Član
- Učlanjen(a)
- 28.01.2011
- Poruka
- 620
Prema #470 i #471
za baumastera i geru
Ako se u 1.Moj 1:2 spominje Bozji duh i Bog,gde se spominje Isus?Zasto se ime Isus nigde u starom savezu ne primenjuje na Boga oca?
U celom starom savezu nema ni pomisli da su Bog i Bozji duh jedna te ista osoba.Bozji duh je uvek sredstvo preko kojega Bog deluje.
1.Mojsijeva 1:2 A zemlja je bila prazna i pusta, i tama se prostirala nad površinom bezdana vodenog, a Božji duh djelovao je nad površinom voda
Jos kako se pominje prosto treba citati i citati bibliju Isus je (Alfa i Omega TJ JHVH)u novom zavetu se jasno potvrdjuje a potvrdjuje Jovan krstitelj!!!potvrdjuje isaiju.
Dodato posle 15 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Po cemu do dan danas neiskazete svoj simbol vere? po cemu vi verujete u jehovu,ucitela Isusa Hrista i duha organizacije i zasto se krstite ne saglasno Isusovim recima, koje je predao apostolima, a to je Uu ime Oca I Sina i Sv Duha?
Dali ste sebe nekad zapitali, a stvarno u sta ja verujem u koga u hrista ili jehovu ,u Hrista ako verujem ja sam onda Hriscanin ako verujem u jehovu ja sam onda jehovista, isto tako ko veruje u budu on je budist,ko veruje u alaha on je musliman,ko veruje u bahamat gitu on je hindus,itd.
Za riska bozji duh mozes povezati sa (jovan 1:1-4)
Dodato posle 10 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Ako tvrdite vi JS-ci da ste hriscani, objasnite forumu kako se krstite ako ne priznajete Oca I Sina iSv Duha???
U cije se ime krstite?
Nema drugog imena pod nebom osim hristovog, kroz kojeg se covek moze spasiti!!!
Pitane za sve JS?
Pitam JS ovde, pred forumom, da se izjasne: dali se odricu imena gosppodnja, oca i sina i svetoga duha, tj hrista boga spasitelja i svedrzitelja nasega.
Kome ce se pokloniti svako pleme, i svako koleno na zemlji, i pod zemlju, na nebu, i pod nebom, i koga ce da prizna svaki jezik u dan, kad dodje u svoj svojoj slavi na oblacima, kada ce ga videti svako oko od zivotinja,svih gadova, i coveka i andjela do demona i djavola.
I koji rece jasno, koji ima uho neka cuje,da nema drugog imena, pod nebom, i na zemlji, pod kojem vi ljudi mozete da se spasite,jer ja sam put i istina i zivot, jer ja sam alfa i omega zivot i smrt,zivot vecni.
Slava vecna da je u Nasega jedinoga boga, koji je u ocu, i otac u njemu, jer on i otac su jedinosusni u duhu, amin.
Ako ste hriscani odgovoricete da se ne odricete (A ako niste onda se odricete Gospoda i Oca i Sv Duha) Jer JS-ci,ne mogu da budu isto sto i Hristovi Svedoci, jer vi Gospoda ne priznate za Gospoda Boga!!!!Svedoci hrista su samo oni koji idu putem apostola!!!A vi ne idete tim putem, jer kad bi isli vi bi slavili najvece im koje je ikada hodalo zemljom a to je "JEHOUSA" tj Isus na grckom, sto znaci "JHVH"je svama,bog svama.
Poslednja izmena: