Član
- Učlanjen(a)
- 04.01.2010
- Poruka
- 579
I to sto kazes
Ja budala nasao tebi da govorim i objasnjavam 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I to sto kazesJa budala nasao tebi da govorim i objasnjavam
![]()
Zar smo mi u nečijim ustima? Žvaće nas neko, šta li?
Vidim gos.urednice da slabo poznajete Sveto Pismo pa da vam objasnim sta je Gospod mislio kada je ovo rekao.Mi ljudi na zemlji ne zivimo od hleba i tako tih stvari vec od svake reci Gospodnje koja ozivljava sve.Dok nas Gospod spominje svojim ustima i svojim glasom mi cemo ziveti i bicemo upisani u knjigu zivota.A buduci da se neki drze sredine znaci da vide ko ce da pobedi i da se tome priklonu takve Gospod naziva mlake i bljuvotinjom!
I to sto kazesJa budala nasao tebi da govorim i objasnjavam
![]()
Pa, sad, da ne živimo od hljeba..., hm. Znaš kako glase ovi Njegoševi stihovi:
Sve ti, babo, vjerovat možemo:
Jahati se može na vratilo.
Može biti i mjedeno gumno.
Ma za lađu i vesla srebrna,
To ti niko vjerovati neće,
Jer je sasma premalena lađa.
Na ovo tvoje citiracu Gospoda Isusa Hrista, "A buduci tako mlak izbljuvacu te iz svojih usta i izbrisati iz knjige zivota"!
Pošto vidim da si zagriženi hrišćanin, mogu li da te podsetim da je osnovna ideja novog zaveta da se veličina ljudskog duha meri njegovom širinom, ne isključivošću, kao i da je sam Isus rado boravio među carinicima i posrnulim ženama, ljudima odbačenim od strane društva.
Čitala sam tvoje postove u kojima se zalažeš za... spasenje članova, ali zar zaista misliš da je hrišćanstvo jedini put ispravnog života, i štaviše da je, upotrebiću drugi primer, zla osoba koja nosi obrnuti pentagram, a nema ni svest o njegovoj simbolici, kamoli zlu nameru. Ista je stvar i sa ovim ličnim kartama. Ne vidim u njima nikakvu simboliku zaveta zveri, a iskreno ni neku ,,potpunu kontrolu'' nad nama pomoću njih od strane države kao što je Srbija
P.S. Nemam nameru te vređam, niti imam išta protiv Novog zaveta, ok?
Jeremija,Kalimercica hoce da ti kaze da ne upozoravas narod na biometriske dokumente i na antihristov zig vec da to kao ona prava Pravoslavka prihvatis.Nemoj slucajno da se bunis Jeremija treba svi da ga prihvatimo i da nas Gospod odbaci i izbrise iz knjige zivota!E to je doticna gospodja mislila.Mozda ako bi promenila boju kose drugacije mislila ko ce ga znati:dntknw:
Bog nikom ne oduzima zivot...Bog je davalac zivota, a mi smo ti koji biramo smrt, Bog nam je dao Sveto pismo po kojem treba da zivimo, sve suprotno od toga vodi u smrt...Majka izgubi sina u ratu i kako je to Bog dozvolio? Ona "Ga" kune i nikad "Mu" nece oprostiti. Svestenici ce je tesiti da je to deo "Viseg Plana". Ok, znaci on moze da unistava zivote po svojoj proceni jer ih je stvorio? Jel to isto znaci da majka ima pravo da ubije dete koje rodi?
Jedna je vera, nema tu podjele, vera u Boga stvoritelja...Druga stvar. Gresnici. Ateisti ili ljudi druge vere. Sta sa njima, na lomacu? Pobiti? Gresnik ce se mozda i "iskupiti" za saku napamet naucene molitve i malo suzica, a sta ce biti sa 2/3 planete? Sodoma i Gomora?