- Učlanjen(a)
- 10.07.2010
- Poruka
- 2.773
Oprosti mi na uplitanju u razmenu mišljenja ali samo da ti pomognem ne u logici jer vidim da je kod tebe ta strana razvijena,nego u iskustu o kojem govori komentar na koje ti daješ recimo primedbe.Poštujem tvoje mišljenje koje je izraz tvoje svesti i hvala Gospodu da je takva ali verovatno nemaš životnog iskustva jer vidim iz tvog profila da si student.
Mišljenja sam da kada dvoje u vezi postanu prijatelji oni samo kvalitativno nadograde ljubav koja je proizašla iz zaljubljenosti.
Dakle prijateljstvo nije prestanak ljubavi ono samo tu ljubav izdiže na viši stadij odnosa i poverenja.
U pravoj i iskrenoj vezi gde su oba partnera uložili svoje emocije ljubav nestane kada nestane i prijateljstva u vezi.
Mišljenja sam da je prijateljstvo osnov svake dobre i prave veze.
Niti možeš voliti niti spavati sa nekim ko ti nije prvo prijatelj. To i jeste razlog moje tvrdnje da se prvo postane prijatelj i to prijateljstvo treba nadograđivati jer je ono osnov svega.
To nadograđivanje ovisi o mašti oboje u vezi.Šta je mašta veća to je i nadogradnja veselija i više ima uspeha.
Oprosti netvrdim da sam u pravu,nego je ovo samo moje razmišljanje.
Pozdrav.
Konačno da me neko shvati. Nemaš pojma koliko si blizu.
A ono za studenta-crče od smeha. Nije valjda da zvučim kao student.
Pa ne govorim ja ovo iz glave, nego iz iskustva.
Dodato posle 20 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Uf kakva rasprava za pocetak jutra. Htela si da kazes da su svi muskarci deca koja nikad ne odrastu. :yea::yea::yea:
Vrlo dobro sam te razumeo.
Samo ne volim sto generalizujes i sto ides sa nekom predrasudom.
Niismo svi deca :blum3::blum3::blum3:
Jesmo ponekad i ja deteta u sebi se nikada necu odreci.
I stvarno ne vidim sta tu ima za nerviranje
Uopšte nemam predrasuda i volim to dete kad neko ima u sebi. I ja ga imam.
Poslednja izmena: