Survivor Press

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
TRŽANKA I NA FILIPINIMA DOBILA BAKŠIŠ


32469.jpg


Survajverka Goca Tržan mikrofona se lati kad god može, pa makar bila i na pustom ostrvu. Tako je i na Filipinima bila glavna u karaokama, te su je njeni saborci zakitili novčanicom od sto dinara, koja se lepo uglavila među njene bujne grudi.
Sveto trojstvo, kako sebe nazivaju Goca, Jelena i Katarina, vrištalo je od sreće jer su im se vratili Marko Bulat i Toni Zen. Ostali pripadnici Novog kraljevstva dobili su novu ulogu i postali Veliko veće. Njihov zadatak je da prisustvuju svakom Plemenskom savetu i da pomognu da se donese odluka o pobedniku.



Izvor:Kurir
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Edin Škorić: Mislim da će Goca pobediti


Bivšem odbojkašu i učesniku rialitija “Survivor” Edinu Škoriću nije pošlo za rukom da opstane u “prljavoj borbi“ na Filipinima, pa je nakon igre ankete koju je osmislilo Veliko veće, sinoć izbačen. Za “Blic” kaže da nije ljut na Marka Bulata koji mu je dao crni glas, kao i da nije razočaran što je eliminisan jer “Survivor” smatra lepom igrom koja još uvek traje.

98652_foto_f.jpg


Edin je važio za najprljavijeg igrača na Filipinima odmah posle Goce Tržan. Upravo zato što su svi znali da je dobro pripremljen, potrudili su se da ga eliminišu. Međutim, njemu to ne smeta.

- To što nisam dospeo do finala uopšte ne znači da nisam uspeo u svom pohodu. Nisam razočaran što su me izbacili. Ja nastavljam da se igram - kaže Edin, koga je jako iznervirala igra ankete Velikog saveza.


- Ja se stvarno ne bavim time ko je nagluplji, ko smrdi... To su neka opšta mesta o kojima nisam uopšte razmišljao. Naravno da imam neko svoje mišljenje o svakom od učesnika - kaže odbojkaš koga nimalo nije iznenadilo kada mu je Marko Bulat dao crni glas.

- Znao sam da će to uraditi. On mi je još ranije rekao da će do toga doći jer sam radio na taktici i bio velika konkurencija. Naravno da se nisam naljutio na njega jer to je šou-program. Mislim da je Marko sjajan takmičar i veoma dobar igrač - ističe Edin koji se dugo protivio savezu Bojane i Nikole.

- Mislim da nije ni vreme ni mesto da se tako ponašaju. Već sam rekao da oni koji se zaljube u rialitiju nemaju neku svetlu budućnost pred sobom. Nisam samo ja bio protiv tog saveza, i drugima je smetalo. Za oboje mislim da su sjajni, ali prosto nisam hteo da dozvolim dva glasa protiv mene - iskren je Edin koji kaže da bi iz perspektive gledaoca možda sada i nešto promenio...

- Iz ove perspektive lako je biti general posle bitke. Mnogo je teško reći šta bih promenio jer to su vrlo specifični uslovi u kojima smo, česta promena klime, kiša... Mislim da im ne bih otkrio da znam sva pravila igre. To mi je bila najveća greška. Srećan sam što su me pozvali da učestvujem u rialitiju, što su mi platili kartu, uložili toliko u scenografiju, ekipu, kamere. Stvarno je bilo lepo - kaže Edin koji se ne brine što je možda javnost izgradila ružnu sliku o njemu.

- Mene ne zanima ko će šta da misli. Ja znam ko sam i šta sam. Ako to što sam napravio lažan imunitet treba da znači da sam namazan i ološ, neka onda bude merilo. Naravno da taktiziram u životu, ne samo u “Survivoru”. To rade i drugi, samo što niko neće da prizna. Pa i oni koji rade u firmama moraju da smisle kako da se istaknu, dopadnu šefu i dobiju bolju poziciju. Ja sam samo čovek koji naziva stvari pravim imenom. Onaj ko u životu pliva onako kako mu drugi kažu, takav čovek je glup - smatra Edin, koji od preostalih takmičara na ostrvu za najačeg smatra Gocu Tržan.

