Sygic Navigacija

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
ja rekoh da je je sygic amaterska navigacija, za početnike sa probnom vozačkom dozvolom.
pustimo interfejs po strani , igo (sa becker pna) i garmin su nešto što se zove standard

Učlanjen(a)
23.05.2014
Poruka
266
u potpunosti se slazem sa tobom vlad, sve tri ih imam u telefon a posto sam prof. vozac u opstinskoj upravi imam priliku da ih non stop testiram i nisam nikad smeo da se oslonim na sygic

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Mislim da ce pojedinima ovo biti poslednja opomena, vratite se na temu!

Ostavicu kolegi @nenadsenn da odluci sta ce od postova ostati, a sta ne. Nekim clanovima se ovo redovno ponavlja, i ukoliko i dalje budu krsili pravila, bice sankcionisani. Mislim da ti clanovi vrlo dobro znaju na koga se odnosi ova opomena...

Takodje ne zanimaju me uzroci i razlozi rasprava, jedino ispravno postupanje, ukoliko mislite da neko krsi pravila je da prijavite post doticne osobe, svako ulazenje u rasprave je bespotrebno, i spamuje temu, samim time nije u skladu sa pravilima foruma...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
Koliko znam, fajlovi .2dc i .lma (u folderima za pojedinačne mape) praktično određuju kako će na mapi u 3D izgledati pojedine zgrade/građevine u nekom mestu. Vodeći se prostom logikom da veći fajl verovatno to bolje definiše, u NQ i TT mape sam iskopirao najveće .2dc i .lma fajlove. 'Oću reći, ako je na primer .2dc fajl za Nemačku u NQ mapi 6 mb, a u TT mapi za Nemačku 60mb, ja sam taj fajl od 60mb iskopirao i u NQ folder za Nemačku (i pregazio originalni .2dc fajl za Nemačku).

Meni, onoliko koliko sam gledao, izgleda da to daje dobre rezultate. Da li je to neko radio i kakva su iskustva/mišljenja. Da li i koliko ta logika važi i za druge (koje?) fajlove u folderima ta mape.

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.692
Koliko znam, fajlovi .2dc i .lma (u folderima za pojedinačne mape) praktično određuju kako će na mapi u 3D izgledati pojedine zgrade/građevine u nekom mestu. Vodeći se prostom logikom da veći fajl verovatno to bolje definiše, u NQ i TT mape sam iskopirao najveće .2dc i .lma fajlove. 'Oću reći, ako je na primer .2dc fajl za Nemačku u NQ mapi 6 mb, a u TT mapi za Nemačku 60mb, ja sam taj fajl od 60mb iskopirao i u NQ folder za Nemačku (i pregazio originalni .2dc fajl za Nemačku).

Meni, onoliko koliko sam gledao, izgleda da to daje dobre rezultate. Da li je to neko radio i kakva su iskustva/mišljenja. Da li i koliko ta logika važi i za druge (koje?) fajlove u folderima ta mape.
У првом посту, на почетку теме, имаш наведене фајлове који се могу мењати.

Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
У првом посту, на почетку теме, имаш наведене фајлове који се могу мењати.

OK, ali poenta moje citirane poruke nije samo da li se fajlovi MOGU menjati, nego i da li ih TREBA menjati. Napomena u 1. postu (AKO ćete koristiti TT mape, zamenite TT fajlove NQ fajlovima) je u najmanju ruku nejasna, ako ne i kontradiktorna. Ona je OK, ako je u pitanju, na primer Rusija, ali ne i kada je u pitanju Francuska, na primer, ili (još gore) Kanada.

Učlanjen(a)
24.12.2011
Poruka
33
Moze pomoc oko malog problema, ubacio sam poi tacke, poskidao sa sajta poi, raspakovao ona dva fajla, i sve to ubacio u import folder u maps, imam ''maps'' folder u kome su TT mape, i ''NA_maps'' folder u kome su Navteq mape,kreirao sam u oba foldera zasebno folder import i ubacio poi tacke ali se ne vide u programu kada udjem kroz onu pretragu pa na kraju za poi pretragu ne izlazi nista.Imam i onaj program utility sa kog pokrecem koja mapa da se ucita, to se nadam radi(jel nemam predstavu koja je mapa ucitana, ne razlikujem ih) bitno mi da lepo rutira svuda gde krenem. Da nije mozda problem zato sto sam postavio tacku npr. '' .import'' da mi se ikonice ne bi nalazile u galeriji, sakrio sam folder. Da li ga sygic vidi ili ne? Da li neko ima slucaj sa tim?

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.081
Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
624
Mape Sygic TT 2015.09
Kod:
http://www.mediafire.com/download/tr8vcfr1q0qw8n5/Sygic_PC_maps_DOWNLOADER_-_%5B4.12.2015%5D.rar
[/CODE]

Poslednja izmena:
Natrag