Šta žene iritira kod muškaraca?

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Aaa, tu ste žene, noćne ptice... :)
Izvinjavam se, pomešao sam teme. Net mi je nešto jako usporen, pa treba čitava večnost da otvori stranicu. Zaboravih i gde sam bio...
Nastavite bez ovog mog odgovora... sorry

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Čitajući komentare opet se vide muško-ženski odnosi koji se pokazuju i u komentarima.
Iako se nepoznajemo spremni smo pokazati koliko smo netolerantni i "moćni" kada imamo prema kome biti,kada se uvučemo u našu sigurnost postojanja.Volio bih čuti koju promenu doživi ta sigurnost,"moć" kada ostane sama.
Ja bih rekao ovo-
Kada uhvatis sebe kako mislis, sebi nerazumne misli - misli koje negiraju tvoju najvisu ideju o necemu - misli na osobu pored sebe! Misli na njenu snagu i njen um. Ako mislis da si potisten, da se nista dobro ne moze dogoditi - misli na nju-na osobu pored sebe! Misli o tome kako to ona I na koji nacin izazi iz problema. Ako misliš da je svijet los, ispunjen negativnim dogadjajima - misli na nju-na osobu pored sebe! Misli o njenoj dobroti o njenoj velicini. Ako misliš da ti zivot propada, i cini ti se da ga nikad neces moci ponovo skupiti - misli na nju-na osobu pored sebe! Misli na njenu kolicinu energije potrebne za to da te trpi. Mozes li izvjezbati sebe da to uradis - misli na nju-na osobu pored sebe i uci od nje.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.05.2010
Poruka
156
.."ljudi se biraju prema svojim manama"..reče Tolstoj...vrline svima odgovaraju..i zaista i ja mislim tako..nekim ženama neke mane manje smetaju ili ih gotovo ne primećuju dok pak drugima te iste mane idu toliko na živce da ih izluđuju...
ja lično mislim da jednu dobru vezu čini kompromis...i razgovor..gde se dvoje ljudi koji se vole usklađuju jedno prema drugom..svaka žena je priča za sebe i svaki muškarac takođe tako da se treba dobro upoznati..ima jedna divna knjiga "muškarci su s'Marsa a žene s'Venere" koja upravo opisuje sve razlike među polovima.
Meni najviše smeta prostakluk svih vrsta..bilo u kupatilu..kuhinji,u životu..pri razgovoru..prosto ne mogu da podnesem kada je neko prost..ne vodi računa ni o čemu i ne trudi se da ostavi utisak...ne mogu da podnesem kad postoji manjak empatije za partnerku...mislim da se u vezu ipak treba ući glavom..a ljubav treba da posluži da izvadi fleke..u ovakvim situacijama....:yea:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Čitajući komentare opet se vide muško-ženski odnosi koji se pokazuju i u komentarima.
Iako se nepoznajemo spremni smo pokazati koliko smo netolerantni i "moćni" kada imamo prema kome biti,kada se uvučemo u našu sigurnost postojanja.Volio bih čuti koju promenu doživi ta sigurnost,"moć" kada ostane sama.
Ja bih rekao ovo-
Kada uhvatis sebe kako mislis, sebi nerazumne misli - misli koje negiraju tvoju najvisu ideju o necemu - misli na osobu pored sebe! Misli na njenu snagu i njen um. Ako mislis da si potisten, da se nista dobro ne moze dogoditi - misli na nju-na osobu pored sebe! Misli o tome kako to ona I na koji nacin izazi iz problema. Ako misliš da je svijet los, ispunjen negativnim dogadjajima - misli na nju-na osobu pored sebe! Misli o njenoj dobroti o njenoj velicini. Ako misliš da ti zivot propada, i cini ti se da ga nikad neces moci ponovo skupiti - misli na nju-na osobu pored sebe! Misli na njenu kolicinu energije potrebne za to da te trpi. Mozes li izvjezbati sebe da to uradis - misli na nju-na osobu pored sebe i uci od nje.