Iako u ovoj sezoni VIP rialitija ima lepih i zgodnih devojaka, Edin dodaje da mu se nijedna nije toliko dopala da bi ga osvojila.

Neobični zadaci
Prethodni dan na Filipinima nakon udruživanja organizovana je prva borba za grupni imunitet u kojoj je trebalo naći osam vrećica koje su zakopane u blatu i od delova koji se u njima nalaze sklopiti slagalicu. Pleme Putong bilo je podeljeno u dve ekipe. Nakon mnogo muka pobeđuje tamnoplavi tim u kojem su Kaća, Toni, Nikola, Aleksandra i Andrej i osvajaju grupni imunitet. U poraženoj ekipi su Goca, Marko, Bojana, Jelena i Edin, a sreću da ponovo krene u potragu za tajnim imunitetom dobila je Bojana. Anketa koju su osmislili članovi Velikog veća pokazala je da je Edin najduhovitiji, Goca najveća tračara, Knez narcis, Toni lenj, a Kaća najlepša...



Izvor:Blic
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Goca plakala zbog lažnog "Blica"





Takmičari “Survivora“ nisu imali nikakvog dodira sa spoljnim svetom i dešavanjima u Srbiji sve dok im jednog dana nezvani gost sa čamca nije bacio na obalu paketić. U paketiću se nalazilo specijalno izdanje novina “Blic“ napravljeno od istinitih i lažnih tekstova, u svrhu “Survivora“. Takmičari su bili i više nego oduševljeni poklonom i tekstovi su ih i te kako zaintrigirali, posebno što nisu mogli ni da naslute koji je tekst pravi, a koji izmišljen.
102371_zabsurvivor00_f.jpg
Prve vesti posle više od mesec dana na pustom ostrvu

„Novine, ljudi novine!“, uzviknula je Goca Tržan kada je “Blic“ dospeo na ostrvo. Svi su poleteli za svežim informacijama iz dalekog zavičaja. Svi tekstovi su oduševili takmičare, ali posebno oni na rubrici Zabava koji su obilovali informacijama i izjavama članova porodice. Tekstovi su bili toliko dirljivi da Goca Tržan nije mogla da zaustavi suze kada je čitala izjave svog muža. Njen suprug Ivan je izjavio kako mu ona puno nedostaje i da svakog dana pušta njene pesme, te da je siguran da ga ona neće prevariti. Goca je drhtavog glasa istakla da se nada da su novine prave: “Nadam se da nisu lažne“, uzdisala je Goca. U novinama se našao i lažan tekst “Nikola zaljubljen u Nikoliju“, na šta je Katarina umirala od smeha, a Bojana se pitala odakle su te informacije. Katarina joj je na kraju pročitala dnevnu ljubavnu poruku uz gromoglasan smeh: “Ljubav je kada ga uhvatiš u mrežu. Ha-ha, ovo je za tebe Bojana“.
102372_zabsurvivor07_f.jpg
Nikola se iznenadio kada je video o čemu njegov otac Marinko priča...


Ništa manje zabavna nije bila ni reakcija na naslov „Kako nežne manekenke podnose Survivor“, što je najviše oduševilo Kaću i Jelenu, a Bojana se zabrinula zbog teksta o uraganima na Filipinima: “Jao, mama će se zabrinuti, presvisnuće žena“, zabrinuta je bila manekenka. Toni Zen je bio oduševljen što se njegovo ime prvi put pojavilo u srpskim novinama.

102373_zabsurvivor05_f.jpg
Miloš čita intervju sa Gocinim suprugom Ivanom Marinkovićem


Novine su dostavljene i Velikom veću, koje je umiralo od smeha naročito zbog izjave tata Marinka da nema ništa protiv ako se Nikola zaljubio u Nikoliju.

Imunitet
Lični imunitet ove nedelje je osvojio hiphoper Toni Zen, a poslednju priliku da pronađe tajni imunitet je po treći put osvojila Bojana Barović. Na veliko iznenađenje učesnika, ove nedelje ispadaju dva takmičara.









Izvor:Blic
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Knez završio na infuziji!

