Survivor Press

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Vesni Zmijanac se dopao Survivor

Pevačica Vesna Zmijanac, koja se u nedelju vratila sa Filipina, gde je učestvovala u snimanju rijaliti programa „Survivor“ sa ćerkom Nikolijom, nije želela da otkrije nijedan detalj sa ovog putešestvija, ali je izjavila da bi se momentalno vratila tamo.

- O „Survivoru“ vam neću reći apsolutno ni reč, kao ni o dešavanjima na Filipinima, ali ono što mogu da vam kažem je da bih se momentalno vratila tamo. To je neponovljivo iskustvo i čak bi se i Nikolija vratila tamo - izjavila je Vesna za naš list.

S obzirom na to da se spekulisalo da je Vesna Zmijanac na ovom takmičenju imala zdravstvenih problema, a i da se u Srbiju vratila sa 10 kilograma manje, mnogi su se zabrinuli za njeno zdravlje.

- Videli ste kako sada izgledam a najbitnije je da smo svi živi i zdravi! Užasno sam umorna i još uvek se nisam adaptirala na ovu klimu ovde, a nije ni Nikolija, koja je već u Atini, gde je očekuju obaveze oko fakulteta - izjavila je Zmijančeva za „Alo!“.

vesna-v.jpg


Izvor Alo

...................................................................................................................


Aleksandra Perović: Treba sve to doživeti

Pop pevačica Aleksandra Perović konačno se naspavala u svom stanu, nakon mesec dana provedenih na Filipinima.

- Upravo se budim i mogu vam reći da je buđenje u krevetu, posle mesec dana provedenih na ostrvu, fenomenalno baš kao i moji utisci o „Survajveru“. Iako sam vrlo umorna, jer smo putovali više od 20 sati, srećna sam što sam učestvovala u ovom rijalitiju. Vredelo je sve to videti i doživeti. Ne mogu da otkrivam detalje sa snimanja, jer sam potpisala striktan ugovor, tako da ni rođenoj majci nisam htela da pričam šta se sve dešavalo. Videće kada krene emitovanje na Foksu - kaže Aleksandra za Kurir.

18102.jpg


Izvor: Kurir

...........................................................................................................................


Nikolu Rokvića dočekali na aerodromu

Pevač Nikola Rokvić vratio se pre dva dana sa Filipina, gde se takmičio u „Survivoru VIP“, a odmah po sletanju u Beograd, prijatelji su ga iznenadili tako što su se svi okupili i napravili veliki plakat na kojem su napisali „Dobro došao!“.

Da iznenađenje bude veće, među ljudima kojima je mnogo nedostajao našla se i Nevena Miličević, bivša devojka Marka Jarića, koja je bila jedan od organizatora okupljanja.

U kakvim su odnosima Nevena i Nikola nismo uspeli da saznamo jer su oboje bili nedostupni za komentar do zaključenja ovog broja. Sigurno je da je iznenađenje uspelo i da su i mladom Rokviću prijatelji nedostajali, što se moglo videti i po tome što su mu oči bile pune suza.

- Hvala vam ljudi... Sada znam, mnogo ste mi falili! - napisao je mladi pevač na svom „fejsbuk“ profilu.

Posle dočeka koji su priredili Rokviću, neki od njegovih prijatelja nastavili su provod na proslavi rođendana splava „Fristajler“, a među njima je bio i Filip Živojinović, koji je došao u majici sa likom svog druga i učesnika „Survivora“.

Osim sina Bobe Živojinovića, na žurki kojom je proslavljena desetogodišnjica rada kluba našle su se i druge poznate ličnosti, među kojima su bili voditelj Vlada Stanojević, pevačica Milena Vučić, ali i odbojkaš Edin Škorić, koji je pravo sa Filipina otišao u noćni provod.

rokvic-v.jpg


izvor: blic
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Ovaj Rokvic neki opasan zavodnik,samo menja staro za novo...
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Tri dana hoda do pustog ostrva

Naše poznate ličnosti prevalile su dalek i veoma naporan put kako bi stigle na svoja odredišta na Filipinima, gde ih je sačekalo sve osim luksuza i civilizacije na koju su navikli. Da bi stigli do oblasti Bikol, konkretnije lagune Tajak i Inajunaajunan, putovali su tri dana i promenili razne vrste transporta.

