zašto mene koji pišem istinu, vjernik iz rimokatoličke zajednice najviše napada
zato jer neču sa njim u ekumenu, i ne samo to nego Bibilijska vjera, istina, otkriva sva đavolska djela
ti ne sabireš ljude da ih predaš u ruke Spasitelja, nego skupljate ljude za sebe
ne uzdižete Boga na nebesima, nego sebe prikazujete kao bogove koji imaju sve znanje svu moć
tajna trojstva je u tome da trojstvo proizlazi iz žudnje sotone da se izjednači s Bogom
tako su vjerovali kršćani tako i mi vjerujemo danas, mi koji nasljedujemo Biblijsku vjeru
kome če Jehova otkriti tajnu i kakvu to nije na nama, na kršćanima je da rade svoj posao
glavni posao kršćana je Evanđelje, širenje radosne vijesti
kada si već spomenula nekakve tajne
zašto ne kažeš ljudima, otkriješ im jer neznaju još svi da je trojstvo u rimokatoličkoj crkvi preuzeto iz idolopokloničke religije propalog egipta (jer oni su bili prije vas na povijesnoj sceni)
objasni sad (ako smiješ) tko su izis horus i seb
i zašto svečenici rimokatoličke religije i dalje poštuju te bogove, čak i na svojim haljinama imaju to napisano
y h s nije isus hristos spasitelj kako neki to objašnjavaju
nego se i dalje poštuje izis horus i seb
ne samo to nego ste nastavili štovati i aštartu,aštarot ,ištar samo ste joj promijenili ime, prilagodili ga i uzdižete nju iznad nebesa
dakle čak niste uveli u svoju religiju ništa novo, samo ste promijenili, prilagodili imena
niste naučili iz povijesti da su ti kipovi toliko unizili ljude da su radi svojih grijeha bili potupno uništeni jer opačina njihova prevrši svaki mjeru
svaka idolopoklonička religija je propala
svaki pokušaj čovjeka da postane Bog je nemoguč
onaj tko to nije naučio iz Biblije, iz povijesti, ponavlja tu istu grešku