Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moze li mi neko reci koju verziju da skinem, da je stabilna i da moze da radi u rezimu (kola i kamion)? Vidim ovde da ljudi imaju problem sa mapama, pa me zanima jel ista fora kao i na iGO, ubacis mape u maps ili je drugacije? Moze li neko reci u vezi nje, sta i kako. Hvala
EDIT:
Koje mape koristiti tomtom i HERE? Da li ima neko vremena da ga priupitam oko ove navigacije, nisam je koristio do sada pa imam interesovanje? Sta je wcl i jel on obavezan? I da li skidam sve mape preko ovog mapdownloader koje mi trebaju ili ima neka druga fora? Negde sam procitao da ne sme puno mapi hoce da puca aplikacija, pa sam opet negde procitao da puno zauzima cela mapa...pa mi sada vise nista nije jasno.
Gde mogu naci tu verziju za kamione? Dobro je sto moze i za automobil...nadam se da radi lepo da ne brljavi. Nego mogu li nove mape NT 2015.12 za kamion ili mora stare? Ovo je isto pitanje iza 14.3.4 da li rade nove mape, jer sinoc sam imao problem, pa sam instalirao radi navigacija i sa NT I TA ali su mi trenutno stare 2014.09 iz navigacije mi nudi da mogu da skidam mape nisam pokusao, neko rece da to ne radim. EDIT:@DjukaPa
Npr. verzija koja je kod mene jos instalisana je - Sygic Truck13.2.7.
Ona ti ujedno nudi da je koristis i za automobilski mod.
Koristi za kamion samo mape -Navteq, tj. jedan folder sa Navteq mapama.
Evo ti slike u prilogu da se uveriš u kvalitet Sygic Truck 13.2.7. Tu je i potvrda da pomenuta verzija (vidi se na jednom skrinšotu) radi sa najnovijim mapama, nt.2015.12. Jedino je u ovoj mapi ispravno rutiranje od Viševačke 4 do Filmskog grada, recimo do Miloja Zakića 28 u mom komšiluku. Jedino je u nt.2015.12 ispravno ucrtan jedan smer Bulevara Patrijarha Pavla u Košutnjaku. To je "etalon" za meneGde mogu naci tu verziju za kamione? Dobro je sto moze i za automobil...nadam se da radi lepo da ne brljavi. Nego mogu li nove mape NT 2015.12 za kamion ili mora stare? Ovo je isto pitanje iza 14.3.4 da li rade nove mape, jer sinoc sam imao problem, pa sam instalirao radi navigacija i sa NT I TA ali su mi trenutno stare 2014.09 iz navigacije mi nudi da mogu da skidam mape nisam pokusao, neko rece da to ne radim...
Bitno da ponudi autoput, jer koliko znam uglavnom se ide autoputem preko, ne smes sa teretnim vozilom kroz neka alternativna mesta, gde je limit primer 5t a ti 24. Dobro je da je kvalitetnija. Hvala. Nadam se da cu je testirati uskoro.Jedino da ti skrenem pažnju, da Truck veruija nudi samo jednu rutu. Nema alternativa. Ali, ako ne poznaješ mesto, čemu služi alternativa..