Šta žene žele da promene na muškarcima

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ja nikoga ne mjenjam...Pa sta sam...Kad nekoga zavolim zavolim ga bas zbog njegovih vrlina ali isto tako i zbog mana...Sve i da uspijem ga promjenim ko zna da li bi mi poslije bio interesantan...jer to vise nije on...:give_rose:
Vidiš, ja se na primer trudim da kod devojke promenim neke stvari za koje mislim da su loše ( navike, predrasude, razmišljanja), i očekujem da i ona meni skrene pažnju na moje greške koje pravim, ako bar ništa drugo-ono da postanem bolji čovek... ;)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
ne mogu da verujem ..sta ovde procitah..moram jos jednom da protrljam oci da vidim da li sanjam..dzontra me odusevljava svakog dana u svakom pogledu sve vise..:)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
mnogi muskarci treba da ostanu ono sto jesu. jer cim krenu sa promenom onaj koji je to od njih zahtevao im obavezno zavuce stiklu tamo gde se najmanje nadaju a gde najvise boli .....

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
mnogi muskarci treba da ostanu ono sto jesu. jer cim krenu sa promenom onaj koji je to od njih zahtevao im obavezno zavuce stiklu tamo gde se najmanje nadaju a gde najvise boli .....
ne verujem bleki da to ide tako..verovatno promena nije bila vidljiva golim okom..yes3 sigurno se nije trudio dovoljno..:blum3:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Zena je sa nekim muskarcem zato sto joj se on dopada,logicno.Na pocetku je sve bajno i sjajno,i kako veza napreduje pojavljuju se bazznacajne sitnice koje bi mozda ona mogla da promeni.I lavina krece...I kada bi zaista mogla da ga promeni bio bi to jedan fotoshop koji bi pre licio na karikaturu nego na osobu.Verujem da nam je svima tesko da se menjamo,jer valjda svi radimo i ponasamo se onako kako mislimo da je ispravno.Iskreno verujem da su moguce jedino sitne promene,sve ostalo ne vodi na dobro.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Za mene je to nemoguca misija..koliko god da se trudis da ga promenis neces uspeti..narocito ako je po prirodi tvrdoglav, pa kasnije ako i zna da gresi u necemu, nece promeniti to sto trazis od njega iz inata.... Jeste, tu su u pitanju sitnice koje nam smetaju,ali zajednicki zivot, zivot udvoje, trazi puno kompromisa i uskladjivanja jednog sa drugim. Ali kad bi znali da za tu jednu ucinjenu uslugu mogu dobiti mnogo vise postovanja i ljubavi od nas, verovatno bi ucinili to sto trazimo bez pogovora. Ali......

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Pazi, pričamo o pozitivnim promenama, sitnicama, "minusima" koje svako od nas ima, možda lošim i ružnim stvarima koje radi, a ne bi trebao! I nema tu nikakvih zahteva, jer kad takvim načinom neko od mene hoće nešto-dobije samo još gore, e onda namerno pišam uz vetar! ;)

Natrag