Sygic Navigacija

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Ја сам инсталирао са google play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.truck
иако ми је бесплатни период истекао, уредно ми је понудио скидање мапа. Скинуо сам пар мапа, колико ми је дозволила меморија у телефону. Пошто сам на путу, ван земље, нисам у могућности да се више ангажујем од овога што сам поставио.

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Nove naviteqove mape su me razočarale. Neka mesta su odrađena do perfekcije (pokrivenost kućnim brojevima čak i kod manjih mesta kao što je moje) ali zato kod nekih većih mesta fale čitave ulice, da ne govorimo o poi tačkama. Primer za to je Ub u kome fali čitava ulica Dobrosava Simića a ni Dom zdravlja nije ucrtan. te ulice ima i na google mapama, i na Contrastovoj mapi kod Igo navigacije a i na tomtom mapi 06.2013. Sa nestrpljenjem očekujem nove tomtom mape...

edti: Možda je situacija sa Navitequovim mapama takva zbog toga što su one predviđene za kamionski saobraćaj. Moje mesto (Veliki Crljeni ) za nalazi blizu Površinskog kopa "Kolubara" i kamionski saobraćaj je itekako prisutan. Zato su valjda i mape tako detaljne. Ulicom Dobrosava Simića u Ubu teško da će da prođe kamion pa je zato verovatno i nema na mapi.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
ne znam šta je meni ne nudi da skinem mape ništa ove sam ubacio što ima i radi fali mi hrvatska ako neko ima da probam da mi skine i pošalje

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Šta da ti kažem nego veliko hvala i pozdrav ako nešto od mene zatreba slobodno pitaj

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Molim za pomoć nekoga ko je instalirao Sygic Taxy 13.2.2 navigaciju. Pokušavam da je instaliram na sve moguće načine al ne ide. Uvek nakon instalacije i pokretanja dobijam poruku "Processing of downloaded data from google play failed nakon čega se aplikacija zatvara. Nisam skinuo aplikaciju sa ovog sajta pošto je link mrtav već sa nekog drugog. Možda ni datoteka ne valja, ko zna. Molim zato nekog ko ima ispravan program da ga postavi ovde i da mi objjasni kako da ga instaliram pošto ja očigledno nešto pogrešno radim

Natrag