Ja govorim o realnom novcu sta cu.. realista... O banerima i pozicioniranju... I preduslovima za to... i lobiram za nagradu za tebe. Znaju "oni" o cemu ja govorim
Ti si meni sumljiva... previše ti toga znaš.:lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja govorim o realnom novcu sta cu.. realista... O banerima i pozicioniranju... I preduslovima za to... i lobiram za nagradu za tebe. Znaju "oni" o cemu ja govorim
Tu se sada proteze drugo pitanje zlato i SF parice, zar se one ne dobijaju na postovima. A da bi zaradili moramo da postujemo, da bi trosili moramo da ih zaradimo. Zar ovo nije podstrekivanje spama ili samo pogresno rezonujem?
Kako misliš podstrekivanje spama?
Pa na spamu se ne zarađuje...
Nisam znao da se zarađuje...:dntknw:Eleny, i ja bih, ali... Sad bih mogao dugo da ti objašnjavam kako vlast utiče na većinu ljudi, makar i na ovako mikro nivou kao što je forum, ali da izbegnem kilometarska objašnjenja, reći ću ti samo: Sujeta.
Death, zarađuje se i na spamu, vidiš to kad odeš u Valuta.
Ali što ja ne mogu da promenim potpis, nije mi jasno, neće pa neće... :dntknw:
Slazem se s Vladinim misljenjem...Ma... i to sa tim zlatom i SF paricama je klasicna prevara... msm... izvukose mi 1500 zlata za pp sanduce, koje se povecalo samo teoretski... a, na temi gde sam postavio pitanje o tome, niko se ne oglasava... vec treci dan...
I u cemu je onda svrha tog zlata i tih parica? Ako sa njima ne mogu nista da postignem, sta ce mi onda? :???:
Ne racunam ovde spam deo. Da bi zaradio neku paricu i koje kilo zlata moras da postujes i otvaras teme. Ako bi ceo off topic etiketirali kao spam onda da bi ljudi zaradili nesto rasirili bi se po drugim delovima foruma.
Ma kapiram ja to. Zato i kazem... Ali da ne tupimo o tome...Eleny, i ja bih, ali... Sad bih mogao dugo da ti objašnjavam kako vlast utiče na većinu ljudi, makar i na ovako mikro nivou kao što je forum, ali da izbegnem kilometarska objašnjenja, reći ću ti samo: Sujeta.
Death, zarađuje se i na spamu, vidiš to kad odeš u Valuta.
Ali što ja ne mogu da promenim potpis, nije mi jasno, neće pa neće... :dntknw:
Cim si ti mene prepoznao kao sumnjivu... i ti si meni sumnjivTi si meni sumljiva... previše ti toga znaš.:lol:
Ma kapiram ja to. Zato i kazem... Ali da ne tupimo o tome...
Cim si ti mene prepoznao kao sumnjivu... i ti si meni sumnjiv
Eleny i PYC ubačeni elementi... Mada to je već tema za špijune.
Ali nema jednog lika,
koji je i formalno započeo buku,
neki ga ovde znaju kao Bika,
ali u stvari, radi se o Vuku.
:mrgreen: