.4.5-2125 - Unlocked bazirano na verziji - Balatan
Napomena - Ako imate instalisanu prethodnu verziju Sygic 22.4.4-2120 - Unlocked bazirano na verziji - Balatan - ovom novom nije moguce "pregaziti" prethodnu.
Da ponovo ne ucitavate mape koje vec imate u uredaju, preporuka je da uradite sledece -
* u folderu - Android/Data, preimenujte folder "com.sygic.aura" u npr. "com.sygic.auraX" * Deinstalisite Sygic. * U folderu Android/Data, preimenujte folder "com.sygic.auraX" to "com.sygic.aura" * Instalisite novu verziju Sygic-a * Pokrenite navigaciju...
Integrisano - Glasovno upozorenje za Prekrsajne kamere i Prelaz preko pruge - Vedrana Prekoracili ste brzinu - Jovanka
Podrzava - armeabi-v7a - arm64-v8a
Ako želite promijeniti glasovna upozorenja instrukcije imate - Ovdje
Hvala - braonpas
Ako zelite koristiti Srpski TTS instrukcije imate - Ovdje
Hvala - braonpas
Nekome radi, nekome ne, jedna/druga/treća verzija svejedno, ispostavilo se da nema pravila.
Još nije utvrđeno zasigurno zašto, za sada se pretpostavlja da je glavni krivac device ID ...
Probao sam sve i meni ne radi. U aplikciji sam podmetnuo drugi android_id i opet ne radi. Instalirao sam od dude gde pise da je podmetnut ID ali app nema veze. Meni je isti ID. Verovatno menja nebitan device_id umesto android_id.