Nenad Knežević Knez prvi je VIP robinzon čije telo više nije moglo da izdrži preživljavanje na Filipinima. Prava agonija nastala je u Velikom veću kada je pevaču naglo pozlilo.
1
KNEZ.jpg


Svi su skočili da ga masiraju i okupili se oko njega ali Knez nije uspevao da dođe sebi. Vešte ruke Nikole Rokvića i Biljane Cincarević održavale su ga budnim dok nije stigla Hitna pomoć. Dok ga je doktorka pregledala Knez je uspeo da izusti samo da ne pamti kada je poslednji put izgubio svest.- Telo sigurno reaguje na preživljavanje bez obzira što u poslednje vreme ima više hrane - rekao je Knez dok mu je doktorka iz tima Bojana Pribićević davala infuziju. Pevaču je posle ukazane pomoći bilo bolje i on se vratio snimanju.



Izvor: Press
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Kupuju glasove u „Survivoru“

M. Radojković | 24. 12. 2010. - 00:02h | Komentara: 0

Ovogodišnji takmičari “Survivora“ nimalo nisu naivni, pa su tako, kako “Blic“ nezvanično saznaje, jedni drugima iza kamera nudili pare za pobedu i opstanak. Iako su ove informacije trebalo da budu strogo čuvana tajna, tokom večerašnje epizode će pasti sve maske i takmičari će na večerašnjem Plemenskom savezu otkriti sve dogovore koje su do sada krili.
102697_zabsurvivor00-novo-1_f.jpg
Ovoj situaciji je kumovala svađa između Nikole i Edina, koji su do sada bili dobri drugovi. Kako je pukla tikva, tako su se i iz te tikve na sve strane razletele informacije.


Takmičari su, naime, kako će se otkriti večeras u 22 čas na Televiziji “Prva“, jedni drugima nudili pare za sigurnu pobedu, a najjači dogovor je postojao između Edina i Nikole, koji su u svoj plan potom uvukli Bojanu. Bojana i Nikola su se prvenstveno dogovarali da izbace Andreja i Aleksandru i taj pakt su nudili Edinu. Ovakve veze su bile najjače dok su plemena bila podeljena i do ovog trenutka su svi ćutali. Međutim, karte su napokon otvorene i biće jasno da nema toliko čistih i naivnih igrača.

A da su ovogodišnji VIP učesnici “Survivora“ pokazali izuzetan nagon za preživljavanje, dokazali su u poslednjoj igri za imunitet tokom koje su pristali da pojedu razne “poslastice“ koje bi se mnogima zgadile čak i na slici. U borbi za crni ili dupli glas trebalo je da pobedi onaj sa najjačim želucem. Igra je bila koncipirana tako da se poznati takmiče jedan na jedan, ali u surovoj borbi nisu svi bili jednaki.

Neko je imao sreću da jede ukusnu hranu, a neko „specijalitete“ iz “Survivor” kuhinje: iguanu, žive crve i bubašvabe, iznutrice, pileći fetus, sveže lignje, svinjsku mast, riblje oči...

Ispostavilo se da su žene u ovoj igri bile mnogo jače od muškaraca. Goca se dobro izborila sa pilećim fetusom, za koji je konstatovala da ima ukus kuvanog jajeta, samo sa perjem! U trenu je smazala ceo fetus i odmah se bacila na drugi. Andrej je odbio da proba svinjsku mast, a Toni nije želeo ni da priđe sirovim lignjama. Bojana se “zabavljala“ sa porcijom prženih buba, ali ubedljivo najteži zadatak je imala Aleksandra.

Ona je u prvom duelu jela sirove delove iguane, u drugom pirinač sa ribljim očima, da bi u finalu ona i Bojana imale isti zadatak: da pojedu špagete sa živim, mesnatim crvima i bubašvabama. Manekenka je odustala u startu, dok je Aleksandra imala neobjašnjivu želju da proba ovaj delikates. Nakon početnog gađenja, bubašvabu je obmotala špagetama kako bi je lakše progutala, ali je zalogaj bio preveliki. Taman kada su svi pomislil da će uspeti, pevačici je pripalo muka i izbacila je hranu. Aleksandra je zaradila samo gromki aplauz, dok crni i dupli glas niko nije osvojio.