Mislim da si promašio temu..lepo je kada je voljena osoba motiv za sve lepo....i kada je ljubav prema njoj pokretačka snaga za prevazilaženje svega..ali pitanje se postavlja da li znaš šta je to kod tebe što iritira tvoju dragu???ili možda misliš da si savršen?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
.."ljudi se biraju prema svojim manama"..reče Tolstoj...vrline svima odgovaraju..i zaista i ja mislim tako..nekim ženama neke mane manje smetaju ili ih gotovo ne primećuju dok pak drugima te iste mane idu toliko na živce da ih izluđuju...
ja lično mislim da jednu dobru vezu čini kompromis...i razgovor..gde se dvoje ljudi koji se vole usklađuju jedno prema drugom..svaka žena je priča za sebe i svaki muškarac takođe tako da se treba dobro upoznati..ima jedna divna knjiga "muškarci su s'Marsa a žene s'Venere" koja upravo opisuje sve razlike među polovima.
Meni najviše smeta prostakluk svih vrsta..bilo u kupatilu..kuhinji,u životu..pri razgovoru..prosto ne mogu da podnesem kada je neko prost..ne vodi računa ni o čemu i ne trudi se da ostavi utisak...ne mogu da podnesem kad postoji manjak empatije za partnerku...mislim da se u vezu ipak treba ući glavom..a ljubav treba da posluži da izvadi fleke..u ovakvim situacijama....:yea:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Mislim da si promašio temu..lepo je kada je voljena osoba motiv za sve lepo....i kada je ljubav prema njoj pokretačka snaga za prevazilaženje svega..ali pitanje se postavlja da li znaš šta je to kod tebe što iritira tvoju dragu???ili možda misliš da si savršen?
Ljubav i nemoć su suprotnosti zdravlju i iscjeljenju, i pojavljuju se u vašoj stvarnosti
po vašem nalogu. Ne možete biti nesretni i slabi, a da niste na nekom nivou prouzrokovali
svoju slabost, možete ponovo biti zdravi i sretni u trenutku samo ako to odlučite. Duboka
osobna razočarenja su odgovori koji su izabrani, a ljubav je rezultat samo osobne svesti
Ono šta sam ja činio a šta nije pasapo njo "mojoj zvezdi vodilji" je moja pričljivost,moje hvaljenje
time šta ju samo poznajem a ona mi nije dala nikakav povod da ju predstavim kao moju jer i nije moja.
To je samo jedan od razloga,a drugi je moj vokabular koji je u stanju moje opuštenosti bivaona nivou
jednog konjušara.Tu ste lepo rekli da vas smeta prostakluk svih vrsta a ja ću reći da iako nikada nisam

grubo prostačio ali sam prostačio.
Sada su sve te ANOMALIJE stvar prošlosti ali i naša moguća vezanost je isto takva.
Neznam jesam li vam odgovorio na vaše pitanje ali to jeste tako.
Savršen nikada nisam bio a niti ću biti,samo pokušavam biti drukčiji ali kasno Marko na Kosovo stiže.
Neznam jesam li zadovoljio vašu radoznalost.
Jednom sam joj napisao i ovo:

[FONT=&quot]...Volim te, tako htio je Bog...[/FONT]

[FONT=&quot]Volim te, priznajem ti sve
Nosim te u sebi [/FONT]

[FONT=&quot]Pustio te nikad NE bi, [/FONT]
[FONT=&quot]NE, NE brini se,
Nebo cuva nasu ljubav I u nas vjeruje
Ja Sam znao DA postojis negdje ti
DA ces doci I uz mene ostati...
Volim te, tako htio je Bog
DA zivim ja svoj zivot uz tebe jedini,
Volim te jako, tako htio je Bog
DA nosim ja tvoje srce zauvijek pored svog.
Volim te, lako govorim ti to
Same reci teku iz mog srca,
Sasvim iskreno I dok sanjam te
Nebo cuva nasu ljubav I u nas vjeruje,
Ja Sam znao DA postojis negdje ti
DA ces doci I uz mene ostati.

kasno se Marko probudi!!!

[/FONT]

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.05.2010
Poruka
156
Dragi zjovane..lepo je čuti da je jedan muškarac sposoban toliko da voli...ali prosto postoje ljudi koji se po manama biraju.....treba tragati za srodnom dušom..i nikad od traganja ne odustajati pozz

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Dragi zjovane..lepo je čuti da je jedan muškarac sposoban toliko da voli...ali prosto postoje ljudi koji se po manama biraju.....treba tragati za srodnom dušom..i nikad od traganja ne odustajati pozz

Postovana Seheresada vi kažete da se ljudi po manama biraju-to mi liči na to da svako voli negativnosti i da bira one kojima je i on-ona skloni.Kod mene stoje stvari malo drugačije osobno vrednujem vrline neke osobe,njenu prizemnost,stabilnost,ustrajanost.
Motivsanost za nečim šta ima ili će imati vrednost u njenom-njegovom životu.Cenim borca a ne nekoga ko ide utabanim stazama nepitajući se šta je na tim stazama,zato sam joj napisao i ovo:

