hehehe istina..suva istina..:yea:ali to je vec jako..jako tesko..Samo ponasanje i nacin razmisljanja...nista drugo......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hehehe istina..suva istina..:yea:ali to je vec jako..jako tesko..Samo ponasanje i nacin razmisljanja...nista drugo......
hehehe istina..suva istina..:yea:ali to je vec jako..jako tesko..
komso..ajd da te naucim nekoliko pokreta..na mesecini ..mozda naucis da igras..kako muzika svira..kao u cirkusu kad masiraš životinju da nauči pokrete,. hhahahahahhahahaha
Eh..puste zelje....
Mozda kada se oni ne bi toliko trudili nas da promene ne bi bilo potrebe da i mi nesto
menjamo na njima...ali smatram da muskarci vise zele da promene nas....
kako ti to mozes znati unapred da ti se neka zena ne dopada..bas me zanima?mozda bih pravila bolje izbore da imam recept..hajde reci..sto si takav..:dntknw:moze biti ali i ne mora. ja na zeni ne bih menjao nista. ajde sad, neka se cude zasto ali reci cu zasto. ako mi se ne svidja, ja bih to morao da znam unapred pa necu ni biti sa onom koja mi se ne svidja. isto trebate i vi da uradite. a ako je to ona druga prica, pa se on vremenom iskvari [slucajevi su brojni], onda ga mozete promeniti ali samo ako on to bude zeleo. to je cela tematika ...
kako ti to mozes znati unapred da ti se neka zena ne dopada..bas me zanima?mozda bih pravila bolje izbore da imam recept..hajde reci..sto si takav..:dntknw: