Svidja mi se forumas/forumasica

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Sad ću ja malo da kukam - A što mene niko ne voli ?!?!?!? :)

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Ma vole te samo se prave . yes3

Ja te tek sada primecujem ...evo obecavam da cu od sada vise obracati paznju na tebe .:give_rose:

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Meni se svi svidjaju na svoj nacin..yes3...jedni vise..:yea:...drugi manje......yes3.

I jedni i drugi .....ce se prepoznati..:).:dance2:.:(....ne moram da ih imenujem ...yes3... (nisam na partijskom forumu ):roll:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Macak na tebe sam potpuno zaboravila .Dopadas mi se jer cu ove godine doci kod tebe na more sa svim nasim forumskim drugarima i igracemo se u pesku i praviti zabice kamencicima .:dance2:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Macak na tebe sam potpuno zaboravila .Dopadas mi se jer cu ove godine doci kod tebe na more sa svim nasim forumskim drugarima i igracemo se u pesku i praviti zabice kamencicima .:dance2:

A,ko bude piškio u kanticu za pesak - dobiće lopaticom (za pesak) po guzi! :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Sviđaju mi se ljubopitljiva, ivanjuska, nency2, ceca reperka, mars68, barbara1... i sve one sa kojima češće komuniciram na forumu na ovaj ili onaj način...yes3 valjda nekoga nisam zaboravio, neće se valjda naljutiti :dntknw:
I da, na posebnom mestu nalazi se sendi, moj najveći prijatelj i neprijatelj na forumu yes3

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
Nele,d@rkbot,Mihajlo,Tomisa,black wizard,zexmon,mojne,nikdemark .... mnooogo dobri momci

blueangel,cecilija,nataly .... i pitljiva jer obozava zivotinje isto kao i ja yes3

sa ostalim zeMskinjama nesto i ne komuniciram :dntknw:

ako sam nekog izostavila izvinte ... e da i igortehno je dobar decko yes3

Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
508
nemam neprijatelje na forumu što mi s jedne strane uvrnoto istovremeno i drago, inače hoću da se javno izvinim blekiju i popu ako sam ih uvredio, eto, ne znam šta bi vam dalje pisao...... Srećna svima Nova godina i živeli. uf.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Za mene kao novajliju na ovom forumu je malo nezahvalno izdvojiti neke ljude jer sam sa svima OK. Ali dajte mi jos malo vremena pa cu se i ja izjasniti.

Natrag