Sygic Truck nove nelogičnosti
Juče sam bio prinuđen da sa jedne lokacije u Novom Beogradu, u vožnji, podesim asresu Nehruova 124, pošto nisam znao gde se tačno nalazi. Tamo se i najbliže komšije slabo snalaze...Probam iGO Primo sa HERE, nema upisanu adresu. Google Maps nisam ni probao, nema šanse da postoji tačan broj... Pređem na Sygic Truck 13.6.3 i rezultat je bio sledeći :
Iako se tražena adresa pronalazi na mapi, kada selektujemo lokaciju, iz nekog, meni nepoznatog razloga, navigacije, i iGO Primo i Sygic Truck 13.6.3 ne pronalaze. Truck nas "odbaci" čak 1.5km, blizu Vojvođanske. Kod kuće sam proverio u verziji 13.5.3. Ista greška. Mapa je inače srb.nt.2015.12. Content info je u prilogu. Dakle, zašto verzije 1353 i 1363, zašto iGO Primo, ne pronalaze u pretrazi "Adresa" kućni broj koji de facto postoji.
Jedino je verzija 13.2.7 korektno nalazila traženi kućni broj. I sa mapom 2015.12 i sa 2016.03. Nažalost nisam poneo sve telefone na kojima imam navigacije. Probao sam navigaciju HERE Maps, čija mapa i nije toliko ažurna. Ona me odvela do ulaza zgrade.
Nije mi cilj da još jednom "prigovaram" Sygic Truck navigaciji a da protežiram neku drugu navigaciju. Jednostavno, nije mi jasno. Pitam se zašto tako loše rade ove nove verzije. A u pitanju je IDENTIČNA mapa.