Izvor:press
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
rokvic-v.jpg

Učesnici „Survivora“ se međusobno optuživali
Edin i Nikola nudili pare za glasove?!

Petak - 24.12.2010

Glasine o tome da je tokom boravka na Filipinima bilo optužbi za zakulisne radnje između učesnika „Survivora VIP“ biće potvrđene večeras, kada će biti emitovana prepirka između Edina Škorića i Nikole Rokvića, u kojoj se međusobno prozivaju da su nudili novac za glasove, saznaje „Alo!“ iz izvora bliskih produkciji.

– Na plemenskom savetu došlo je do prepirke između Nikole Rokvića i Edina Škorića u kojoj su počeli da iznose „prljav veš“. Verbalni okršaj između ova dva VIP učesnika kulminirao je kada je Edin optužio Nikolu da je ponudio novac za opstanak, a ovaj je uzvratio rekavši da je on to prvi radio. Budući da je ceo razgovor snimljen, biće emitovan - kaže dobro obavešten izvor za „Alo!“.
U želji da čujemo na šta su mislili kada su pominjali novac na ostrvu, pozvali smo Rokvića, koji je negirao naše saznanje.
- Svi koji su gledali „Survivor“ videli su da mi je svejedno da li ću ispasti ili ne! Ja sam tamo otišao da se uverim da li mogu da izdržim u toj igri i uspeo sam, a da nekome nudim pare kako bih pobedio, to nikako, jer sam znam da nisam zaslužio da pobedim - prokomentarisao je Nikola Rokvić za „Alo!“, a potom dodao i da će zbog navodne neistinitosti ove informacije tužiti naš list zbog njenog objavljivanja.

.banner_text_link { text-align: right; }.banner_text_link a { font-size: 12px; color: rgb(204, 204, 204); }.banner_text_link a span { font-size: 10px; }.banner_text_link a:hover { color: rgb(102, 102, 102); } – Samo da dodam, ako ova neistina bude objavljena, vi se preračunajte koliko će vam to doneti profita, jer ću vas sigurno tužiti - dodao je Rokvić u komentaru za naš list.
Edin Škorić je takođe demantovao saznanje i pretio tužbom.
– To se nije desilo! To je izmišljotina, notorna nebuloza! Bićete tuženi ukoliko to bude objavljeno jer se to nije dogodilo. Pa ne može da bude emitovano da se Vesna Zmijanac i ja ljubimo kad se to nije dogodilo, pa neće moći ni ova neistina!- vikao je Škorić.



Izvor:Alo
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Kupuju glasove u „Survivoru“

M. Radojković | 24. 12. 2010. - 00:02h | Komentara: 17

Ovogodišnji takmičari “Survivora“ nimalo nisu naivni, pa su tako, kako “Blic“ nezvanično saznaje, jedni drugima iza kamera nudili pare za pobedu i opstanak. Iako su ove informacije trebalo da budu strogo čuvana tajna, tokom večerašnje epizode će pasti sve maske i takmičari će na večerašnjem Plemenskom savezu otkriti sve dogovore koje su do sada krili.
102697_zabsurvivor00-novo-1_f.jpg
Ovoj situaciji je kumovala svađa između Nikole i Edina, koji su do sada bili dobri drugovi. Kako je pukla tikva, tako su se i iz te tikve na sve strane razletele informacije.


Takmičari su, naime, kako će se otkriti večeras u 22 čas na Televiziji “Prva“, jedni drugima nudili pare za sigurnu pobedu, a najjači dogovor je postojao između Edina i Nikole, koji su u svoj plan potom uvukli Bojanu. Bojana i Nikola su se prvenstveno dogovarali da izbace Andreja i Aleksandru i taj pakt su nudili Edinu. Ovakve veze su bile najjače dok su plemena bila podeljena i do ovog trenutka su svi ćutali. Međutim, karte su napokon otvorene i biće jasno da nema toliko čistih i naivnih igrača.

A da su ovogodišnji VIP učesnici “Survivora“ pokazali izuzetan nagon za preživljavanje, dokazali su u poslednjoj igri za imunitet tokom koje su pristali da pojedu razne “poslastice“ koje bi se mnogima zgadile čak i na slici. U borbi za crni ili dupli glas trebalo je da pobedi onaj sa najjačim želucem. Igra je bila koncipirana tako da se poznati takmiče jedan na jedan, ali u surovoj borbi nisu svi bili jednaki.

