Sve je ovo stvoreno za nas ??

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
ova je daleko od idealne pa makar bila jedina u celom univerzumu, a nisu bile neke zamerke kao da su zanemarljive, nego ogromne zamerke koje prete izumiranju celog zivota, u prolosti od pandemija i vulkana do asteroida i zemljotresa, redovno je zivot bio podsecan da ovo nije planeta ni univerzum koji je zaljubljen u njega, pitaj dinosauruse :)

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
ova je daleko od idealne pa makar bila jedina u celom univerzumu, a nisu bile neke zamerke kao da su zanemarljive, nego ogromne zamerke koje prete izumiranju celog zivota, u prolosti od pandemija i vulkana do asteroida i zemljotresa, redovno je zivot bio podsecan da ovo nije planeta ni univerzum koji je zaljubljen u njega, pitaj dinosauruse :)

Ne razumem, dinosaurusi su nestali posle potopa.:D

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538

to ces ti da ih pitas, mene oni mnogo i ne zanimaju, kao sto rekoh ne moze da se ugodi coveku i to ti je, i sad si se ti nasao pametan da kontriras non stop, ajde sto meni kontriras nego sto kontriras tvojim naucnicima to me iznenadjuje, kao sto rekaoh ranije svako prica ono sto mu odgovara u datom trenutku

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
sta sad ja kao treba da pricam kome kontriras? aaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxax 100% e sacekaj jos jedno 3,4h mozda i napisem xD

U svetu postoji jedno carstvo
u njemu caruje drugarstvo

U njemu je sve lepo
u njemu je sve nezno
u njemu se svet raduje

Tamo su kuce od cokolade
prozori su od marmelade
tamo svako radi ono sta hoce
tamo raste svako voce

Natrag