Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
09.02.2021. Sygic - v.18.8.5. ULT-anyloc-ef sa eksternim folderima, arm.v7a/arm64 MOD by @ Spyder from GPSP Novosti: - Izdavač - Nije navedeno - Mod - priložen info fajl unutar arhive Verzija naravno bazirana na radu mod @Mr.Dude U ovoj modifikaciji možete direktno praviti promene u Res...
Kao što sam pomenuo, kupio sam i Sygic Lifetime Traffic licencu. Standardne verzije 18.8.X nažalost nisu otključale ovu funkciju u Srbiji. Srećom, Beta verzija 20.3.1 je dozvolila ovaj servis i za Srbiju i za susedne države. Nekoliko puta sam probao i u Beogradu je prikaz saobraćaja na nivou TomTom GO Navigacije. Više puta sam probao (u kućnim uslovima) i Niš. I tamo je servis aktivan, ali znatno skromnije od očekivanog. Ipak, juče je mogao da se prati u Nišu, pretpostavljam da je i relna gužva bila takva, pošto je bio petak, prve dve slike. Danas su Zadušnice kada je uvek gužva u celoj Srbiji, naravno, posebno ka grobljima... Evo, ovo je slika gde se vide gužve u Nišu (3. i 4. mala slika) i u Beogradu ka Orlovači, poslednje dve slike. Mapa je srb.ta.2021.02. Kao jedno od poboljšanja je pomenuto i da se sada mapa Srbije ispravno danloaduje, Kosovo je predstavljeno kao nekada sa xKx.
Android Auto support added
new core (improved stability, crashfixes)
EV mode improvements (new routing settings, new providers added, charging station issues fixed)
Route summary added
Route planner results fixed
Log-in transfer from old Sygic version
Explore nearby places added
Advanced lane assist added
Sygic Store adjustments
Touch areas enlarged
New animations
Zoom levels adjustments
POI in night mode colours adjusted
Fuelio app added to main menu
New pin design
Signposts finetune
Next street bubble hidden due to graphic issues (will be fixed in the future)
Serbia/Kosovo map downloading issues fixed
Iz nekog razloga, TomTom GO navigacija, koja korektno prikazuje saobraćaj u Beogradu, u Nišu ne prikazuje obojene delove ulica gde je gužva, ali kreira rute skoro identično kao i Sygic Aura. Nažalost, iz neobjašnjivih razloga, dešava se da TomTom mapa nema isti prikaz (nevidljivi) jer se tada ruta razlikuje, tj. potrebno vreme. Nelogično pošto je i u Sygic navigaciji TomTom servis... bar se takav podatak svuda pronalazi.
Da li je rutiranje i rerutiranje popravljeno ne znam, jer u slučaju kada vozim po gužvi Sygic korektno vodi. Jedino na početku traži "polukružno" i vraćanje na izabranu rutu.
Prve dve slike u prilogu prikazuju Sygic rutu u vreme kada pišem, dakle, kada je gužva prošla i u Nišu i u Beogradu. Time je potvrđen ispravan prikaz saobraćaja u realnom vremenu.
Na slikam u prilogu se može videti da ova verzija nudi i tz. Car Connectivity, koji se obično označava kao AA (Android Auto) Beta. Nemam u kolima mogućnost da to isprobam. Aktivirao sam ga nenamerno, tapnuo na Buy i ostalo mi je još 29 dana...
@HyperSnap
Ako koristis srpski jezik kao jezik navigacije onda fajl - serbian.zip - raspakuj i fajl - serbian.lang - kopiraj u - Phone\Android\data\com.sygic.truck\files\SygicTruck\Res\skin\langs - umjesto postojeceg ako ga imas.
@HyperSnap
Ako koristis srpski jezik kao jezik navigacije onda fajl - serbian.zip - raspakuj i fajl - serbian.lang - kopiraj u - Phone\Android\data\com.sygic.truck\files\SygicTruck\Res\skin\langs - umjesto postojeceg ako ga imas.