Šta radite dok čitate ovo?

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ustanem-jedem-obucem se-pijem-s...m-evo me na serbianforumu.Hehehe salim se
nista evo ne radim nista.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Gde ćeš sad po ćevape u ovo vreme po ovoj vrućini :???:
A znaš i sam nisi mali, da za ćevape treba podloga da ih želudac dobro savlada...
Kaži pošteno, tebi se u stvari samo pije pivo? :)

Ja sam ko aligator, da imam zuba mogo bi kamenje jesti. Pivo sam već popio na prazan burag a sad mi trebaju ćevapi. Naravno i pivo da ubije smrad luka poslije.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ja sam ko aligator, da imam zuba mogo bi kamenje jesti. Pivo sam već popio na prazan burag a sad mi trebaju ćevapi. Naravno i pivo da ubije smrad luka poslije.

Brate gde si krenuo od sabajle, posle moraš da piješ ceo dan hteo to ili ne yes3
Pohvala za entuzijazam uvek od mene, ali vidi malo pomeri početak sesije za večernje časove, ovako mođe da ti poludi glava od silnog zadovoljstva i opuštanja yes3

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Brate gde si krenuo od sabajle, posle moraš da piješ ceo dan hteo to ili ne yes3
Pohvala za entuzijazam uvek od mene, ali vidi malo pomeri početak sesije za večernje časove, ovako mođe da ti poludi glava od silnog zadovoljstva i opuštanja yes3

A šta da pomjeram, pivo il ćevape. Možda si u pravu, mogo bi umjesto ovoga špricer i ražnjiće u lepinji. To mi se čini nekako lakše na ovoj vrućini.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
A šta da pomjeram, pivo il ćevape. Možda si u pravu, mogo bi umjesto ovoga špricer i ražnjiće u lepinji. To mi se čini nekako lakše na ovoj vrućini.

Vremenski da pomeriš za kasnije sate... Pivo ili špricer...špricer...bolje osvežava a i ako meso dobro legne da ne remetiš svoj mir skakutanjem da wc-a, zbog piva yes3

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Nerviram se jer moja sestra sad setila da obrije noge...wacko2

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Najzad...Bzzzt

Poslednja izmena:
Natrag