Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vremenski da pomeriš za kasnije sate... Pivo ili špricer...špricer...bolje osvežava a i ako meso dobro legne da ne remetiš svoj mir skakutanjem da wc-a, zbog piva yes3
Koji sad prasići, nisi valjda završila na farmi, kao deo neke radne terapijeOtisla na svoje heppy place......prasici mi idu na zivce....:vorred:
Jesi lud nemoj samo da izgoriš u želji pa da ti od alkohola proključa želudac yes3Meni sve dobro legne, i ludih gljiva da se nažderem, ništa. A kompjuter mi je u klozetu, nema potrebe da skakućem do tamo, već sam tu.
Pijem kafu, slusam Lynyrd Skynyrd, .....
Opet isto kao i juče, ja sad pijem drugu ali i slušam ono što su postavljali drugi članovi...
Moja farma se sastoji od tri praseta...bolja radna i psiho terapija mi nije potrebna..Sa njima imam toliko tretmana da mi nijedan psihijatar ne bi pomogao..ali...nekako su slatki..volim ih najvise na svetu...
Ipak ponekad mi tako idu na zivce da sam morala da izmislim svoje heppy place u glavi i gde odem s vremena na vreme da slusam omiljenu pesmicu...Eto Death...u tome je stvar...kad budes imao svoju farmu znaces o cemu govorim...
Ja i nemam nešto taj problem u poslednje vreme. Da, ništa bez kafe... Ali nekako ne mogu Skynyrd, mislim tako nešto, više mi legne neki nu metal. Mislim jeste sve to industrija ili ti hemija ali nosi malo sirovosti koja mi baš treba da se skoncentrišem odnsono da ispravim oči za početak yes3Imam problem sa budjenjem ..... Mora kafica .... A Skynyrd su nekako dobri za te stvari .... :yea:
Moja farma se sastoji od tri praseta...bolja radna i psiho terapija mi nije potrebna..Sa njima imam toliko tretmana da mi nijedan psihijatar ne bi pomogao..ali...nekako su slatki..volim ih najvise na svetu...
Ipak ponekad mi tako idu na zivce da sam morala da izmislim svoje heppy place u glavi i gde odem s vremena na vreme da slusam omiljenu pesmicu...Eto Death...u tome je stvar...kad budes imao svoju farmu znaces o cemu govorim...
Nauci ga nesto PYC ...kao iskusan vuk...kad da izvadi veknu iz rerne ako mu nije do toga da postane farmer ubrzo.. ali trudi se vezba na mackama...bice od njega dobar rancer...Trudi se Death, trudi se. Još je mlad i neiskusan pa ne zna kad se vekna vadi iz rerne, mogao bi i on ubrzo postati farmer.