Sveto Trojstvo

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
Auuuuu asta je ovo dragi moj AApockets nisam znao da vi imate boginju kule strazare.

Is the Watchtower of pagan origin?
The expression “Watch Tower” is not unique to Russell’s writings or to Jehovah’s Witnesses. George Storrs published a book in the 1850’s called The Watch Tower: Or, Man in Death; and the Hope for a Future Life. The name was also incorporated in the title of various religious periodicals. It stems from the idea of keeping on the watch for the outworking of God’s purposes.—Isa. 21:8, 11, 12; Ezek. 3:17; Hab. 2:1.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Џабе се моле ЈХВХ када не признају Сина и Духа Светога.

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
Ma bas tako tripo oni nemaju pojma ko je zapravo (JHVH) da je to gospod nas tj (REC) on je pocetak svega jasno pise u bibliji, njegovu narav iz starog zaveta moze se uporediti s otkrivenjem, otkrivenje jasno pokazuje istu narav kao i u starom zav.Upravo izvrsenje suda bice kao i u starom zavetu protiv neznabozaca.Dzaba ti dobar trgovacki putnik kad nemoze da proda nista, gazda mu odmah da otkaz tako i nasi JS.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
[WARNING]Molim vas, vodite računa o čemu pišete na nekoj temi. Ovo je tema o Svetom trojstvu! Biću jednostavno prinuđen da vam brišem sve postove koji se ne budu odnosili na temu.[/WARNING]

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Ko je ko, i ko je što?
Koji kome Otac a koji kome sin i odakle treći proizlazi??

Zapamti tema je Sveto Trojstvo u šta si se krstio, zato red je da se izjasniš.

http://research.uvu.edu/mcdonald/Ang...re/trinity.jpg
trinity.jpg

A kad već pominješ masoneriju onda KAŽI šta ovima to visi oko vrata??

TrinityJesus.gif

A ako vam ove slike nisu realna i adekvatna prestava tih vaših ELOHIMA mnoštva što prestavljaju jedninu a vi lepo postirajte vaše IKONE pa da razradimo to MNOŠTVO što čine jedninu.
Nema potrebe da ovde uzrujavate i besnite svaleći sve na JS da vas izrugivaju i podmeću tuđe IKONE, zašto nam ne postirate vaše sa filološkog fakulteta pa da nas poučite?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Biblija je jasna "Idite dakle i naučite sve narode krsteći ih u ime oca i sina i svetoga Duha" (Matej 28, 19)

Da ne postoje 3 lica jednog Boga, bilo bi samo u ime oca.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ko je ko, i ko je što?
Koji kome Otac a koji kome sin i odakle treći proizlazi??

Zapamti tema je Sveto Trojstvo u šta si se krstio, zato red je da se izjasniš.

http://research.uvu.edu/mcdonald/Ang...re/trinity.jpg
trinity.jpg

A kad već pominješ masoneriju onda KAŽI šta ovima to visi oko vrata??

TrinityJesus.gif

A ako vam ove slike nisu realna i adekvatna prestava tih vaših ELOHIMA mnoštva što prestavljaju jedninu a vi lepo postirajte vaše IKONE pa da razradimo to MNOŠTVO što čine jedninu.
Nema potrebe da ovde uzrujavate i besnite svaleći sve na JS da vas izrugivaju i podmeću tuđe IKONE, zašto nam ne postirate vaše sa filološkog fakulteta pa da nas poučite?

AApocketz, imaš li ti osjećaj mjere? Koliko si puta ponovio ove iste slike na ovom PF? Znaš li da ni to nije dozvoljeno raditi? Misliš li da što više puta ponavljaš jednu te istu priču, da ćeš biti ubjedlljiviji? Ne, duže, bićeš samo dosadniji!

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
AApocketz, imaš li ti osjećaj mjere? Koliko si puta ponovio ove iste slike na ovom PF? Znaš li da ni to nije dozvoljeno raditi? Misliš li da što više puta ponavljaš jednu te istu priču, da ćeš biti ubjedlljiviji? Ne, duže, bićeš samo dosadniji!

Dragi moj uredniče JURIVAKO a gde su odgovori na pitanja koja su u skladu sa naslovom teme?

Postaviću isto to sve nanovo dok mi ti dragi moj ili oni što se kite ovim IKONAMA ne razjasne stvari, nego imaš li ti problem po ovom pitanju?

Odgovori ti ako ti braća ne odgovaraju ;)
Odgovori ili izmisli dobrar razlog pa "IGNORIŠI i BRIŠI"

Nije mi namera tebi biti ubedljiv, ni najmanje! nisi SKONTO dragi moj Jurivako, postaviću ja vama ista ova pitanja sve dok sami sebi ne raskopavate fillološko vam naučavanje, naravno ako to tebi dragi moj ne smeta, SMETA li to tebi?? boldovano tako? hoćeš li i u krejolama dragi moj da ti to skontaš?

Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Aha ni to nije dozvoljeno! pa dobro dobro dragi moj Jurivako koliko puta su tvoja braća ovde postirala isto tako a nisi se javio??

Hoćeš da kvariš i miniraš tako lepu i konstruktivnu temu jeli to bi ti hteo? briši je, zaključaj je, potopi je negde dragi moj Jurivako da je nema. Ostavi samo one koje tebi crkvenom infiltriranom agitarotu odgovara, zašto da ne tvoj je forum.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Dragi moj uredniče JURIVAKO a gde su odgovori na pitanja koja su u skladu sa naslovom teme?

Postaviću isto to sve nanovo dok mi ti dragi moj ili oni što se kite ovim IKONAMA ne razjasne stvari, nego imaš li ti problem po ovom pitanju?

Odgovori ti ako ti braća ne odgovaraju ;)
Odgovori ili izmisli dobrar razlog pa "IGNORIŠI i BRIŠI"

Nije mi namera biti ubedljiv! nisi SKONTO dragi moj Jurivako, postavi ću im pitanja i sami sebi raskopavaju fillološko naučavanje, naravno ako to tebi dragi moj ne smeta, SMETA li to tebi?? boldovano tako? hoćeš li i u krejolama dragi moj da ti to skontaš?

Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Aha ni to nije dozvoljeno! pa dobro dobro dragi moj Jurivako koliko puta su tvoja braća ovde postirala isto tako a nisi se javio??

Hoćeš da kvariš i miniraš tako lepu i konstruktivnu temu jeli to bi ti hteo? briši je, zaključaj je, potopi je negde dragi moj Jurivako da je nema. Ostavi samo one koje tebi crkvenom infiltriranom agitarotu odgovara, zašto da ne tvoj je forum.
Ovako, AApocketz. Na takav naćin ne možeš sa mnom razgovarati. Da li ti je to jasno? Drugo, ja ne ulazim u vaše rasprave, a naročito tvoje, jer su posve obesmišljene. Treće, nastojim da vodim ovaj Forum u skladu sa Pravilnikom. A tamo lijepo piše da se postovi ne smiju ponavljati. Prema tome, nećeš ih ni ti ponavljati jer ću tih brisati. Nadam se da sam bio jasan.
A sad nastavite o temi.

Natrag