Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pomirio sam se sa opcijom da je za mene najbolji program Google Maps i ne pokusavam vise nista instalirati. Promijenio sam mob i nista od silnih navigacija nisam instalirao. Sve je to samo gubljenje vremena i zivaca. Cak mi je postalo svejedno sto u Google Maps nema upozorenja za kamere obzirom da sam Sygic preferirao samo zbog upozorenja na kamere. U Bosni su natrpali stotine kamera tako da ni jedna navigacija to ne moze vise ispratiti.Zašto bežiš od skrinšotova? Zašto te oni toliko plaše. Verovatno zato jer su to činjenice ...
Ti si zasta genijalac. Zašto si našao za potrebno da se oglasiš u vesi sa nečim o čemu NEMAŠ POJMA. Sam si napisao da Sygic ne koristiš. Dakle, nisi instalirao ovu novu verziju pa nisi ni mogao da probaš kako radi ta "nova funkcionalnost". Ne reče nam šta ti je sada jasno. TEBI BAŠ NIŠTA NIJE JASNO. Samo lupaš... Niko od korisnika nije "tražio" tu novu funkcionalnost, Sygic nam je sam ponudio. Ja sam želeo da probam da li je korisna... Da si probao, video bi da i sa prvim "tapom" aplikacija ne "briše" uvek onu crvenu ikonicu koja pokazuje kašnjenje zbog gužve. I nigde ne piše da je to dugme sa značenjem: "izbegni svu saobraćajnu gužvu", već da eventualno izbegne onoliko koliko se može... Prema tome, ako nemaš šta pametno da napišeš, nisi obavezan da pišeš bilo šta. To pravila foruma ne traže... Uostalom, pošto je tebi "sve jasno i bez instalacije i testiranja", zašto ne pokušaš da pomogneš kolegi koji je zatražio pomoć u vezi sa Truck verzijom i da mu genijalno rešiš problem.
Dužan sam da kolegama objasnim zašto sam ovo napsiao. Razlog je jednostavan. Trudim se da nešto i analiziram, da proverim novu funkciju... Dosta vremena je potrebno i da se nešto ilustruje... I javi se neka lenština, koji nikada ništa nije uradio i krene da provocira...