85191_zabsurvivor4_f.jpg

Njihovo putovanje započelo je na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, da bi nakon jednog presedanja stigli u prestonicu Filipina - Manilu. Međutim, pravi izazov je što su se ka regiji Bikol zaputili brodovima jer je do udaljenih filipinskih Za uvećanje kliknite ovde [+]

ostrva jedino moguće stići preko vode, zatim su se vozili i improvizovanim kamionima, a na kraju i pešačili do mesta koja su im određena za kampove.

Region Bikol, ili kako ga još zovu Bikolandija, samo je jedan od 17 regiona koliko obuhvata čitav filipinski arhipelag, a prostire se na površini od preko 18.000 kilometara kvadratnih. Najveći grad u okruženju je Naga Siti, koji je i politički i administrativni centar, a regionalni centar je Legaspi Siti. Ovu oblast ukupno naseljava nešto više od pet miliona stanovnika, a većina njih je rimokatoličke ispovesti. Zanimljivo je da se poluostrvo Bikol nalazi sa jugoistočne strane Luzona, koji je i najveće ostrvo Filipina.



Takmičari prvog „VIP Survivora“ nalazili su se u laguni Tajak, odnosno Inajunaajunan, čije obale zapljuskuje upravo Filipinsko more. Prirodni diverzitet preneo se i na ljude, te se ovde govori više varijanti takozvanog bikol jezika, te stoga ne čudi što su Goca, Biljana, Nikola i Knez imali problema da se u prvoj epizodi sporazumeju sa prodavcima na pijaci.
Kako je publika kraj malih ekrana već mogla da vidi, takmičari su okruženi netaknutom i divljom prirodom, koju su nakon domorodaca prvi otkrili Španci davne 1565. godine. Poznato je da na Filipinima ima puno vulkana, a u ovoj oblasti najveći i najaktivniji je vulkan na planini Majon, za koji kažu da je svojim razornim erupcijama u dobroj meri i oblikovao krajolik od koga zastaje dah. Iako je stanovništvo pretežno okrenuto zemljoradnji i proizvodnji žitarica, ovaj kraj je poznat i po brojnim rudnicima zlata i dragog kamenja, zbog čega je često bio krajnja destinacija mnogih evropskih avanturista. Puno ljudi živi i od ribolova, dok je turizam još u povoju. Ipak, za ljubitelje nedirnute prirode, beskrajnog plavetnila neba sa jedne i zelenila gusto pošumljenih planina s druge strane, ovo područje ima štošta da ponudi. Tu je istraživanje pećina, kupanje ispod vodopada ili u nekoj od smaragdnozelenih laguna, ronjenje u potrazi za potopljenim brodovima, baš kao u filmovima o tajnom agentu Džejmsu Bondu.

Drugi dan na ostrvu
85190_zabsurvivor1_hs.jpg
Drugi dan „Survivora“… Goca i Biljana pristižu na žensko ostrvo. Gocu zbunjuje kada čuje da su devojke u kovčegu pronašle osnovne namirnice i pribor. Sve zajedno nastavljaju da osvajaju ostrvo i planiraju poziciju dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, a onda priterane neodložnim fiziološkim potrebama na red stiže i rasprava o toaletu. Zaključuju da bi bilo najbolje da izaberu pristupačno, prohodno mesto, gde ima dovoljno peska. Na muškom ostrvu poslovi se obavljaju mnogo lakše i brže.


Izvor:Blic
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
BOJANA BAROVIĆ POKAZALA GUZU!


Posle Miloša Vlalukina i Katarine Vučetić, obnažila se i devojka Nikole Rokvića


25920.jpg


Bojana Barović pokazala guzu!
Iako je rijaliti tek počeo, „Vip Robinzoni“ ne prestaju da se skidaju pred kamerama. Najpre nas je šokirao glumac Miloš Vlalukin, koji se skinuo kao od majke rođen, zatim nas je obradovala manekenka Katarina Vučetić, koja je u vodenoj borbi ostala bez gornjeg dela kupaćeg kostima, a samo dan kasnije, njenoj koleginici Bojani Barović spale su gaćice, i to dok je Nikola Rokvić pokušavao da sa njom izvede piruetu u vodi.

