Ja pa u zivotu nisam mogo da odgledam teniski mec dva minuta, skoro da i ne znam sta onde moze da se vidi. Trenutno se razmisljam da pogledam uz pivo krkanje sa kecerima, u stvari razmisljam se kad bi neko napravio filmsku montazu sa kecerima politicarima. Uh sto volim kad vidim reportazu, politicar nesto zeznut, place i grca dok mu pauk odnosi kola ili zateko obiven mu stan i nestali mu snimci sa starletom u akciji.
Deco, a jel gledo neko skoro, njihove negodovstine preko ovog spijunskog programa, sto koristi web kamerice i digitalni televizori. Kaze se da je svakodnevni zivot Srpskog politicara, poseban slagvort medju undergraund fanovima, cak postoji i kladionica, ko kad vi recimo gledate Parove, tako ovi gledaju ove preko digitalne i klade se.
Jel zna neko podesavanja, znaci setings za digitalnu radar sistem, koji obuhvata i klozet, htedoh da napravim kladionicu berzu, o pustanju politickuih golubova, elem, ako nego zna tajna podesavanja za infra-radar digi kameru, to bi mi znacilo...zauvek zahfalan, vas Smiljan.