Sygic Navigacija

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Милешевска (tomtom 2014.06.):

screenshot2014-10-15-14-.png
screenshot2014-10-15-14-.png

Проверио сам и here 09.2014. у претрази уредно даје Милешевску али на самој карти још увек пише саве Ковачевића?!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
139
Kako vama radi ova 14.6.5 verzija?Pitam jer sam uspio bez problema da je install ali problem je nastao kada sam ubacio kamere i kada prolazim pored NEMA NIKAKVOG UPOZORENJA,znaci tonovi za upozorenje ubaceni,OZNACENO da upozorava na kamere u podesavanju ali zvuka nigdje!?Vratio sam se ipak na verziju 14.3.4 jer tamo sve radi besprjekorno ali me zanima jer samo kod mene problem ili je ipak u pitanju BETA verzija?

Učlanjen(a)
22.09.2010
Poruka
32
I ja sam vratio na 14.3.4, jednostavnija mi je za koriscenje. Mape su najvaznije, njih treba redovno apdejtovati.

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
834
Razjasnjenje:

Iz logicnih i prakticnih razloga proizvodjaci mapa u svojim alatima imaju mogucnost da za jednu istu ulicu unesu 2, 3, imena. Meni je ulica 29. novembar jos uvek u glavi. Za ovakve kao ja karte imaju mogucnost da predrazujete i stari naziv. I to nema NIKAVE veze sa tupljenjem koja je bolja navigacija. Presudjuje pocetnik a ovo ne zna.
"Ako nema u vuglu ima na guglu" ;)

Bozidara Adzije/Radoslava Grujica

Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
139
Karte,karte...vjeciti problem.Meni smeta pogresni nazivi ulica,predgradje sa desetinama zgrada i oko 1000 < stanovnika A NIJEDNE ULICE TAMO (postavio sam slike na temi Garmin),nasao sam ih vise samo u svom mjestu pa stavim prst na celo i razmislim sta kad se nadjem u nepoznatom gradu i oslonim se na Navy???Zato sam i ubacio Garmin sa Adria kartama dosta su bolje od Navteq-Here bar po BiH.

EDIT: Sad sam se vozio po gradu i bezzz ukljucim Garmin lokacija Idi kuci i tu sam sebe demantujem glede Adria mapa,NE RASPOZNAJE JEDNOSMJERNE ULICE vec me ladno salje kroz njih,dakle i Adria karte problematicne.
Nego niko ne napisa da li ima problema sa kamerama na 14.6.5 verziji,ponavljam meni nece da zvucno signalizira kad naidjem na njih,kamere ubacene,zvukocvi tu,podesavnja uradjena ali od zvuka nista???Jos neko da ima ovih problema?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
23.05.2014
Poruka
266
pozzz. zdravo svima imam jedan problem ako mozete pomoci da resim ?
kod koriscenja navigacije u toku voznje zatamni se ekran jedno dve -tri sekunde i to se desava ucestalo na 5 , 10 km.
telefon je android 2.3 huawei koristim Sygic nav. 14. 3. 4 i iGO i kod iga se isto desava ali mnogo manje i navigacija radi normalno , dok Sygic poludi i zabaguje skroz ,ucestalo gubi gps signal . Mozda je telefon u pitannju ali do sad je sve radilo normalno ., unapred hvala

Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
946
rasprava o kartama je uzaludna stvar. tačno jeste jedino da nijedna karta nije savršena i da svaka ima mane .
sve zavisi kuda se kreće. nisu nam svima putevi isti.
zato je najbolje imati sve vrste karata pa menjati po potrebi.
što se tiče srbija tom tom 2014.03 mislim da je ona nastala na contrast mapama
proveri tu istu rutu sa tom tom kartom

srbija tom tom 2014.03-igo
Kod:
http://www.upl.me/7CSAuJ
Kao i uvek, i ovog puta si bio u pravu. Ubacio sam u iGO navigaciju TomTom mape, za Srbiju: Serbia_83_TomTom_2014.03...
Proverio sam onu istu rutu (Južni Bulevar 166 - Svetomora Nikolajevića 8) i određena je ispravna putanja. Bregalnička je jednosmerna do Svetomira Nikolajevića. Kao što vidiš, ovde je naziv ulice ovaj koji je promenjen početkom 2014. godine.
Još jednom, hvala na savetima. Pozdrav.screen_207.jpg

Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
946
Dopada mi se kvalitet slika kojima ilustruješ neko svoje zapažanje. Tekst, u tom slučaju, zaista nije potreban. Sve se vidi sjajno. Zamolio bih za savet. Da li koristiš screenshot kao mogućnost tvog mobilnog telefona, ili imaš Sygic aplikaciju koja je instalirana na PC računaru, recimo XP ili nekom drugom OS. Koristim skromni Huawei Y300 i screenshot bagira na Sygic aplikaciji. Ili snimi samo deo ekrana, ili ne snimi ništa. Inače, kada "skidam" isadržaj displeja sa nekom drugom aplikacijom, radi korektno.
Hvala unapred na odgovoru. Pozdrav.

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Да, користим screenshot. Слика често говори више од речи и не може се схватити погрешно?

Natrag