Neko je imao sreću da jede ukusnu hranu, a neko „specijalitete“ iz “Survivor” kuhinje: iguanu, žive crve i bubašvabe, iznutrice, pileći fetus, sveže lignje, svinjsku mast, riblje oči...

Ispostavilo se da su žene u ovoj igri bile mnogo jače od muškaraca. Goca se dobro izborila sa pilećim fetusom, za koji je konstatovala da ima ukus kuvanog jajeta, samo sa perjem! U trenu je smazala ceo fetus i odmah se bacila na drugi. Andrej je odbio da proba svinjsku mast, a Toni nije želeo ni da priđe sirovim lignjama. Bojana se “zabavljala“ sa porcijom prženih buba, ali ubedljivo najteži zadatak je imala Aleksandra.

Ona je u prvom duelu jela sirove delove iguane, u drugom pirinač sa ribljim očima, da bi u finalu ona i Bojana imale isti zadatak: da pojedu špagete sa živim, mesnatim crvima i bubašvabama. Manekenka je odustala u startu, dok je Aleksandra imala neobjašnjivu želju da proba ovaj delikates. Nakon početnog gađenja, bubašvabu je obmotala špagetama kako bi je lakše progutala, ali je zalogaj bio preveliki. Taman kada su svi pomislil da će uspeti, pevačici je pripalo muka i izbacila je hranu. Aleksandra je zaradila samo gromki aplauz, dok crni i dupli glas niko nije osvojio.

Izvor:Blic
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Edin optužio Nikolu da je lažov!

Na plemenskom savetu koji će se večeras održati u ekstremnom rijalitiju „Survajver", vipovci su na sve načine pokušavali da jedni drugima skinu maske sa lica
edin.jpg


Naime, Nikola Rokvić je prvi prozvao Edina Škorića da je pravio dvostruke dogovore, jedan sa njim i njegovom lepšom polovinom Bojanom Barović, a drugi sa Anderjem Maričićem i Aleksandrom Perović. Kada je Škorić čuo kako ga Nikola optužuje, pred svima ga je nazvao lažovom i manipulatorom, što je dodatno iznerviralo pevača. Budući da je Edin pripremljen ušao u rijaliti nije želeo da mu ostane dužan, pa je zapretio da će otkriti detalje ponude, koju je tokom takmičenja pokušavao da sklopi sa njim. Iako nije precizirao o čemu se radi, ostali takmičari su naslutili da je u pitanju novac. Sa druge strane, Andrej Maričić celu situaciju posmatra iz senke da se ne bi razotkrilo kako je on imao slične dogovore sa Aleksandrom Perović. Međutim, u trenutku kada je čuo da su Bojana i Nikola nudili pakt Edinu sa ciljem da izbace njega i Aleksandru „u paketu" iz „Survajvera", rekao je da se igra neće završiti na tome.


Izvor: press
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Andrej uzeo 50.000 evra!



andrej-v.jpg



Četvrtak - 06.01.2011

Svako ko dođe u „Survivor” mora da veruje da će stići do samog kraja!- bila je rečenica kojom se tokom celog takmičenja vodio pobednik ovog rijalitija, voditelj Andrej Maričić.

Za njega su sinoć glasali njegovi saborci sa Filipina, ali i publika iz Srbije i regiona, pa je ovaj mladić iz Rume odneo pobedu bez mnogo muke. Maričić (kome je pravo ime Vladimir Vlajković) obeležio je ovu sezonu “Survivora” ne samo po dobroćudnom ponašanju, već i po tome što je svoju dugogdišnju devojku Mariju zaprosio upravo u ovom rijalitiju. Pobedu Andreja najaviljivali su i njegovi saplemenici i saborci, koji su osim njegove pravičnosti isticali i da bi njemu novac bio najpotrebniji kako bi kupio stan i oženio svoju Mariju.
Ovu sezonu “Survivora” obeležila je i favorit muške publike, Katarina Vučetić, kojoj je pozlilo dok je glasalo veliko veće! Odmah su joj pritrčale kolege finalisti, među prvima Andrej, i pripomogli joj. Katarina je nakon čaše vode i slatkiša koji je pojela izjavila: „Ja sam Nišlijka, nastavljam dalje!“

