Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nesto sa ovom zadnjom verzijom ne stima bez obzira sto sam sve staro obrisao i instalirao novi apk i kad dodam mape i ostalo napravim restart mobitela ipak kad pokrenem navigaciju trazi da se spojim na internet i da skinem mape iako ih imam vec napravljene u sygic auora
03.07.2020. Sygic - v.18.7.3. ULT-anyloc-ef sa eksternim folderima MOD by @ Spyder from GPSP Novosti: - Novo upozorenja: Mobilne kamere za brzinu; poboljšana stabilnost Verzija naravno bazirana na radu mod @Mr.Dude U ovoj modifikaciji možete direktno praviti promene u Res direktorijumu (npr...
Sto se tice obavjestenja za kamere, kod mene rade.
Pokusaj uraditi ovako -
Podesavanja - Obavestenja i zvukovi
Fiksne prkrsajne kamere - Zvuk
Ako je izabran npr. Prekrsajne kamere, ponovo klik na Prekrsajne kamere.
Izaci iz Podesavanja,
Izaci iz navigacije.
Ponovo pokrenuti navigaciju i provjeriti da li je u Podesavanjma ostalo - Prekrsajne kamere.
Sygic - v.18.7.7. ULT-anyloc-ef sa eksternim folderima
MOD by @ Spyder from GPSP
Novosti:
- Novo upozorenja: Mobilne kamere za brzinu; poboljšana stabilnost
Verzija naravno bazirana na radu mod @Mr.Dude
U ovoj modifikaciji možete direktno praviti promene u Res direktorijumu (npr. Boje mapa ili glasovna upozorenja u TTS_info)
MapDownloader priložen u arhivi
Preuzimanje:
Hidden content
You need to reply to this thread or react to this post in order to see this content.
BONUS - boje mapa:
Hidden content
You need to reply to this thread or react to this post in order to see this content.
Naravno, koristite poslednje izdanje 7-zip arhivera za raspakivanje.