Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Zbog toga i sličnih razmišljanja ova država ide gde ide.Nije merilo vrednosti pojedinca geografsko poreklo. UPOZNAJ SVOJU OTADŽBINU DA BI JE VIŠE VOLEO.
U selu nema 5 porodica koje su non stop tamo,na zalost...jedino leti malo selo zivne,mada ne kako je nekada.Nisam tamo bila 15 godina a onda otisla i od tada vec 3 god za redom idem i ici cu do kraja zivota Tamo je prelepo
Draga Lindos ja sam takođe iz jednog malog mesta,ali blizu Pirota i za razliku od svih koji sanjaju da se po bilo koju cenu domognu velegrada tu i živim.
I ja sam iz Svinjista i mislim da je tamo prelepo. Na zalost nisam bila vec 2 god, ali se nadam da cu uskoro otici. Ipak sam tamo provela celo detinjstvo. Pozzz za sve iz Svinjista!
Pozdrav svima koliko god da vas ima.Ja nisam iz Svinjista ali bih mnogo volela da nekad odem tamo i da vidim tu lepotu.Tamo imam rodjake i volela bih da ih vidim,jjer moja majka je rodjena u Ivan kuli,a u Svinjistu i u selu Djake ima rodbinu.Zato saljem svima vama pozdrave i kao sto neko na pocetku rece UPOZNAJ SRBIJU da bi je vise voleo,pa i jedno malo mesto kao ovo.