Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2012
- Poruka
- 933
Ja sam instalirao na samsung i redmi 9 oba dva android 10 i radi normalno i evo zadao sam adresu u bosnu iz hrvatske i nudi mi tri rute
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Svi koji nisu mogli da instaliraju Sygic, probajte ovaj i javite.
NOTE: bez dodavanja audio fajlova i potpisivanja
Napravio sam sebi mod sa otkljucanim sygic.store i hteo sam na https://maps.sygic.com/ da napravim rutu i da je kosristim u mobilnom. Rutu sam napravio i dobio na mail. Kad sam ga otvorio pita me na koju aplikaciju cu da pokrenem i izabrao sam SYGIC. Rutu mi je otvorio ali samo je ODREDISTE isto a START je moja relna lokacija. U ruti koju sam napravio na WWW, START je izabran na mapi i nema veze za relnom lokacijom.istim meilom, napravim rute i istim meilom ih proslijedim na sygic aplikaciju
Probaj na mom modu i ne prijavljuj se u aplikaciji.Nisam ni pokusavao bez prijavljivanja u aplikaciji.
Probaj na mom modu i ne prijavljuj se u aplikaciji.
Testiraj. Probaj. Javi.
Meni radi ali na znam da li je to, to.
Kolega @braonpas, malo više sam se potrudio i uspeo da PRILAGODIM TVOJU Premium+ aplikaciju za moja dva armeabi telefona, Samsung J5 i Huawei Y6II, na kojima nikako nisam uspeo na način koji je opisan u tvojim postovima #3.588 i #3.593. Odmah moram da istaknem da to NIKADA NE BIH USPEO da mi urednik @nens nije u p.p. razjasnio kako se prepravlja apk fajl koristeći 7zip i postupak zatvaranja pre potpisivanja koje lepo radi nakon instalacije Jave koju nisam imao na laptopu koji koristim. Priznajem, nisam to ranije radio i nisam znao proceduru ubacivanja, brisanja i zatvaranja apk fajla...Da li nesto ima veze sa verzijom andrida ima. Radice ti Sygic. Zasto nece ne znam, a trebalo bi.
@nens ima arm7 mobilni i instalira moj mod. Znaci da je potrebno ubaciti LIB arm7. A ako aplikacija ima LIB samo arm7 instalirace se i na mobilne arm8/64.
"koristi se osnova od arm64-v8a" zato sto je meni mob. v8a. smali/dex i resources/arsc je isti.
@braonpas moze li se ova zamjena audio datoteka na isti nacin uraditi i sa navigacijom RoadLords - Free Truck GPS Navigation???Zamena audio datoteka u Sygic aplikaciji.
Preuzmite ZIP faj i raspakujte na PC.
1.
Otvorite folder Sygic srpski - IZMENJEN. Kopirajte sve datoteke.
2.
Sa Total Commander-om ili 7-zip otvorite APK datoteku. Udjete u folder sa audio datotekama na putanji
Sygic\assets\res\sound\
U nju prekopirate imenjene audio datoteke.
3.
Zatvorite File menadzer.
4.
Aplikaciju sada premestite u folder Potpisivanje APK datoteke i u folderu pokrenite sign.bat. Kada zavrsi dobicete kopiju potpisanog APK fajla za nazivom your_app_signed.apk njega instalirajte.
PS: Mora biti instalirana Java