Član
- Učlanjen(a)
- 29.04.2009
- Poruka
- 3.068
Novinski clanci o ucesnicima Survivora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vesni Zmijanac se dopao Survivor
Pevačica Vesna Zmijanac, koja se u nedelju vratila sa Filipina, gde je učestvovala u snimanju rijaliti programa „Survivor“ sa ćerkom Nikolijom, nije želela da otkrije nijedan detalj sa ovog putešestvija, ali je izjavila da bi se momentalno vratila tamo.
- O „Survivoru“ vam neću reći apsolutno ni reč, kao ni o dešavanjima na Filipinima, ali ono što mogu da vam kažem je da bih se momentalno vratila tamo. To je neponovljivo iskustvo i čak bi se i Nikolija vratila tamo - izjavila je Vesna za naš list.
S obzirom na to da se spekulisalo da je Vesna Zmijanac na ovom takmičenju imala zdravstvenih problema, a i da se u Srbiju vratila sa 10 kilograma manje, mnogi su se zabrinuli za njeno zdravlje.
- Videli ste kako sada izgledam a najbitnije je da smo svi živi i zdravi! Užasno sam umorna i još uvek se nisam adaptirala na ovu klimu ovde, a nije ni Nikolija, koja je već u Atini, gde je očekuju obaveze oko fakulteta - izjavila je Zmijančeva za „Alo!“.
![]()
Izvor Alo
Aleksandra Perović: Treba sve to doživeti
Pop pevačica Aleksandra Perović konačno se naspavala u svom stanu, nakon mesec dana provedenih na Filipinima.
- Upravo se budim i mogu vam reći da je buđenje u krevetu, posle mesec dana provedenih na ostrvu, fenomenalno baš kao i moji utisci o „Survajveru“. Iako sam vrlo umorna, jer smo putovali više od 20 sati, srećna sam što sam učestvovala u ovom rijalitiju. Vredelo je sve to videti i doživeti. Ne mogu da otkrivam detalje sa snimanja, jer sam potpisala striktan ugovor, tako da ni rođenoj majci nisam htela da pričam šta se sve dešavalo. Videće kada krene emitovanje na Foksu - kaže Aleksandra za Kurir.
![]()
Izvor: Kurir
Nikolu Rokvića dočekali na aerodromu
Pevač Nikola Rokvić vratio se pre dva dana sa Filipina, gde se takmičio u „Survivoru VIP“, a odmah po sletanju u Beograd, prijatelji su ga iznenadili tako što su se svi okupili i napravili veliki plakat na kojem su napisali „Dobro došao!“.
Da iznenađenje bude veće, među ljudima kojima je mnogo nedostajao našla se i Nevena Miličević, bivša devojka Marka Jarića, koja je bila jedan od organizatora okupljanja.
U kakvim su odnosima Nevena i Nikola nismo uspeli da saznamo jer su oboje bili nedostupni za komentar do zaključenja ovog broja. Sigurno je da je iznenađenje uspelo i da su i mladom Rokviću prijatelji nedostajali, što se moglo videti i po tome što su mu oči bile pune suza.
- Hvala vam ljudi... Sada znam, mnogo ste mi falili! - napisao je mladi pevač na svom „fejsbuk“ profilu.
Posle dočeka koji su priredili Rokviću, neki od njegovih prijatelja nastavili su provod na proslavi rođendana splava „Fristajler“, a među njima je bio i Filip Živojinović, koji je došao u majici sa likom svog druga i učesnika „Survivora“.
Osim sina Bobe Živojinovića, na žurki kojom je proslavljena desetogodišnjica rada kluba našle su se i druge poznate ličnosti, među kojima su bili voditelj Vlada Stanojević, pevačica Milena Vučić, ali i odbojkaš Edin Škorić, koji je pravo sa Filipina otišao u noćni provod.
![]()
izvor: blic