Sygic Navigacija

Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
Reci mi sta onda sada da ocekujem za mape, pokrenuo sam samo sa Srbijom, a hocu da ubacim jos neke sa strane da li cu imati problema?

Ubaci druge mape koje ti trebaju, startuj Sygic i proveri da li Sygic "vidi" te mape.Ako ih vidi sve je OK. Ako ih ne vidi:
1) Deinstaliraj Sygic, ali ne briši folder Sygic i sadržaj u njemu
2) Iz foldera maps obriši sve osim foldera sa mapama (koje ti trebaju) i foldera wcl.
3) U folder maps ubaci fajl content.info sa kojim si prvi pujt startovao Sygic posle instalacije
4) U folderu Sygic/Android obriši fajl settings 2.dat
5) Ponovo instaliraj Sygic, ali na način iz moje prethodne poruke (sa zezancijama wifi-isključen/wifi-uključen)

Kada prvi put startuješ Sygic posle ponovne instalacije, trebalo bi da on "vidi" sve mape u folderu maps.

Učlanjen(a)
03.01.2016
Poruka
178
@lavaback Odradio sam SygicTruck i on radi na principu samo ubacujes mape kao u iGO i pokrenes aplikaciju i mape su tu, nemam nikakvog zezanja, restartovanja i ostalog. Samo NIKAKO NE MENJATI IME FOLDERA kao sto sam to radio, pa imao problem ne ocitava mape!
MrXaxA5.png

Učlanjen(a)
03.01.2016
Poruka
178
Videcemo jos ne znam, videcu ovih dana...mada dosta njih kaze da je iGo pouzdaniji i bolje rutira rute, npr. navigas kojem mogu da verujem, jer covek opisuje detaljno navigacije i jos daje slike. :)

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.091
Sygic.16.1.0

Iz prthodnih verzija dodajte u - Sygic\Res\voices - fajl - serbian_woman.
*braonpas*
Apk + Base folder

Kod:
https://1fichier.com/?53pzxtilav

Učlanjen(a)
23.05.2014
Poruka
266
Ja sam obrisao Sygic .., dosta mi je vala milion verzija i dok ne prestanu sa ovim zezanjem ne instaliram ga više. Koristim iGO i GARMIN i to mi je mnogo .
Hvala drugari na trudu pozzzz

Učlanjen(a)
16.07.2015
Poruka
197
SYGIC AUTO (GPS/AURA) kako god je zvali je iskreno samo sjena prave navigacije a to je SYGIC TRUCK.

SYGIC GPS po defaultu - TomTom mape (nema kamionske atribute)
SYGIC TRUCK - HERE maps (auto, kamion itd)

Trenutno jedine super ( stabilne) Truck verzije su 13.2.7 i 13.5.3.

Nova verzija na GP je 13.6.1 i puna je bugova koje sam prijavio SYGIC-u ali oni kao da ne slusaju.
Bug sa autocestom, eta, trajektima, neasfaltiranim cestama, brojevi nisu unutar ikonice znaka.

Razlike su u rutiranju, grafici, znakovima (tablama) i ETA.

13.2.7 ima greske kod ETA i iskreno je super je voli asfalt i autoputeve no cesto zna nepotrebno zaobici malo daljim putem ali mene jos nikad nije odvela losim putem iako nekada daljim. Testirana po EU i odradila bez greske. Ne podrzava najnovije TomTom mape.

13.5.3 ima nesto drugaciji algoritam rutiranje i ne obilazi ali zna nekada iz nepoznatog razloga"sići" sa magistralnog puta nekim putem manje važnosti..sad da li je greska u mapi ili njegovm HSP ne znam sta je ali trenutno vise mi odgovora 13.5.3 s tim sto mi je routing preference postavljen na FAST (brza ruta) i super rutira. Sad ovisi o vama ali razlicito rutiranje mozete dobiti modifikacijom content.ini file gdje dirate speedprofiles sa YES u NO i obratno. Kod mene je trenutno YES i radi super. Ima manjih greskica ali rutiranje mi je super (testirao po EU) kao i famozni lane assitance, izgovor puta tipa nastavite pute M46 itd. Ima odlicnu POI bazu, nema zezanja sa rezolucijom kao iGO radi od kante do highend telefona. Podržava najnovije HERE i TomTom mape.

