Svidja mi se forumas/forumasica

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Kada nesto znas...:roll:..onda to kazes na pocetku.....yes3....tada je to " Vredan Savet ".......yes3

Kada kazes na kraju....:roll:....tada je to " Cista Konstatacija "......yes3
Da sam vizionar i da mogu da predvidim šta će biti, ne bih blejao ovde po forumu, već bih to naplaćivao i od toga živeo. Ovako, video sam gde je tema završila i rekoh "naravučenije", a ono je uvek na kraju basne...
Tema. Nisam na forumu da bih tražio ljubav, pa da mi se svidi neki "imaginarni" lik. Sviđa mi se razmišljanje, stavovi i druženje sa nekim ljudima.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Počistila sam spam, a sad se lepo vratite na temu, da ne bi završila u spamerskom forumu.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
svidja mi se vuk...alzirac...markosns...mojne...carobnjak..tomisa...pimp..reper ciji nik ne umem da napisem :roll: a od zenskih..radoznala..crnka..blek and blond ..:)

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
sad sam ja tuzna...sorry jel voli mene neko..? ;) ja volim skoro sve..;)
Voli ali na svoj način......
14641971.jpg

Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Meni se svidja.....Pitanje je kome se ja svidjam?;)

Meni se sviđaju sve dobre ženske osobe - Dame
24444596.jpg

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
I ja da kazem nesto na jos jednoj slihtacko uvlakackoj temi .yes3

Sramota bre drugari ,do sada sam se drzala po principu "ako me se sete sete ,a ako me se ne sete moracu da ih podsetim " ...stoga sam resila da kazem ko se meni sve dopada od vas ,takodje i obrazlozim.:yea:

Dopada mi se Retorta jer ima neki cudan smisao za humor ,slican mom.:acute:

Dopada mi se Zjovan29 jer otvara sve one seksisticke teme koje uticu na podizanje nataliteta i sire poruku " Samo seks Srbina spasava ". :dance2:
Dopada mi se Cecilija69 ,jer je ona sama po sebi seksisticka tema jer me broj pored njenog nicka asocira na to ,a uzgred smo zajedno visile jedan dan na lusteru i bilo nam je vrh brate .:dance2:
Dopada mi se moja drugarka Crnka u Fullu jer je opustena i jako mi je draga postala na prethodnim forumima na kojima smo imali prilike da se druzimo.:air_kiss:

Dopada mi se i Zvonki jer ima dobru youtube listu. :dance2:

Dopada mi se i Crvenkapa iako me je izbacila sa foruma bez mogucnosti na pomilovanje, dok sam bila Angelofdarknes.:acute:

Dopada mi se i freand Bleki iako ga svi hejtuju poslednjih dana iz meni nepoznatih razloga.:dntknw:

I tako....ostali u drugoj epizodi .:blum3:

Natrag