I oni koji budu citali tvoje postove ce sigurno pomisliti kako eto ti nisi Jehovin svedok nego je bas sve istina sto govoris, a ta tvoja istina se slucajno poklapa sa doktrinom Kule strazare.
Mozda tebi ova ideja izgleda dobro da izigravas nekog ko nije Jehovin svedok i da pri tome pricas istu pricu kao i svi ostali Jehovini svedoci pre tebe.Zajednicko je da svi od reda podcenjujete sagovornike jer svet vidite kroz naocare Kule lazare.
Pogledajte prilog 42282
Nisi ni prvi ni poslednji koji je imao takvu ideju na ovom ili drugim forumima.Vi imate jednak problem, a to je da ste toliko navikli na jedan nacin razmisljanja koji vam je nametnut od Kule strazare da ni ne primecujete da se to na kilometar vidi.
Treba da znas da je za svakog ko poznaje doktrinu Kule lazare to veoma providno.
Ne odlazim slucajno na sastanke Jehovinih svedoka vec par godina, tako da ne moze niko da mi kaze kako nesto kod njih funkcionise.
Bas zbog toga mogu dobro da prepoznam sve sto su naucili od Kule lazare.
I opet te pozivam(i molim), kao i sve ostale Jehovine svedoke da oborite moje tvrdnje u vezi "najboljeg" prevoda Svetog pisma.
Znas vec:Google> Biblija Jehovinih svedoka Novi svet
@poelbuster
gdje si ti od istine kolega
kao i mnogi ovdje na forumu
daleko -daleko -daleko
i ti me krivo predstavljaš
pročitaj teme koje ja ovdje javno obajvljujem, koliko se one razlikuju od j.s.
pa mi reci ovdje pred svima i dokaži ili znaš i sam što slijedi
tvrdiš da ja iznosim nauk kao i nekakva kula stražara
e pa sada imaš priliku dokazati iz kule stražara
gdje tamo piše o Božjem Zakonu i 10.zapovijedi detaljno objašnjenje, kao ovo što sam ja postavio
gdje j.s. objavljuju istinu o sedam Božjih zala
gdje kula stražara govori o antikristu
kada to dokažeš onda imam još pitanja baš za tebe
sve ovo što sam te pitao ja sam postavio ovdje na forumu, sve ove teme su ovdje javno objavljenje do u detalje
mene si napao da imam istu objavu kao i oni
sada imaš priliku dokazati da sam j.s. ili da si ti doslovce "l......c" koji mene svrstava u vjersku zajednicu j.s. a ja to nisam
odmah da ti kažem na samom početku da j.s. NE SVETKUJU SUBOTU, da li svi ili samo neki to neznam 100%
jer
oni tvrde da kada bi čovjek morao i dalje svetkovati subotu onda bi morao svetkovati i šabatnu godinu
j.s. miješaju Zakon 10.zapovijedi sa zakonom gdje su izraelci svaku sedmu godinu odmarali od posla, to je bila ta šabatna godina
dragi moj kolega što me više budeš napadao, više češ se osramotiti ovdje javno
da li ti to zaista treba??????
znam da si ti na krivom putu i ja te ne optužujem radi toga
želim ti u duhu Kristovom da ti se otvore oći da spoznaš pravi Put Istinu Život
razmisli prije nego doslovce povedeš rat protiv mene ovdje ovako javno pred svim članovima
želiš li se razgovarati samnom o vjerskim pitanjima, nema problema, moj skype radi uvijek
dobro dobro razmisli, znaš kako kaže mudrac
sutra sam pametniji
a stara kršćanska škola uči da čovjek mora biti brz da sluša - spor da govori
svako dobro
100% sam siguran da ti je netko napunio uši da sam ja j.s. jer branim Ime Božje Jehova
iako se postavljaš prema meni neprijateljski, rušilački, ne zamjeram ti
jer nisi ti tome kriv, još uvijek ima nade da se spasiš
nauk koji ja iznosim uz pomoć, blagoslov Boga i Krista nije mogao srušiti ni sotona sa svojih 200 000 000 anđela koje je zaveo i prevario, nemože ga uništiti nijedna crkva, ni progonstvo ni smrt
zapitaj se onda zašto je to tako??
ja ču ti reći
jer Biblija je nakovanj na kojem se ama baš svaki "ĆEKIĆ SLOMIO"
sada si shvatio da "LUPANJEM, UDARANJEM, SUPROSTAVLJANJEM SVETOM PISMU"
gubiš dragocjeno vrijeme i ratuješ protiv Boga i Krista a ne protiv kršćanina
da li to zaista želiš kolega?
več si sada pao tvrdeći da sam j.s. jer ja svetkujem šabat kako treba a oni ne
hoće li te to zaustaviti da se srušiš dokraja ili?????
vidjećemo zar ne
također mnogi j.s. poriču da je Isus bio Sin Božji a ja tvrdim neporecivo da je Krist Božji Sin koji je ravan Bogu
blago onima koji će prepoznati glas koji govori kroz mene,
poziva ljude na pokajanje, pomirenje s Bogom