Lično sam manijački zaljubljen u iGO zbog svih opcija i igranja po SYS, ux skin itd iako "MENI" lično SYGIC TRUCK daje "jednu" ali odličnu rutu. Da ima mušica ima kao i svaka navi, kod iGO volim ponudu alternativa ali onda ostaje pitanje koja je najbolja. iGO je bio i ostat ce moja najveca navi ljubav. Volim novi NextGen ali iskreno za mene je PRIMO (fabricki bez sminke) i zbog manje problema sa licencama broj 1 NNG proizvod.

Zato ja koristim više navigacija na mobu od SYGIC TRUCK 13.5.3, iGO_BASAR, TomTom GO, OSM PRO, NOKIA, Copilot Truck, NAVIGON Amazon pa kada negdje krecem pregledam rutu, gledam vaznost puta, oznake prije nego prihvatim.

Najbolja je ona koja vama odgovara...moj savjet za sada izbjegavati SYGIC GPS ovaj obični jer stvarno griješi bar sa ovim TomTom mapama koje dolaze po defaultu iako uz malo izmjene mozete ubaciti i HERE maps ali tada app česće "crasha".

Kada je u pitanju SYGIC samo birati Truck verziju koja ima i auto mode i kamion. nove verzije na Google Play su smeće pune bugova i pisao sam SYGIC-u sada da li ce to ispraviti vidjet cemo. Za sada kod mene je SYGIC TRUCK, IGO i TOMTOM GO ono sto me navodi odlično.

Samo jedna napomena, zbog SYGIC GPS mislio sam da je sve sto koristi TomTom beze i tu sam iskreno ispao budala sam sebi. Iz ciste radoznalosti instalirao sam TomTom GO i bukvalno odlijepio na rutiranje. Zato sve sto neko napise uzmite sa rezervom i probajte sami ipak sve je ovdje FREE i vecinom spakovano sistemom kljuc u bravu.

Sretan put i vozite pažljivo.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.07.2010
Poruka
103
Pozdrav vrednim ljudima koji se trude u edukacijama i pomazu drugim clanovima da na besplatan nacin savladaju preprekei da beslatnim putemkoriste navigacije i dr. Koristim Sygic 16.0.8 sa glasom Jovanke standard voice, sve radi ok trenutno imam skinutu i instaliranu Sygic car navigation v15.1.0 sa play ALI NARAVNO NJOJ JE ISTEKAO TRIAL PERIOD ako hocu da je koristim sasvim premium funkcijama vratim datum na androidu na proslu godinu i tu jetrial period opet ali me interesuje dali je neko odradi da se nemora vracati datum i gasiti automatsko azuriranje vremena.

Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
13.5.3 ima nesto drugaciji algoritam rutiranje i ne obilazi ali zna nekada iz nepoznatog razloga"sići" sa magistralnog puta nekim putem manje važnosti..sad da li je greska u mapi ili njegovm HSP ne znam sta je ali trenutno vise mi odgovora 13.5.3 s tim sto mi je routing preference postavljen na FAST (brza ruta) i super rutira. Sad ovisi o vama ali razlicito rutiranje mozete dobiti modifikacijom content.ini file gdje dirate speedprofiles sa YES u NO i obratno. Kod mene je trenutno YES i radi super. Ima manjih greskica ali rutiranje mi je super (testirao po EU) kao i famozni lane assitance, izgovor puta tipa nastavite pute M46 itd. Ima odlicnu POI bazu, nema zezanja sa rezolucijom kao iGO radi od kante do highend telefona. Podržava najnovije HERE i TomTom mape.

Sygic Truck 13.2.7 kod mene radi OK, ali verziju 13.5.3 nikako ne mogu da instaliram - svaki put je licenca istekla i ne može dalje.

To važi i za Sygic Truck_13.5.3crk.apk, ali i za Sygic Truck_13.5.3crk_noreactivatetrial.apk. U čemu je stvar, kako/šta kod tebe radi?

Natrag