Član
- Učlanjen(a)
- 18.02.2010
- Poruka
- 4.679
A da u znak protesta svi krenemo poklanjati "poklone" onom tko je za ovo ogovoran?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A da u znak protesta svi krenemo poklanjati "poklone" onom tko je za ovo ogovoran?
Dobro jutro i Poklanjam članu nazad u Slobodne diskusije
Šta bi ste rekli osobi iznad da se probudite pored nje, Kako se trenutno osećate, Postavite pesmu...u spam
U stvari prvi deo zahteva je bitan za ovo drugo kako hoćete
Pitanje ti je na mestu.Htedoh i ja slicno da pitam nego,rekoh,da ne ispadnem samo ja vecito zbunjena :lol:.Evo,ja strajkujem i zbog vecitog manjka zahvalnica! wacko2
Ni tema dobro jutro nije spam po meni. Ne znam sta da kazem. Sem da iskomentarisem Kud plovi ovaj brod.
Ne znam na kakve "poklone"
Eno, ostavio sam jedan "probni balon".
Moram na posao, ako vam se dopada nastavite.
Kapiram da, ako smo vec u strajku, onda bi trebalo i da imamo nesto zajednicko u svemu tome... msm, neki zajednicki vid protesta... mozda ne bi bilo lose da neko iskopa neku dobru slicicu na datu temu, pa da svi strajkaci stave istu za avatar... ili tako nesto...
Ja svoj protest izrazavam tako sto ne pisem nigde gde se postovi broje, stopirao sam izbacivanje linkova...a, iskren da budem... da nije nekolicine ljudi ovde, prosto bih ugasio comp i zaboravio na ovaj forum... ali ne zelim da se odreknem druzenja sa tim istim ljudima i samo zato sam i dalje tu...
Ja cu teme vratiti gde su bile. A usput cu potegnuti pitanje ko je prebacio teme u spam.