Šta žene žele da promene na muškarcima

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ja nikoga ne mjenjam...Pa sta sam...Kad nekoga zavolim zavolim ga bas zbog njegovih vrlina ali isto tako i zbog mana...Sve i da uspijem ga promjenim ko zna da li bi mi poslije bio interesantan...jer to vise nije on...:give_rose:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Eh..puste zelje....

Mozda kada se oni ne bi toliko trudili nas da promene ne bi bilo potrebe da i mi nesto

menjamo na njima...ali smatram da muskarci vise zele da promene nas :(....

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Eh..puste zelje....
Mozda kada se oni ne bi toliko trudili nas da promene ne bi bilo potrebe da i mi nesto
menjamo na njima...ali smatram da muskarci vise zele da promene nas :(....

moze biti ali i ne mora. ja na zeni ne bih menjao nista. ajde sad, neka se cude zasto ali reci cu zasto. ako mi se ne svidja, ja bih to morao da znam unapred pa necu ni biti sa onom koja mi se ne svidja. isto trebate i vi da uradite. a ako je to ona druga prica, pa se on vremenom iskvari [slucajevi su brojni], onda ga mozete promeniti ali samo ako on to bude zeleo. to je cela tematika ...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
moze biti ali i ne mora. ja na zeni ne bih menjao nista. ajde sad, neka se cude zasto ali reci cu zasto. ako mi se ne svidja, ja bih to morao da znam unapred pa necu ni biti sa onom koja mi se ne svidja. isto trebate i vi da uradite. a ako je to ona druga prica, pa se on vremenom iskvari [slucajevi su brojni], onda ga mozete promeniti ali samo ako on to bude zeleo. to je cela tematika ...
kako ti to mozes znati unapred da ti se neka zena ne dopada..bas me zanima?mozda bih pravila bolje izbore da imam recept..hajde reci..sto si takav..:dntknw:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
kako ti to mozes znati unapred da ti se neka zena ne dopada..bas me zanima?mozda bih pravila bolje izbore da imam recept..hajde reci..sto si takav..:dntknw:

pa ja necu sa curom odmah da udjem u nesto ozbiljnije... mislim, da li si ikada cula za period upoznavanja, nekoliko dana je sasvim dovoljno za ulazak u vezu ako su namere iskrene i ako ne postoji skrivanje licnosti [sto mene licno uzasava]. za brak je potrebno mnogo vise. da se olako ulazi u brak oni ne bi ovoliko pucali. za savrsenstvo braka je potrebno pre svega uzajamno postovanje medju partnerima - na tome se sve ostalo gradi

Član
Učlanjen(a)
29.12.2009
Poruka
16
da shvate i pocnu voleti zaista iz reci u dela ljubavi,stub svake veze jeste upravo ona i ona se za to bori,jedna dusha a dva tela,najbitnija vrlina u ljubavi i jeste zaista duhovni dar ljubavi izmedju tih dvoje ljudi..kada se tim putem krene stici ce se do iskrene ljudske ljubavi koja nije savrsena ali dva coveka koja su vezani istim srcem i jednim duhom ,mogu mnogo postici,ipak telesna ljubav je takodje vazna u opstanku ali koren se nalazi pre svega u duhovnoj.
Ona i on su jedno i njihova razmisljanja priblizna razumljiva,tolerantna,i kada se ovo shvati,ona to i zeli od njega ili da tezsi toj izmeni...

Natrag