Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Boki, Boki... Možda je u pitanju neznanje onih koji modifikuju Sygic aplikaciju, ako se ne prikazuje mapa Kosova, Politika nije uzrok. Ja imam plaćenu verziju i kod mene je bila skinuta napa xkx ta.2020.05. Međutim, želeo sam da probam i Downloader koji je @nens pomenuo. Skinuo sam i TomTom mapu Kosova, izborom opcije 1 (TomTom), 1 (Europe) i mapu pod brojem 48...Politika
Čak i kada skineš oflajn zvaničnu TT mapu, Sigik je neće prikazati.
I bre. Nije neznanje. Pričao sam sa čovekom, ne dira se ništa u kodu po tom pitanju niti ima ikakve veze sa time....Možda je u pitanju neznanje onih koji modifikuju Sygic aplikaciju, ako se ne prikazuje mapa Kosova, Politika nije uzrok.
Boki, moram da "seknem reč". Na telefonu Samsung J5 sam deinstalirao plaćeni Sygic 18.7.9. Skinuo sam Nens verziju i sada ne uspevam da instaliram. Do mapa i ne stignem. Restartovao sam telefon i ništa... Dakle, ipak se nešto čudno dešava. Na preostala 3 telefona (Huawei Y6, P20 Lite, P30 Lite) nema problema ni sa instalacijom a ni sa mapom Kosova a na ovom, eto, ima... Budi pametan pa mi sada razjasni. Nije mi jasno ni kako sam imao 4 regularne instalacije. Više se ne sećam da li sam imao pravo da sa svog Google naloga instaliram 3 ili 4 iste verzije Sygic... Proveriću pa ako nešto otkrijem, napisaću ovde.I bre. Nije neznanje. Pričao sam sa čovekom, ne dira se ništa u kodu po tom pitanju niti ima ikakve veze sa time.
Korisnik iz nemačke mi je takođe rekao da kod njega prepoznaje Kosovo.
Uzgred, dvojica tvojih sugrađana su mi rekl da njihov originalni sigik NE vidi bivšu nam pokrajinu. Hajde sad.
Uzgred, i verzija koju NENS postavlja i ova druga su istog porekla., to je naglašeno. Nije bilo potrebe za dodatnim testiranjem.
I bre. Nije neznanje. Pričao sam sa čovekom, ne dira se ništa u kodu po tom pitanju niti ima ikakve veze sa time.
Korisnik iz nemačke mi je takođe rekao da kod njega prepoznaje Kosovo.
Uzgred, dvojica tvojih sugrađana su mi rekl da njihov originalni sigik NE vidi bivšu nam pokrajinu. Hajde sad.
Uzgred, i verzija koju NENS postavlja i ova druga su istog porekla., to je naglašeno. Nije bilo potrebe za dodatnim testiranjem.
@core2extreme
skini NT (here) mape priloženim downloaderima, svejedno kojim. Ne zaboravi da skineš i wcl
Za sve članove, ako ih zanima. Uzeo sam ženin telefon Samsung S7. Koristio sam njen nalog. Instalirao uspešno @nens verziju, skinuo mapu Srbije, i u folderu Maps se vidi i mapa Kosova xkx.ta.2020.05. Aplikacija Sygic ne prikazuje Kosovo. Kada tapnem na mesto gde je Kosovo, dobijam već pomenutu poruku "hierarchy.iso.XKO". Deinstalirao sam MOD verziju.Boki, moram da "seknem reč".
Probaću sa drugog Google naloga.
evo resenja da bi se videla karta kosova preimenujte content.txt u content.info i zamenite sa postojecim content.info u folderu gde su mape