Svjetska diktatura

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
pozdrav kolega
kada čovjek upozna, čuje i shvati istinu,
njegovo srce je na velikoj vagi vječnosti,
nalazi se na raskršću i pita kojim putem krenuti
odgovor je - prema Isusu Kristu jer samo kroz Njega možemo pristupiti Nebeskom Ocu i biti spašeni
pročitaj u Otkrivenju gdje piše:
Nakon toga vidjeh: jedan drugi anđeo silazi s neba s moći velikom! Sva se zemlja zasvijetlila od njegova sjaja.
On povika iza glasa: "Pade, pade Babilon veliki - Bludnica - i postade prebivalištem zloduha, nastambom svih duhova nečistih, nastambom svih ptica nečistih mrskih
jer se gnjevnim vinom bluda njezina opiše narodi; s njom su bludničili svi kraljevi zemaljski, a trgovci se zemaljski obogatiše od silna raskošja njezina.
Začujem i drugi glas s neba: "Iziđite iz nje, narode moj, da vas ne zadese zla njezina te ne budete suzajedničari grijeha njezinih!
Jer njezini grijesi do neba dopriješe i spomenu se Bog zločina njezinih.

shvatio si da Bog poziva ljude da napuste ovu vjersku organizaciju
vjernike, propovjednike i ostale
teško je čovjeku odvojiti se od crkve za koju je vezan, u kojoj ima priajtelje, braću i sestre
ali mora donijeti konačnu odluku, kome če služiti
crkvi koja je pala duhovno i koja se neće više nikada vratiti u prethodno stanje, ili će izaći iz nje i slijediti Isusa Krista svim srcem

Danas na svjetu ima mnogo crkava , nisi je imenovo

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
''VAVILON - Babel" znaci ''ZBRKA - HAOS''

Duhovni Vavilon se u bibliji odnosi na Ekumenski - svetski savez crkava u kome su prisutne sve crkve i Hriscanske i nehrihcanske organizacije - Rimokatolici, Pravoslavni, Protestanti, Islamisti Budisti, Hindusi, okultisti..itd.

To je organizacija koja ima za cilj potpuno ujedinjenje svih Hriscana ali i svih ostalih religija i stvaranje jedne svetske religije kao mesavine svih ideologija - u cilju stvaranja Hiljadugodisnjeg carstva mira na zemlji pod jednim verskim i politickim vodjom u novom svetskom poretku.

Kada apostol Jovan u otkrivenju poziva da se izadje iz duhovnog Vavilona - on ne poziva da se izadje iz jedne odredjene crkve, vec da se izadje iz svih crkava koje su u Vavilonu, ali i svih ostalih koje to nisu ali poseduju mnogobozacka ucenja.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
''VAVILON - Babel" znaci ''ZBRKA - HAOS''

Duhovni Vavilon se u bibliji odnosi na Ekumenski - svetski savez crkava u kome su prisutne sve crkve i Hriscanske i nehrihcanske organizacije - Rimokatolici, Pravoslavni, Protestanti, Islamisti Budisti, Hindusi, okultisti..itd.

Zašto lažeš, ito dvostruko?

To je organizacija koja ima za cilj potpuno ujedinjenje svih Hriscana

Isus se Ocu moli "da njegovi budu jedno", dakle, Isus je prvi ekumenist i to je i danas. Vama adventistima, naravno, to ništa ne znači. Što će vama Isus, imate vi Jelenu.

ali i svih ostalih religija i stvaranje jedne svetske religije kao mesavine svih ideologija - u cilju stvaranja Hiljadugodisnjeg carstva mira na zemlji pod jednim verskim i politickim vodjom u novom svetskom poretku.

Ti u potpunosti ispunjavaš svoju misiju. Red bogohuljenja, red laži. Ovaj tvoj "Laodikeja sendvič" već je visinom i Babilonsku kulu nadmašio.

Kada apostol Jovan u otkrivenju poziva da se izadje iz duhovnog Vavilona - on ne poziva da se izadje iz jedne odredjene crkve, vec da se izadje iz svih crkava koje su u Vavilonu, ali i svih ostalih koje to nisu ali poseduju mnogobozacka ucenja.

