Ja stojim samo iza mojih reci, ne iza reci nekih drugih ljudi, tako da ti ja nijednom nisam uputio komentar da si: cinkaros, lazov, budala...verovatno da bi moderator reagovao na takve uvrede! ....ako te je neko nazvao idolopoklonikom, to nije uvreda, to je realnost!Dragi brate, ovo za Toseta mozda ekumenisti, ali Pravoslavci ne!!! cega se ja to stidim? Pogledajte vase postove u kojima sam ja cinkaros, idolopoklonik, lazov, budala i td. i td. pa zasto vi ovo pricate o meni, ne zato sto je to stvarno tako, vec zato sto ne mozete protiv istine i onda krecete da vredjate... Neka ste vi svi zivi i zdravi ja vama zelim sve najbolje, pa valjda ce vam se srce nekad otvoriti. A do tada Svako dobro... Ti si vec u nekoliko navrata pokazao da ne znas ni P od Pravoslavlja, tako da onog trenutka kad se informises javi mi se, mada tada nece biti potrebe da mi se obracas ovakvim tonom, jer ces shvatiti da si pogresio i videces kolika je Slava Bozija, a do tada pricaj sta god zelis... Sve najbolje...
A sto se tice ovakvog tona, to je jedini nacin da ti se pokusa ubaciti u glavu neke vrlo ocigledne stvari, koje su mnogo, mnogo bitne za nase spasenje, ako je tebi to mala stvar, ti nemoj uopste razmisljati o kritikama koje se upucuju modernom ''pravoslavlju'' ali izgleda da si i pored ociju slep,i pored usiju gluv!