Marinkov mali je želeo da izvede tačku iz filma „Prljavi ples“ podižući Bojanu visoko iznad glave, uz čvrst stisak njenih bedara. Međutim, ruke su mu malo zadrhtale i skliznule, pa je svoju devojku gotovo ostavio bez donjeg dela kostima.

Srećom po nju, a na nesreću gledalaca, manekenka je brzo odreagovala i sprečila totalno razgaćivanje. Do sledeće prilike, kada će je Nikola skinuti nekim lepšim povodom.
Sigurno pogađate zbog čega!

V. Đorđević

Ispale mama i ćerka!

Raspoloženje u oba plemena spušta se na prvom Plemenskom savetu. Svako pleme moralo je da izbaci po jednog člana. Nikolija je rekla da bi želela da ide kući, jer ne može da se izvuče iz krize. Kasuko joj je pomogao da ode kući.

U plemenu Bahandi jednoglasno su izglasali i njenu mamu Vesnu Zmijanac, tako da su njih dve napustile Filipine. Večeras ćete ih čuti i videti, u emisiji „Povratak u civilizaciju“, na Prvoj TV u 20 sati.


Goca: Šta će muž da mi kaže?

Hormoni sreće i raspoloženja ne drmaju samo Kasuko. I u plemenu Bahandi dešavaju se čudne stvari. Goci pada na pamet „kreativna ideja“ da pruži Toniju Zenu neverovatan ugođaj, masažu i skidanje mrtvog sloja kože sa leđa. Zen uživa dok ga Goca trlja solju. On je moli da mu isto tako istrlja i stomak, što ona odbija.

- Hoću, sutra malo, treba ovo moj muž da gleda, jesi li normalan? Ne znam kako ću da mu opravdam i leđa što sam ti trljala - pravda se Goca bežeći u vodu.


Izvor:Kurir
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Poznati par objavio planove za zajednički život u novembru

rokvic-v.jpg


Nikola i Bojana najavili veridbu!

Ponedeljak - 01.11.2010

Zaljubljeni par Nikola Rokvić i Bojana Barović, čije ljubavne iskrice iz avgusta tek sada gledamo u rijaliti programu „Survivor“, planiraju da započnu zajednički život.

- Početkom novembra ponovo idem u Ameriku, a pre toga imam obaveze u Parizu. Čim se skrasim u Srbiji krajem novembra, planiramo da otpočnemo zajednički život - kaže Bojana za magazin „Stori“, dok je Nikola to potvrdio.
- Planiramo život na istoj adresi. Pretpostavljam da ćemo živeti u Beogradu, ali ne bi mi predstavljalo problem ni da se preselim u Novi Sad - iskren je Nikola.
Popularni par pokazao je da je ljubav buknula na prvi pogled, pa nije ni čudno što su odmah nakon dolaska sa Filipina počeli i zajedno da putuju.

.banner_text_link { text-align: right; }.banner_text_link a { font-size: 12px; color: rgb(204, 204, 204); }.banner_text_link a span { font-size: 10px; }.banner_text_link a:hover { color: rgb(102, 102, 102); } - Veoma smo se zbližili i nisam očekivala da će se ovakvim intenzitetom razvijati stvari u našoj vezi. Posle dva dana razdvojenosti već nedostajemo jedno drugom - zaključila je raspoložena Bojana, a kako se situacija odvija, do decembra bi mogla da se dogodi i veridba.


Izvor:Alo
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
BLATNJAVE GUZE NA SURVAJVERU


GOCO, JE L` TI MUŽ GLEDA OVO?


Dok su se žene na Filipinima valjale u blatu, muškarci su ih propisno ispipali


26469.jpg


Stara narodna glasi: Tovari magare dok je u blatu.
Vođeni ovom izrekom muški takmičari u rijalitiju „VIP Survajver“ iskoristili su priliku da propisno izvataju žene koje su nakon jedne od igara bile blatnjave od glave do pete. Zadatak da ih očiste nije im nimalo teško pao. Zavlačili su ruke ispod njihovih bikinija, sve pod izgovorom da se baš tamo nakupilo.

- Goca je pravi talenat za blato, koristi sve svoje resurse - komentarisao je Andrija Milošević, koji se ludo zabavljao gledajući ovaj prizor.

