Stara licna karta

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Molitva pre čitanja Svetog Pisma:

Gospode Isuse Hriste
Otvori uši moje da čujem i zapamtim reči Tvoje i izvršim volju Tvoju.
Otvori oči moje da vidim čudesa zakona Tvoga.

Molim te Bože moj,
prosvetli srce moje, jer mnogi, nadajući se samo na sebe i svoje znanje,
tumačili su Sveto Pismo po svome razumu pa su pali u zabludu i
"kada se građaše mudri - poludeše!"

Amin

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
90
стара питања-копрцање незнабожаца, и плитко орање... брчкање у плићаку, и чежњиво гледање на дубину...

Član
Učlanjen(a)
04.01.2010
Poruka
579
Svi mi pisemo i svi mi nesto znamo o Bogu. A istina je da niko ne zna nista. Sto je neko sigurniji da zna nesto i da je na pravom putu - bas taj je i u najvecoj zabludi.

Član
Učlanjen(a)
04.01.2010
Poruka
579
Izvinjavam se :) Meni je moja ostala na zurci. Znate, jedno ovlasceno sluzbeno lice mi je potrazilo i nisam je dobio natrag. Moze li JMBG?

Salim se :) Ovo nikada nije bila tema o licnoj karti vec o paranoji :)

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Bješe li ovo tema o ličnoj karti?

Ovi imaju zadatak da se ova tema pretvori u segacinu jer su sluge antihrista!
Mene to licno ne iznenadjuje jer vidim kakve su ovo osobe ovo je skup:ekumenista,sektasa i ko zna kakve jos sile djavolske koja hoce da razori i unisti sve Pravoslavno sto im se nadje na putu.Samo nemaju jos puno vremena da iznose svoje lazi i prevare zato su ovako navalili za njih ide kazna Bozija tako da im ne bi bio u kozi.Svi oni dobro znaju da ja pisem istinu samo sto to nece nikad priznati jer sluze demonima!Evo sve da ih skupis na gomilu vidio bi im na licima i ocima ko su i ko njima upravlja.Strpice se Kota jos tri godine nije problem;)!Kako to Gospod dragi uredjuje ja tek sad vidim ovo sto ne valja ce i da primi nove dokumente i tako ce gospod lakse crve da istrebi.:)

Član
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
165
Palite baklje, oblacite mantije i u pokrstavanje Kineza i Arapa :rofl: Ljudi, smesni ste mi. Ne postoji prava vera, vec cvrsta vera- ako ste toliko vec odani njoj, ne govorite drugima da prate vas put jer pravite negativnu energiju, ljudi po prirodi i evoluciji su individue i nezavisni, ne stado koje siba za pastorom. Ovo je 21. vek, upravo vek gde dominira sloboda misljenja, a neki ovde ta osnovna prava krse praznopricama i zaglupljivanjem clanova svojim ekstremizmom.

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
110
Ja sam uzeo novu ličnu kartu.

I još me službenica pita hoću li sa čipom ili bez nje.

- Kakva je razlika?

- Pa, na onim LK sa čipom, informacije o adresi stanovanja su upisane u čip. - Na ovim drugim pišu spolja. Ako zaželim da promenim adresu stanovanja, moraću da vadim novu LK, dok na ovoj sa čipom samo upišu novu. Manji troškovi, brže sve ide.

- Neka seko, daj ti meni onu sa čipom.

Nije mi službenica uzela DNK uzorak, nije me žigosala, nije mi čak ni skenirala rožnjaču. Samo sam , kao i ranije (kada sam u dva navrata vadio "stare" LK) dao otisak kažiprsta i potpisao sam se.

Jedina razlika je što nisam prljao prste mastilom pri davanju otiska i što se nisam potpisao na papiru. Sve sam obavio na namenskim uređajima koje su u posedu MUP-a. I da , nisam išao kod fotografa da me odere za 2 male slike.

Mislim, može li iko razuman pomisliti da ovo nalikuje na žigosanje i klasifikaciju na one koji su primili "znak" i one pravoverne?

Član
Učlanjen(a)
28.05.2010
Poruka
89
Ovi imaju zadatak da se ova tema pretvori u segacinu jer su sluge antihrista!
Mene to licno ne iznenadjuje jer vidim kakve su ovo osobe ovo je skup:ekumenista,sektasa i ko zna kakve jos sile djavolske koja hoce da razori i unisti sve Pravoslavno sto im se nadje na putu.Samo nemaju jos puno vremena da iznose svoje lazi i prevare zato su ovako navalili za njih ide kazna Bozija tako da im ne bi bio u kozi.Svi oni dobro znaju da ja pisem istinu samo sto to nece nikad priznati jer sluze demonima!Evo sve da ih skupis na gomilu vidio bi im na licima i ocima ko su i ko njima upravlja.Strpice se Kota jos tri godine nije problem;)!Kako to Gospod dragi uredjuje ja tek sad vidim ovo sto ne valja ce i da primi nove dokumente i tako ce gospod lakse crve da istrebi.:)

Sry, ali u ovoj temi ja vidim samo jednu osobu koja izvrće ove stvari na šegu. Vređaj se koliko hoćeš ali hrišćanstvo izlazi na zao glas najvećim delom zbog ljudi poput tebe i onih koji su u prošlosti pokušali da drže potpuni monopol i nad naukom i razumom pored istinske vere.
Nikada neću razumeti kako ljudi nisu u stanju da o pitanjima deizma i ateizma raspravljaju s mirnoćom. Mada, zamolila bih te da mi odgovoriš na moje pitanje o zlu u simbolima i/ili njihovom značenju- stvarno me zanima tvoje mišljenje van papagajskog ponavljanja verskih dogmi i pretnji ,,nevernicima''.

Poslednja izmena:
Natrag