Znaš li ti Laodikeja što je točno Babilon? Sad ću ti ja reći. Ovdje na forumu, ti, brzi, kainos, tripo ... - vi ste Babilon. "Babilon" je zajednica koju karakterizira opća zbrka oko toga tko je i što je Bog. Naveo sam vas četvoricu jer svojevrsna "zajednica" i jeste. Zajednica ste jer imate "zajedničku kralježnicu", a to je Ellen White. Pogledaj sada, a pogledat i provjerit može bilo tko, što je to što vas povezuje u govoru o Bogu? Slažete li se oko toga tko je Bog? Ni najmanje. Slažete li se po pitanju o Sinu? Ni najmanje. Slažete li se po pitanju o Duhu Svetomu? Ni najmanje. Zbog čega? Pa zbog toga što vam kralježnica (Ellen White) nije samo kralježnica, nego vam ona i um zamjenjuje. Tako da su vam tom poveznicom povezane glave i guzice.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Znaš li ti Laodikeja što je točno Babilon? Sad ću ti ja reći. Ovdje na forumu, ti, brzi, kainos, tripo ... - vi ste Babilon. "Babilon" je zajednica koju karakterizira opća zbrka oko toga tko je i što je Bog. Naveo sam vas četvoricu jer svojevrsna "zajednica" i jeste. Zajednica ste jer imate "zajedničku kralježnicu", a to je Ellen White. Pogledaj sada, a pogledat i provjerit može bilo tko, što je to što vas povezuje u govoru o Bogu? Slažete li se oko toga tko je Bog? Ni najmanje. Slažete li se po pitanju o Sinu? Ni najmanje. Slažete li se po pitanju o Duhu Svetomu? Ni najmanje. Zbog čega? Pa zbog toga što vam kralježnica (Ellen White) nije samo kralježnica, nego vam ona i um zamjenjuje. Tako da su vam tom poveznicom povezane glave i guzice.

Ovo si jako dobro napisao. Odavno sam uvidjela, i to baš na ovom forumu, da je podjela ono što je zajedničko svim sektašima. Isključivi su prema svima, a slože se samo kad treba napadati Crkvu. I nemaju mira. Imam dojam da to moraju raditi, nešto ili netko ih iznutra tjera da blate Kristovu Crkvu kojoj ne pripadaju.
Samodostatnost, tvdoglavost, nepoučljivost, odnosno neposlušnost Duhu Svetome...očiti su znaci duha zablude.

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Pa Jezabeleta veli za nas da smo sektasi, ali zato mi ne pijemo pivo i ne psujemo kao neki pripadnici Kristove Crkve. Neposlusnost Duhu Svetome veli Jezabela.....ja znam za neposlusnost Bogu i Sinu...SD nije bice, nema formu, oblicje....SD je prisutnost i sila Bozja.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Nisi shvatio Slapovu ironiju, no, dobro...Razumijem te, nemaš argumenata, pa se moraš hvatati za sitnice, kao npr, pivo ili vino "što razveseljuje srce čovječje..."

Oni koji su Isusovi, prolaze kao i On:
" Dođe Sin Čovječji koji jede i pije, a govori se: 'Gle, izjelice i vinopije, prijatelja carinika i grešnika!' Ali opravda se Mudrost djelima svojim..."

Nego, potrudi se da i mene uhvatiš u kakvoj pogreški, barem gramatičkoj, ako budeš mogao, naravno...nešto ćeš mi morati naći, jer, ja sam katolkinja. :mig:

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Ako je se slap za pivo salio, onda citaj kako je na tri mjesta napisao...da se ovaj ili onaj zaj.....bo....jedan krscanin bi napisao zeznuo ili slicno....Alles gute!

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
nemogu vjerovati svojim očima
rimokatolik, idolopoklonik, koji dolazi iz crkve koja je majka svih bludnica
(tako se predstavlja svojim naukom i razmeće znanjem)
ruga se adventistima koji su samo kćer bludnice velike
tko je gori, majka koja je naučila svoju kćer kako da se prostituira sa kraljevima i velikašima
ili
kćer
tko ima više iskustva u duhovnim orgijama

dragi moji kolege, kako čete vi dočekati vrijeme probe i velike nevolje
niste li još uvijek isuviše tjelesni
jer koliko vidim radije se svađate i prepirete, umjesto da snagu svoju upotrijebite za proučavanje Svetog Pisma i jačanje u vjeri

babilon je adventizam, jer je pao, odbacio istinu, Biblijsku vjeru
tu crkvu vode i vjeru im diktiraju "jezuiti", najopakiji odred rimokatoličke mašinerije
oči i uši papske crkve

Isus je za ekumenu ali ne u nevjeri nego vjeri
ekumena u nevjeri je trojstvo, nedjelja, marija, proganjanje neistomišljenika
ekumena u vjeri je "JEHOVA" Jedan jedini, Krist je spasitelj, subota je dan odmora

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
jer koliko vidim radije se svađate i prepirete, umjesto da snagu svoju upotrijebite za proučavanje Svetog Pisma i jačanje u vjeri

Zašto onda ti nisi naučio bar nešto iz Svetog Pisma kada drugima toliko govoriš o proučavanju?

Isus je za ekumenu ali ne u nevjeri nego vjeri

I to ne bilo kakvoj vjeri. Ne može ni sam Isus procjenjivati što je prava vjera, nego po vjeri kako to ti Isusu prezentiraš.

ekumena u nevjeri je trojstvo, nedjelja, marija, proganjanje neistomišljenika
ekumena u vjeri je "JEHOVA" Jedan jedini, Krist je spasitelj, subota je dan odmora

Zaključimo, Ekumena je Jelena. I to baš ona Jelena koja je učila da je Bog 22.10.1844. odbacio sav svijet osim njih jedanaestero.

Natrag