Puštam da voda klizi , da spere sve te gušece osećaje sto me pritiskaju, svaki put, svaki dan. Telo je samo ljuska, omotač duse, od tela najlakse mogao bi se oprostiti. Tvog ili svog. Emocije. Gusto utisnute u mene. Nema koju ne poznajem. Sve ih znam. Oduvek,cini mi se. Emocijama ne baratam, ni ne kontrolisem ih. One oduvek vladaju samnom. Ponosan sam bio na njih. Pitao se uvek zasto su mene izabrale, sve te emocije sto oznacavaju slabost? One druge, odredjene su za druge, jace. Hrabar ili kukavica? Uvek sam bio u nedoumici. Trazis da ih se odreknem, da vladam sa njima. Nisam po ukusu danasnjice. Po tvom ukusu. Nisam ni po svom. Mada sebe ipak volim. Ne mogu biti drugaciji. Ako se zbog tebe moram odreci emocija, ne mogu, zaista. Radije se odricem tvoga tela. I svoga. Odricem se svih neobecanih noci i dana. Odricem se takve ljubavi, kada drugacije nemas.
Nemoj misliti da ne zalim, ni da previse zalim. Nemoj uopste misliti o meni. Sada ni ubuduce. A znam da hoces, verujem da hoces. Svaki put, svaki dan. I kad prodjem pored tebe, i kada te gledam, I kada se smejem, I kada se pitam - sta ti ustvari mislis, i kada te dodirujem samo pogledom, a ruke drzim u dzepu, znam da mislis na mene. I znas da ja mislim na tebe. Sada I ubuduce.
I ako ti obecam, sto puta u svakom danu, ti tako dobro znas da ja necu odrzati svoje obecanje. A znas da gaa ni ne dajem da bih ga odrzao. Ti me pustas da obecam, a ja obecam da bi me pustila da ga prekrsim. Kada ti kazem da te volim, kazes mi da ne smem! Ma ko mi zabraniti to moze? Voleti se moze na hiljadu i jedan nacin!
Odrekao sam se mnogo cega, onoga sto sam smatrao manje vaznim, Ali osecanja ne mogu! Mozda i kod tebe izmedju svih hiljadu i jedan, postoji neki samo za mene? Kad kazem mozda, znam da postoji. Pitas me zasto bas ti? Ispricacu ti jednom…

Poštovana Seheresada oprostite šta sam u ovo naše prepisivanje stavio svoj život i sa njim vas tako moguće opteretio ali nemogu pisati o "Janku" kada neznam šta on misli.Pitali ste me šta ja mislim dali sam savršen pa sam vam morao objasniti u čemu je moje nesavršenstvo i kako se ja sa njim nosim. još jednom oprostite mi na ovoj privtizaciji vaše prisutnosti na ovoj temi.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.05.2010
Poruka
156
Znači li to da je vaša velika ljubav prema vašoj dragoj ustvari mana koja joj smet?? da li velika ljubav može biti mana koja guši i smara..???

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Znači li to da je vaša velika ljubav prema vašoj dragoj ustvari mana koja joj smet?? da li velika ljubav može biti mana koja guši i smara..???

Potpuno ste u pravu sa tom tvrdnjom,nisam bio niti svestan koliko sam opteretio to divno biće ali rekoh vam kasno se Marko probudi, boj se završi i ostadoše samo divne uspomene na taj trenutak koji će ostati opisan zlatnim slovima za mog života.
Moram vam reći i ovo,ta divna osoba me vratila među živi svet svojom dobrotom i svojom staloženošču na čemu sam joj jako zahvalan i verujem da ona to zna.
Žao mi je samo šta je moja nestrpljivost bila toliko velika da sam njenu dušu i njen život toliko opteretio.da mi je vratiti kalendar nazad ...
Možda ni ove teme nebi bilo.Da mi je vtatiti vreme ovde:

[FONT=&quot]Ako me pitaš zasto sam
Se zaljubljio u tebe
Odgovorit ću ti glasno da te samo ludo volim.
[/FONT]
[FONT=&quot]Zaljubljen sam bio mnogo puta
Ali nikada nisam volio,
Jer nepoznato mi bijase to
Zedan sam bio i ti me napoji
Osmjesima I pogledom svojim
Gladan sam bio i ti me nahrani
Prelijepim licem svojim.
Zatočenik Dunava I Futog,
[/FONT]
[FONT=&quot] ti me oslobodi, dusom svojom,
Sumnji I predrasuda mojih.
Bolestan sam bio I ti dođe
Iscjeli me rečima svojim
Ja stranac bijah I ti me prihvati
[/FONT]
[FONT=&quot]Iskeno, nevino i čisto
Veličinom duse svoje
Ljubav moju ti razbudi
I kako da te ne ljubim pčelice moja
[/FONT]
[FONT=&quot]Kad ti si ljubav sama
Iako znam da Gospod nam
[/FONT]
[FONT=&quot]Puteve ukrsti iz njemu poznatih razloga,[/FONT]
[FONT=&quot]Cekam da se[/FONT][FONT=&quot] sreća,radost rodi I nas spoji.[/FONT]
[FONT=&quot]Dok sudbina mi oblikuje pute života moga[/FONT]
[FONT=&quot]Ja cu uvek kroz tebe videti
Voljenog Boga
[/FONT]

Poslednja izmena:
Natrag