Izvor:Alo
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Skandal s kupovinom glasova obeležio šou



Prvo izdanje avanturističkog rialiti serijala “Survivora” sa poznatim ličnostima je završeno sinoć u tesnom finalu, gde su se za nagradu od 50.000 evra borili pevačica Goca Tržan, voditelj Andrej Maričić, manekenka Katarina Vučetić i hiphoper Toni Zen.
96765_zabsurvivor06_f.jpg

Iako su mnogi očekivati da će “VIP Survivor” podsećati na druge rialitije sa poznatim ličnostima, mnoge je iznenadilo što su izostale psovke, vređanja i perfidne intrige. Najveći šok u ovom serijalu dogodio se pred kraj, kada su se na Plemenskom savetu Nikola Rokvić i Edin Škorić posvađali oko toga ko je s kim bio u savezu i ko je kome nudio da podele pare od pobede, što spada u red spletki i kalkulacija kakve se inače viđaju u “Survivoru”.


Međutim, ovaj šou je bio daleko od dosadnog, a “Blic” izdvaja događaje koji su obeležili “VIP Survivor”.M. MijatovićU sinoćnom finalu borili su se Goca, Katarina, Andrej i Toni Zen

89080_zabsurvivornikolija00_kf.jpg
Nikolija odustala



- Nikolija Jovanović, kćerka pevačice Vesne Zmijanac, prva je napustila ne samo takmičenje, već i Filipine, po preporuci psihologa koji je smatrao da ne može da podnese surove uslove “Survivora”.




96759_zabsurvivor00_kf.jpg
Ljubav na ostrvu



- Na ostrvu se dogodila ljubav između manekenke Bojane Barović i mladog pevača Nikole Rokvića, koju su uprkos tome što ih je kamera uhvatila na delu pokušavali da demantuju do kraja serijala.




Tajni imunitet samo za Bojanu


- Lepa manekenka Bojana imala je tu sreću da je čak tri puta išla u potragu za tajnim imunitetom, ali je samo jednom imala sreće.


105190_0102-katarina_kf.jpg
Seksi Katarina



- Atraktivna Nišlijka ostaće upamćena ne samo po svojoj borbenosti, već i po “nestašnom” gornjem delu kupaćeg kostima, koji joj je u jednoj borbi skliznuo i otkrio grudi, na radost muške publike.


Andrej smršao 11 kilograma


- „Pirinač“ je sasvim sigurno reč koju je većina takmičara izbacila iz upotrebe po dolasku u Srbiju, rekord u gubitku kilograma postavio je Andrej koji je smršao čak 11 kila na Filipinima.

94147_zabsurvivor_kf.jpg
Knez na infuziji



- Zbog iscrpljenosti i teških uslova patili su svi, a Nenad Knežević Knez je čak završio na infuziji, dok su veliku pretnju za takmičare predstavljale i brojne zmije otrovnice koje naseljavaju ostrva.


Lažni "Blic" uneo pometnju


- Lažno izdanje “Blica” nateralo je na suze mnoge takmičare, a prvenstveno pevačicu Gocu Tržan dok je čitala šta joj iz daleke Srbije poručuje suprug Ivan, ni ostali takmičari nisu skrivali uzbuđenje što imaju makar neke vesti iz domovine.


Mito i korupcija


- Kao i svake godine, i ovoga puta se desio skandal oko kupovine glasova i nuđenja para od nagrade, a glavni akteri su ovoga puta bili Nikola Rokvić i Edin Škorić. Ipak, nije došlo do većeg incidenta, a razmenjeni su samo blago ljutiti i upitni pogledi.


Aleksandra i bubašvabe


- Pevačica Aleksandra Radović pokazala je da ima volju i hrabrost, ali i ne baš tako jak želudac da bi svarila živu bubašvabu. U igri u kojoj su jeli svakakve gadosti i od koje je većini gledalaca bilo muka, ona je ipak pokazala najveću upornost.



Izvor:Blic
 
Natrag
Top