Ti „resursi“ joj nisu doneli pobedu, ali zato jesu Knezu pravo uživanje dok je brisao njeno telo. Toni se prihvatio Katarine, Nikola Bojane... Kako je lepo na tim Filipinima.



Izvor:Kurir
 
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Ne znam đe da pitam pa moram ođe. Kod nas je " Survivor " stigao tek do sedmog dana, tj. do izbacivanja Cincarevićke. Da li je na FOX-u uznapredovao, jer se kod nas rijetko kada pušta i to me nervira? Taman se nameračim da nešto ljudski pratim, kad ono cvrc, zatamne mi FOX kad je " Survivor ".
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Milan Rus: Aleksandra je idealna žena!

Baletan Milan Rus (33), koji je sinoć izbačen iz rijalitija „Survajver", za Press otkriva da je život u divljini Filipina lakše podneo uz Aleksandru Perović, za koju misli da je idealna žena!

1.jpg


- Aleksandra je profil žene koji mi kompletno odgovara! Sa njom sam lako komunicirao, razumela je moju povučenost na ostrvu. Ona je, prema mom mišljenju, idealna žena u svakom smislu. Iako se nisam zaljubio u nju, niti u bilo koju drugu takmičarku, Aleksandru bih izdvojio kao moralnog pobednika „Survajvera" - poručuje Milan.
Rus kaže da nije verovao u ljubav između Nikole Rokvića i Bojane Barović.
- Mislio sam da su imali taktiku, ali se na kraju ispostavilo da su jedno prema drugom gajili iskrene emocije. Drago mi je što je ljubav pobedila teške uslove - rekao je Milan.

5.jpg


Baletan priznaje da je izuzetno teško podneo izbacivanje iz plemena.
- Bilo mi je krivo što me je pleme izglasalo kao najslabijeg. Dosta sam povučen, nisam uspeo da se uklopim sa njima. Neke sam znao samo iz medija i bilo mi je izuzetno teško da sa njima živim na pustom ostrvu. Očigledno da mi je bilo potrebno više vremena da se uklopim u tim. Ali, gledaoci su imali priliku da vide da sam u borbama davao svoj maksimum - razočarano je rekao Rus.
On tvrdi da mu ne smeta što ga porede sa razmaženom Nikolijom Jovanović.
- Razmažen sam, uvek ću biti takav, pa mi ne smeta mi što me porede sa Nikolijom. Možda bi mi sve lakše bilo da smo imali dovoljno hrane - kaže Milan, i dodaje da je u „Survajver" otišao da bi popularizovao balet.
- Shvatio sam da je „Survajver" idealna prilika da u gledaocima probudim želju za baletom. Nadam da će balet zavoleti i oni koji nikad nisu imali prilike da vide takvu pozorišnu predstavu - istakao je Milan.

2.jpg


Manekenka Katarina Vučetić otkrila je u „Survajveru" da ju je na izboru za mis pre sedam godina u Manili napala lezbijka s kojom je delila sobu! Na početku je mislila da se cimerka šali kada joj upućuje komplimente da je „slatka i seksi", ali kada je počela da je „hvata za dupence" - pao joj je mrak na oči!
Veče pred izbor devojka iz Singapura ušla je u njen krevet i počela da flertuje ne obazirući se na Kaćino odbijanje. Pošto je devojka bila krajnje uporna, Katarina je, kako tvrdi, „nokautirala devojku koja je odletela na drugi kraj sobe"!

3.jpg


Vesna bi da se slika za „Plejboj"!
Na tajnom ostrvu Biljana Cincarević je crtala Vesnu Zmijanac ugljem na kamenu, tvrdeći da će je naslikati kao „Golu Maju". Vesna je rekla da su je mnogi autori već slikali, ali da joj je najžalije što nije izašla u susret Olji Ivanjicki koja je imala veliku želju da uradi njen portret.
- Šta misliš, da li bi tražili da se slikam za „Plejboj"? - pitala je Vesna.
Uprkos Biljaninom odobravanju, Zmiki se brzo vratila iz mašte i rekla da bi to bilo moguće, ali pre 30 godina!

Izvor: Press
 
Natrag
Top