Sve je ovo stvoreno za nas ??

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
nas sustev sistem nije poseban uopste, nasa planeta je vecinom prekrivena vodom koju ne mozemo da pijemo i na dosta mesta je previse hladna ili previse vruca za ljude, zasto mislis da je nas mesec bizaran ?
i ta voda koju pominjes ima velikog uticaja na nas zivot, a to gde je previse hladni ili toplo, nema uticaja na nas zivot i mozemo da zivimo sa tim, ja sam rekao za mesec da je bizaran u smislu kad bi ga poredio sa drugim stvarima u nasem sistemu, nas sistem je idealan za zivot na zemlji, on nije raj u vasioni nego je idealan za zivot

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
ako ne racunamo cunamije, asteroide, mikroorganizme, vulkane, zemljotrese, lose genetske mutacije i tako dalje, mozemo reci da je dobra planeta za zivot, ali mnogo je idealnije za neke druge zivotinje nego za nas, na primer ekstremofili mogu da prezive vakum svemira i zive ovde bez problema, nas drmne asteroid ili super vulkan i nema nas vise
da, i sta ti nije jasno u vezi meseca :)

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
meni je sve jasno u vezi meseca, ja sam ga zato i spomenuo, pa ja neznam stada ti kazem, ako ti imas neko bolje mesto ti idi zivi na toj planeti, mozda si pronasao neku planetu raj ili nesto, gde med i mleko teku gde je sve lepo i gde je sve nezno i gde se svet raduje i gde su kuce od cokolade i prozori od marmelade, gde svako radi ono sta hoce gde rase svako voce axaxaxaxaxaxaxaxa

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
nisam rekao ni da postoji bolja planeta ( mada najverovatnije ih je mnogo ) ali ni ova nije za pohvalu, i postoji previse stvari koje pokusavaju a nas ubiju svaki dan da bi rekli da je stvorena za nas ( kao sto vernici pricaju )

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
nisam rekao ni da postoji bolja planeta ( mada najverovatnije ih je mnogo ) ali ni ova nije za pohvalu, i postoji previse stvari koje pokusavaju a nas ubiju svaki dan da bi rekli da je stvorena za nas ( kao sto vernici pricaju )

e pa ja kazem da je stvorena za nas i to je cinjenica, sve dok ne budu pronasli neku bolju i sigurniju planetu ova ce da bude stvorena za nas, ali ne mozes ti coveku da ugodis nikad, nacice on neku zamerku i uvek ce nesto da mu smeta, zato dok ne budu pronasli bolju planetu, ne treba da mudrujes o ovoj

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Znate sta je bizarno? Saturn ima vise od 60 meseca. Mi imamo jedan, Jupiter 4 a Saturn 60+.
Joker, Ozloglaseni je sa planete Nibru, ako kaze da je ova dobra, veruj mu, zna sta prica.:D

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
cinjenica je zato sto ti kazes ?
nacicu neku zamerku ? tebi su one stvari koje sam ja nabrojao "neke zamerke" ?
ne znato sto ja kazem nego zato sto nisu nasli bolju planetu za ljude od ove, a dok ne nadju ova je idealna za ljude
pa nego sta su ako nisu zamerke? sto ne odes na mars da zivis ili na jupiter? mozda na veneru ili mozda na jupiterov satelit titan
Joker, Ozloglaseni je sa planete Nibru, ako kaze da je ova dobra, veruj mu, zna sta prica.:D
nisam ja sa planete nibru nego sa planete ninpo

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Znam da je neka na n.

P.S. Titan je Saturnov satelit. Bolje ide na Jupiterovu Evropu. Kao u Odiseji.

Natrag