Sveto Trojstvo

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Zdravo! Ovo je bez veze. :) To vas nikuda ne vodi. Nije dijalog, nije izmjena mišljenja, nije ništa...
Jovane, zar ne bi bilo poštenije reći da nisi adventist, da ti nije stalo što je Ellen napisala, jer ti sam proučavaš Bibliju i sam donosiš zaključke bez obzira što su drugi tijekom 20 stoljeća rekli i napisali o Kristu.
Postaje komično kako ti Slap citira Ellenu u onome što je dobro napisala, a ti i to negiraš.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zdravo! Ovo je bez veze. :) To vas nikuda ne vodi.

Slažem se. Samo pogledaj ko je 50 puta ponovio jedno isto i to u prethodna tri dana. Ja mislim da to nije popravilima foruma. Ali ok....neću da prijavljujem. Neka ponavlja. Samo time se diskusija obesmišljava. Prosto, odgovoreno mu je dva, tri puta samo na taj tekst i on ga uvek ponavlja u nedogled i kada bezimena citira druge tekstove. Da li je to pristojno? Pa nije. A nije ni po prvilu..ALI...

Po pravilu trebao bi biti prijavljen, ali evo što se mene tiče, odustaću od prijave..neka ponavlja ako tako voli.

Postaje komično kako ti Slap citira Ellenu u onome što je dobro napisala, a ti i to negiraš.

Sve mu je odgovoreno. Da li si to videla?

Natrag