Šta radite dok čitate ovo?

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Na tvoju žalost, tu sam Bazlik. Ako ne vidim odmah, vidim kasnije pa obrišem. Opomenula sam te, više neću. Ova dva posta sam ti ostavila iako blage veze sa temom nemaju, ali ipak je ovo deo za spamere, pa spamuj temu, šta da ti kažem... Ali linkove ne ostavljaj inače ćemo tako u krug dok ne preteraš pa zaslužiš ban.
U svakom slučaju, želim ti sve najbolje. :)

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Meditiram....i upravo su dva crnca usla na vrata...dok me troica gledaju kroz prozor....ova dvojica stoje na dva metra od mene ,ali ne prilaze jer mi desna ruka blago miluje podmazanu katanu...sa levo oko ih promatram ,dok mi je desno u stanju transa ,a ovo kucam s jezik....sa spoljne strane kuce cuje se rad motora,po zvuku bih rekao harli dejvidson ,al moz da bude i tomos ,sve mi se izbrkalo......letargicnim pokretom oka uocavam da jedan od crnaca nesto levom rukom mulja po djepu .....vadi neku flasicu roze boje i naljeva se....ne zam sta je to ,ali primecujem da su pocele da mu rastu dlake na glavi od toga.....polako skrecem pogled na ovog drugog i uocavam da me on promatra sa strane....gleda u desnu stranu ,a oci su mu uperene na levo ka meni,ko kucence me gleda....prosto mi dodje da ga pomilujem po glavu ,al se plasim da me ne ujede....i dalje stezem katanu za svaki slucaj...i ne mogu da shfatim dal je ovo istina il mi se pricinjava....u daljini cujem da neko cepa drva ...izgleda da je jutro doslo ....moram da ustanem ,pa sta bude i dalje stezem katanu za svaki slucaj....
samuraj_1.jpg
%20%20(5).jpg

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Tebi baš nije lako. ;)

Pijem jutarnju kaficu i gledam šta ima novo na forumu... :)

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Pa vidis i sama ne moz covek na miru ni da meditira....el oni bas nadju tokom seanse da urlaju...
braveheart-1995-3873-334249879.jpg
.....
Moracu od sada da zkljucavam vrata i da stavljam vokmen,al i to ima svoj autsajd....

Natrag