Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Drugar, imam verziju Sygic 15.0.0. Telefon Huawei Y300, android 4.1.1. Probao sam ovo što tebi predstavlja problem. Postaviću slike, jer se tako najbolje razumemo. Kreirao sam rutu od restorana "Lipov Lad" (Gvozdićeva 4) do restorana "Filmski Grad" (Kneza Višeslava 88). Verovatno svi, bez problema, dolaze do slike Poi 14. Otvara se ponuda "interesnih tačaka" (slika Poi 15) u blizini Gvozdićeve 4. Pošto te većina ubeđuju da kod njih radi bez problema, kod mene se PRVI PUT, na dodir "Vojvođanska banka" (okruženo crveno na slici Poi 15), ekran BLOKIRAO. Nije podrhtavao, ali ništa drugo nisam mogao da uradim. Samo OFF ili Restart. Posle Restarta sam postavio istu rutu, i tada sam dobio ispravne slike (Poi 16 do Poi 19). Ne znam da li su svi probali i ovo, da dobiju adresu i koordinate te Poi tačke...Sve verzije Sygic 15.x.x (15.0.0, 15.0.1 i 15.02) koje sam preuzeo ovde i na drugim mestima ne rade kako treba i ja ću se vratiti na verziju 14.7.7.
Evo u čemu je stvar:
- Kreirajte neku rutu i startujte "Navigate"
- Tap prstom na ekran i izaberite opciju "Near me"
- Izaberite neki od ponuđenih POI
Ekran počinje da trza i treperi i pomaže samo restart telefona. To je ono što sam do sada utvrdio.
Posle Restarta sam postavio istu rutu, i tada sam dobio ispravne slike (Poi 16 do Poi 19). Ne znam da li su svi probali i ovo, da dobiju adresu i koordinate te Poi tačke...
Evo, probao sam. Sve ćeš videti na slikama.OK, to je to. I šta biva kada, recimo, na slici 17. pritisneš/izabereš opciju "Putuj preko"? Meni posle toga počinje da trza i treperi ceo ekran.
Mislim da je mirkolj sve lepo rekao. potpuno se slažem sa njim. Svaka čast na rezonu !Opet kažem to je od uređaja do uređaja kod mene sve radi ok ne znam kako da vam to dokažem jedino da nabavim neku kameru i da sve to snimim i pošaljem vam ali meni uglavnom navigacija služi da me odvede tamo gdje ja to ne znam ili nisam nikad bio znači da ima grad,ulica,broj i poi točke ostalo me ne zanima jer uglavnom vozim po propisu iz razloga jer nemam para za kazne.