verovatno to sto ponavljas par puta umesto da ucutis?!
Xe..xe..verovatno..ali kad bi mi rekao sta ga sve nervira..ne bi se dobro proveo....:aggressive:......:lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
verovatno to sto ponavljas par puta umesto da ucutis?!
Čitajući komentare opet se vide muško-ženski odnosi koji se pokazuju i u komentarima.
Iako se nepoznajemo spremni smo pokazati koliko smo netolerantni i "moćni" kada imamo prema kome biti,kada se uvučemo u našu sigurnost postojanja.Volio bih čuti koju promenu doživi ta sigurnost,"moć" kada ostane sama.
Ja bih rekao ovo- Kada uhvatis sebe kako mislis, sebi nerazumne misli - misli koje negiraju tvoju najvisu ideju o necemu - misli na osobu pored sebe! Misli na njenu snagu i njen um. Ako mislis da si potisten, da se nista dobro ne moze dogoditi - misli na nju-na osobu pored sebe! Misli o tome kako to ona I na koji nacin izazi iz problema. Ako misliš da je svijet los, ispunjen negativnim dogadjajima - misli na nju-na osobu pored sebe! Misli o njenoj dobroti o njenoj velicini. Ako misliš da ti zivot propada, i cini ti se da ga nikad neces moci ponovo skupiti - misli na nju-na osobu pored sebe! Misli na njenu kolicinu energije potrebne za to da te trpi. Mozes li izvjezbati sebe da to uradis - misli na nju-na osobu pored sebe i uci od nje.
Ljubav i nemoć su suprotnosti zdravlju i iscjeljenju, i pojavljuju se u vašoj stvarnosti.."ljudi se biraju prema svojim manama"..reče Tolstoj...vrline svima odgovaraju..i zaista i ja mislim tako..nekim ženama neke mane manje smetaju ili ih gotovo ne primećuju dok pak drugima te iste mane idu toliko na živce da ih izluđuju...
ja lično mislim da jednu dobru vezu čini kompromis...i razgovor..gde se dvoje ljudi koji se vole usklađuju jedno prema drugom..svaka žena je priča za sebe i svaki muškarac takođe tako da se treba dobro upoznati..ima jedna divna knjiga "muškarci su s'Marsa a žene s'Venere" koja upravo opisuje sve razlike među polovima.
Meni najviše smeta prostakluk svih vrsta..bilo u kupatilu..kuhinji,u životu..pri razgovoru..prosto ne mogu da podnesem kada je neko prost..ne vodi računa ni o čemu i ne trudi se da ostavi utisak...ne mogu da podnesem kad postoji manjak empatije za partnerku...mislim da se u vezu ipak treba ući glavom..a ljubav treba da posluži da izvadi fleke..u ovakvim situacijama....:yea:
Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Mislim da si promašio temu..lepo je kada je voljena osoba motiv za sve lepo....i kada je ljubav prema njoj pokretačka snaga za prevazilaženje svega..ali pitanje se postavlja da li znaš šta je to kod tebe što iritira tvoju dragu???ili možda misliš da si savršen?
Dragi zjovane..lepo je čuti da je jedan muškarac sposoban toliko da voli...ali prosto postoje ljudi koji se po manama biraju.....treba tragati za srodnom dušom..i nikad od traganja ne odustajati pozz
Znači li to da je vaša velika ljubav prema vašoj dragoj ustvari mana koja joj smet?? da li velika ljubav može biti mana koja guši i smara..???